Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 33

• 52 695
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, може ши малко помощ, немога да вляза, вчра ми изпратиха номера, но ми изписа "няма намерени резултати" рано се опитвам да влезна или е някакъв друг проблема

# 616
Данните в интернет страницата са валидни към дата 16 юни 2020 включително. Заявленията, подавани след тази дата не са въведени в уебсайта и са със статус "прието заявление". Изчакайте да обновят страницата и ще влезете.

# 617
Данните в интернет страницата са валидни към дата 16 юни 2020 включително. Заявленията, подавани след тази дата не са въведени в уебсайта и са със статус "прието заявление". Изчакайте да обновят страницата и ще влезете.
Благодаря, ще изчакам

# 618
Момичета до кой номер са стигнали с раздаването на запиведи.? Някой получавал ли си е скоро? Утре е крайния срок за получаване а аз още нищо нямам вх.номер ми е 52176

# 619
До 52238. Номера ми е 52234 и ми я връчиха по куриер миналата седмица. Даже се учудих как стават толкова бързо нещата, при положение, че първия път чаках 10 месеца. А този път 9 дена- на 9 юни си подадох документите и на 18 вече имах издадена заповед...
И проверете какво се сложили като опция за получаване. Аз бях сложила на място, но се оказа, че не раздават в Центъра и има две опции-или през системата с електронен подпис или куриер. Ако сте посочили нещо друго, им пишете мейл да се разберете-доста бързо реагират.

# 620
Момичета, как става смяната на клиниката при издадена заповед и колко време отнема?

# 621
Момичета, как става смяната на клиниката при издадена заповед и колко време отнема?
Здравей,
Малко са посменили процедурата:
От новата клиника ни издадоха етапна епикриза,в която е описано състоянието ни и е видно,че сме техни пациенти. Дадоха ни  да попълним ново заявление за издаване на заповед и декларация за съгласие и знание колко пари отпуска фонда. Приложихме и заповедта в оригинал и в петък ги входирахме. Чакам днес да ми звъннат за вх.номер и ще разбера колко бързо ще стане. Предполагам,че на най-скорошното заседание ще е готова.

# 622
Здравейте, някой знае ли кога ще обновят системата, за да си следим молбите

# 623
И аз това се питам. Най- вероятно този петък ще в комисията за м. юли и след това ще обновят сайта.

# 624
И аз това се питам. Най- вероятно този петък ще в комисията за м. юли и след това ще обновят сайта.
Благодаря, дано да е по скоро 🙂

# 625
  • Варна
Момичета до кой номер са стигнали с раздаването на запиведи.? Някой получавал ли си е скоро? Утре е крайния срок за получаване а аз още нищо нямам вх.номер ми е 52176

Здравей, аз преди малко си получих заповедта по електронен път. Моят номер е 52191.
Успех на всички : ))

# 626
Здравейте момичета! Знаете ли горе долу по колко молби разглеждат и одобряват на месец?

# 627
Ако комисията е в петък, кога най-рано можем да разберем дали сме одобрени?

# 628
Някой знае ли ако документите са подадени преди срещата за разглеждане дали със сигурност минават или имат определен брой който могат да разгледат?

# 629
Има определена бройка на месец, но не си спомням колко.

Общи условия

Активация на акаунт