Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 33

• 52 401
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,
за първи път кандидатствам по фонда. Някой знае ли кога ще заседава пак комисията? Имам входящ номер 52410. Засега знам само, че още не е одобрена, а се разглежда.
Благодаря и успех на всички!

# 601
  • Варна
Здравейте, момичета, тези които са получили заповед бихте ли написали кой входящ номер сте, по какъв начин я получихте и кога, защото аз все още си чакам моята?

Благодаря Ви и успех : ))

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 09:39 от madlen.jordanova

# 602
Здравейте, момичета, тези които са получили заповед бихте ли написали кой входящ номер сте, по какъв начин я получихте и кога, защото аз все още си чакам моята?

аз съм 52139 и я получих днес по Еконт

# 603
Благодаря!
Аз подадох документи на 18.06, значи ще чакам отговор след средата на юли.

# 604
Здравейте момичета,
Само за информация днес към 14 часа пуснах документите в п.к. на ЦАР и в 16часа ми се обадиха по телефона да ми продиктуват входящия номер 😊 бях чела, че трябва ние да се свържем с тях за номер и останах приятно изненадана.

# 605
Здравейте,
И аз днес пуснах своите документи, очаквам номерче

# 606
Аз съм подала на 12.06 и съм за комисия през юли.

# 607

аз съм 52139 и я получих днес по Еконт
а до адрес ли бяхте писали или до офис на Еконт? Чуда се защото аз съм писала до офис .номера ми е 52176 и нямам нищо още.

# 608
До офис на Еконт, до 03.07 трябва да я получите

# 609
Току що получх смс от Еконт, че документите ни са предадени на служител на ЦАР, планирам в сряда или четвъртък да им пиша за входящ номер и остава да чакаме със стиснати палци. Съветвам всички, на които им предстои подаване на документи да четат много внимателно какво точно трябва да съдържа комплекта им от документи и стриктно да проверяват всичко, защото служителите които "съдействат" по клиниките допускат пропуски. Аз съм с тубарен фактор и ме пратиха да подавам без спермограма, защото бяха забравили че и това трябвало, а после ми я дадоха без подпис от изготвил. Бъдете внимателни и успех!!!

И аз днес получих смс от Еконт, че са доставени

# 610
Момичета, ако успея да изпратя документите до края на тази седмица, дали ще бъдат разгледани юли месец или ще останат за август?

# 611
Решихме да сменич клиниката,но заповедта ни вече беше издадена.
Знаете ли как става смяната на заповедта,заради клиника и колко време отнема?

# 612
  • София
Момичета, ако успея да изпратя документите до края на тази седмица, дали ще бъдат разгледани юли месец или ще останат за август?
Би трябвало да бъдат разгледани през юли.

# 613
Днес в 10:30 писах маил с молба за информация за входящия номер на завлението ми, което са получили на 29.06.2020г., току що ми изпратиха отговор с информация за номера и актуалния статус "Прието заявление", в сайта който все още не е обновен няма информация за мен все още. Препоръчвам ви този варинт пред дебнене по телефона за свободен сигнал.

# 614
Днес в 10:30 писах маил с молба за информация за входящия номер на завлението ми, което са получили на 29.06.2020г., току що ми изпратиха отговор с информация за номера и актуалния статус "Прието заявление", в сайта който все още не е обновен няма информация за мен все още. Препоръчвам ви този варинт пред дебнене по телефона за свободен сигнал.

Здравейте,
Аз също писах и юи дадоха номер, но немога да влезна...ще пробвам пак и ако не стане ше звъня утре..

Общи условия

Активация на акаунт