Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 33

• 52 746
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
Искам да попитам каква точно е заповедта, удобряват ли всички, като вземеш заповедта какво точно следва по нататък, след колко време може да се стартира и аз очаквам заповед скоро затова питам.

# 451
Ако кандидатстваш с женски фактор колко спермограми искат и обикновена или разширена, Благодаря

# 452
Ако кандидатстваш с женски фактор колко спермограми искат и обикновена или разширена, Благодаря
Кандидатствах март с тубарен фактор.Спермограма не са ми искали.

# 453
Кандидатствах март с тубарен фактор.Спермограма не са ми искали.
Освен цветната снимка и АМХ, друго необходимо ли като медицинска документация?

# 454
Здравейте момичета,
Някой може ли да ми помогне относно молбата, която се попълва за смяна на клиниката, защото трябва да я изпратя по куриер и се чудя какво да пиша, а ми обясниха че когато се е ходило на място е имало някакъв образец или нещо подобно?

# 455
Има образци в мрежата, ако не знаеш как да структурираш самата молба. А иначе самият текст “моля да ми се разреши смяна на клиниката поради лични причини и смяна на лекарския екип. Бих желала да извърша процедура еди-къде си...С уважение:.....
Поне аз така писах. Изпратих ги на 22.03 и точно след две седмици получих новата заповед.

# 456
Благодаря много Hug Точно за текста се чудех Simple Smile

# 457
В свободен текст е молбата,пишеш до директора на цар софия ,моля да бъде променено лечебното заведение от ... на .... поради лични причини ,смятам че молбата ще бъде удовлетворена ,с уважение...нещо такива си спомням че бях писала аз

# 458
Ако имам одобрена заповед, връчат ми я, но не я използвам, "изгарям" ли с един опит?

# 459
Не. Имаш 12 месеца, в които да започнеш, след което заповедта изтича. Може да кандидатстваш на ново после. Не губиш този опит.

# 460
Здравейте дали случайно фонда може да ме отреже с 3 опит понеже днес като бях в клиниката понеже имам една заповед от преди 3 години коята явно съм изгубила, защото тогава от старата клиника ми казаха че не мога да я ползвам понеже съм за донорска яйцеклетка но 3 години по късно нещата са други мога да я ползвам днес в новата клиника ми казаха че трябва са пиша обяснение дали фонда ще ме отреже с този опит, Благодаря

# 461
Аз лично мисля ,че няма да Ви откажат.Ако можете да намерите входящият номер би било полезно.

# 462
Благодаря много

# 463
Здравейте,дами,
При кандидатстване за 3ти опит с мъжки фактор какви изледвания искат сега?
1 спермограма и становище на уролог,и амх за мен ли?

# 464
Devilche , мисля,че не трабва спермограма , само становище от предния опит как е прикючил , от уролог също и АМХ.
Ама ти сега защо мислиш това 🙈. Давай малко по полужително ! Няма да има нужда от 3ти опит ! 😘🤗🍀❤

Общи условия

Активация на акаунт