Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 33

• 52 719
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, знаете ли дали вече започнала заповед на Е Ц в клиника, може да се прехвърли в друга, ако е проведен само 1 опит?Най вероятно не, но търся информация. Благодаря.

# 511
Здравейте, знаете ли дали вече започнала заповед на Е Ц в клиника, може да се прехвърли в друга, ако е проведен само 1 опит?Най вероятно не, но търся информация. Благодаря.
Мисля, че е невазможно! Поне при стимулиран цикъл не може, защото при стартирането на процедурата  се информира фонда. На мен ми пуснаха първите изследваня и преглен платено за да може, ако има проблем да не си хабя заповддта. Та за това си мисля, че и на ЕЦ няма как Sad

# 512
  • София
Здравейте момичета и от мен. Ние подадохме документи за удължаване на заповедта началото на Април , но все още нямам отговор. Някой има ли такъв проблем? Чудя се дали да не звънна утре на клиниката ...какво ще ме посъветвате?

# 513
  • Пазарджик
Здравейте момичета. Бих искала да ви попитам какво се случва с неизползваните заповеди. Аз имам излязла одобрена от преди 2 години но т. к забременях я отказах за момента. Знам че имале някакви промени и не можех вече да се използват. Не успях да намеря информация.

# 514
Здравейте момичета. Бих искала да ви попитам какво се случва с неизползваните заповеди. Аз имам излязла одобрена от преди 2 години но т. к забременях я отказах за момента. Знам че имале някакви промени и не можех вече да се използват. Не успях да намеря информация.
Подавате си наново документите. От клиниката ще ви ги подготвят.И актуално АМХ се иска.След 1 месец заповедта е готова.

# 515
Здравейте момичета. Имам издадена заповед и я очаквам с Еконт. Някоя от Вас да е получила скоро заповед? В сайта пише, че ще ги изпратят в периода 18.05-12.06.2020

# 516
  • София

А какво значи, че сте я отказали ?
В смисъл, трябва ли да се прави нещо специално ?

Аз също имам издадена заповед отпреди 2 месеца, но забременях спонтанно.
Трябва ли да се обаждам в ЦАР и да казвам нещо ?
Мислех, че просто не се използва и толкова. Thinking Rolling Eyes

# 517
  • София
Здравейте момичета. Имам издадена заповед и я очаквам с Еконт. Някоя от Вас да е получила скоро заповед? В сайта пише, че ще ги изпратят в периода 18.05-12.06.2020

Аз днес получих моята заповед по еконт. Бях си подала документите началото на Април. Даже вече мислех да звъня в клиниката

# 518
Здравейте момичета и от мен. Ние подадохме документи за удължаване на заповедта началото на Април , но все още нямам отговор. Някой има ли такъв проблем? Чудя се дали да не звънна утре на клиниката ...какво ще ме посъветвате?
Здравейте извинявам се за въпроса но заповед за ин витро процедура ли сте удължили

# 519
  • Пазарджик
Когато ми се обадиха от Фонда аз бях забременяла. Те ме питаха дали ще я използвам или не. Преди ги пазеха и след време можеше да си я използваш, но мисля че това отпадна. В сайта статуса на заповедта е одобрен.
Да ви попитам сега колко време се чака за заповед ако трябва пак да подавам док.

# 520

Аз днес получих моята заповед по еконт. Бях си подала документите началото на Април. Даже вече мислех да звъня в клиниката

А дали може да споделите кой входящ номер бяхте, ние също очакваме да си я получим. Питах във Фонда и ми казаха, че всички заповеди вече са предадени на куриер, но в Еконт няма нищо за получване за мен все още.

# 521
Аз днес получих заповедта с входящ 51653 Simple Smile
Не се притеснявай до 12.06 ще изпратят на всички до определен вх номер в сайта са писали Simple Smile Успешни процедури на всички Simple Smile Flowers Four Leaf Clover

# 522
Днес успях да се свържа с Фонда и от там ми казаха, че всички заповеди са в Еконт и те са ги уверили, че най-късно до 5 юни заповедите, ще бъдат доставени. Успех и от мен на всички, дано това да е заповедта, след която ще имаме + тест.

# 523
Благодаря ви, значи очакваме и ние тази седмица Simple Smile

# 524
  • София
Цитат на: mar_ti link=topic=1134147.msg40811613#msg40811613
date=1590674650

А дали може да споделите кой входящ номер бяхте, ние също очакваме да си я получим. Питах във Фонда и ми казаха, че всички заповеди вече са предадени на куриер, но в Еконт няма нищо за получване за мен все още.
Моята заповед е за удължаване на срок, защото съм с хашимото и резултатите ми бяха твърде високи вследствие на прим на противозачатъчни , защото спукаха киста . Поради тази причина се наложи удължаване на заповедта.

Общи условия

Активация на акаунт