Отговори
# 570
Шанталче, мн съжалявам. Знам какво ти е и е ужасно гадно Sad

# 571
Съжалявам Шантал. Аз бих повторила теста, хубаво е да се види какво се случва с чхг. И не отлагай преглед. Здравето ти е преди всичко!

# 572
  • София
Съжалявам Шантал. Аз бих повторила теста, хубаво е да се види какво се случва с чхг. И не отлагай преглед. Здравето ти е преди всичко!

да сигурно ще повторя утре чхг-то, за 23ти си имам час за преглед, ще се чуя и с докторката днес.

# 573
То няма никакъв смисъл от преглед ако има кървене като при цикъл. Няма да се види нищо на ехограф. Можеш да идеш на преглед след спиране на кървенето (ако не е необичайно самото кървене с нещо).

ЧХГ не съм следила дали пада още, дойде цикъл със страшна сила и беше ясно вече.

# 574
  • Бургас
ЧХГ не съм следила дали пада още, дойде цикъл със страшна сила и беше ясно вече.

Аз се чудих дали да си пусна контролно ЧХГ, за да проверя дали е паднало нацяло, но се отказах да ме бодат. Кървенето спря, нямам болки и реших да си чакам прегледа другия вторник.

# 575
Честит имен ден на всички именячки! ❤️
Нека този светъл празник донесе на всички желата мечта. 😇😇😇 И най-вече бъде живи и здрави. 🤗🤗

Шантал, бъди силна, дано всичко се оправи. 😘
Кофти положение, но тук ще намериш сили да се възтановиш бързо. 😉

# 576
Бъндъл, ама тя изобщо не е следила дали пада. Само 1 е пуснала. Има случай въпреки кървене чхг се качва. Сън_00 ми е разказвала, че майка й е изкървила доста с нея пък ето я! Не че давам надежда, но да пусне второто. Мисля, че ти също си беше пуснала веднъж след това да видиш, че пада.
А прегледа визирах да не го отлага смисъл, че дори да се изчисти сама е хубаво да погледне лекар после всичко ок ли е. Поне аз бих отишла.

# 577
  • София
нещо не ми се е изпратил отговорът .... та ще помисля дали да повтарям чхг утре в зависимост от кървенето днес, на 23ти си имам час за преглед

# 578
Влязох, за да честитя на всички именнички. Бъдете здрави! Бъдете спокойни и щастливи!! 🙏🏻😘

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 18:32 от Анонимен

# 579
Ивиед, аз наистина пусках контролно, защото 4 дни след падащото ЧХГ още не ми беше дошло и се притесних. Няма лошо и да пусне още едно, де.
Аз и на преглед не съм ходила след това. То няма как да се види дали всичко се е изчистило така или иначе, защото то е прекалено малко да се види и преди да се е изчистило. Имам си нормални цикли след това, само първата овулация закъсня със седмица.

Не съм компетентна по всичко, просто съм директна и не захаросвам нещата. Имам опит точно с БХ и то съвсем скоро, затова си позволявам да давам съвети.

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 10:42 от BundleOfLove

# 580
  • София
Шантал, много съжалявам, че според теб изхода е ясен и няма да е добър. Бъди силна и вярвай, че твоето бебче чака момента да те зарадва. Прегръдки Hug

ами вече веднъж преживях същото нещо, само чхг не кг изследвала тогава, изчаках да свърши цикъла и констатирахме, че всичко е наред. тъпото е, че от тогава минаха 8 месеца и нищо не се случва ....

# 581
всъщност май няма нужда от тест толкова рано, гърдите ми вече не са така болезнени, до края на деня ще чакам да си тръгне както трябва и ще се чуя с докторката дали да спирам утрогестана
Не си търси симптоми. Аз като нямам никакви да рева ли. Я горе главата. Ти си силно момиче. Днес си лежи повече, почивай си, успокой се, че повече ще си навредиш. И утре тръгнало, не тръгнало та тест. Няма да се отказваш, аз не съм се отказала да вярвам. Днес е светъл християнски празник. Силно вярвам в Света Богородица. Тази година имах възможността да посетя сребърната, чудотворна икона в Бачковския. Помолих се не само за себе си, а за всички, които искат бебче, а не им се случва. Вярвам в чудеса. Ще се случи, каквото е писано. Вярвам, че есин ден ще си гушкаш бебчето и ще му разказваш как един ден те е било много страх какво ще се случи, но всичко е било наред.

Честит имен ден на всички празнуващи! Бъдете живи, здрави, обичани и обичащи.
Един наш познат ни беше разказал как е ходил на чужда сватба хахаха. И този начин действал винаги. Който и да те пита ти от коя рода си казваш просто. Аз съм от на баба Мария. Оказва се, че всеки познава поне по една баба Мария.
Хубав ден и весел празник

# 582
Шантал,съжалявам. Още вчера се усъмних в това ЧХГ,но заради лошия ми опит не исках да казвам нищо,за да не излезе,че съм негативна. Аз бих пуснала и утре,за да видя пада ли. Следи се,за да си здрава. Изпращам ти много прегръдки.
ПС: Честит празник на всички!

# 583
Честит празник на всички ви. Нека бъдем по-добри 🤗

Аз съм в дупка. Ходих на преглед все пак тук на морето... ами доктора заключи, че няма сърдечна дейност, т.е. пак мисед Sad За втори път. Силно се надявам да е сгрешил и всичко да е един кошмар, но днес прокървих Sad Доста слабо, но е кръв, а днес точно съм 7г.с. Дано поне не ми правят 3ти кюретаж, за да можем по-скоро да започнем пак с опитите. Вече явно ще трябва по-сериозно изследване.

Шанталче, стискам палци твоето да продължи до финал 🤗

Съжалявам за неприятния пост, просто ми е супер гадно. Защо се случва отново 😔

# 584
Драконче не го мисли поста, разбира се, че ще ни пишеш, както ни зарадва сега пък ние с тебе ще си потъжим, съжалявам, дано наистина се окаже кошмар, знае ли човек!? Кога ще идеш на друг преглед евентуално? И да, направи изследвания, каквото трябва.
Ех момичета как ми се иска да имах магически способности, да забременя със страхотни здрави бебета всички!

Общи условия

Активация на акаунт