Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 33

• 52 714
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,

днес подадох документи за първи опит. Кога да очаквам обаждане за входящ номер и решение от комисия?

Успех на всички Flowers Four Leaf Clover

# 526
Комисията разглежда веднъж месечно подадените молби. Това се случва обикновено в средата на месеца. Вие сте подали в началото на месеца и може да имате решение още този месец.
Мисля, че не се обаждат да информират за входящ номера. Вие им звъннете, на тел.за контакт в сайта в посочения часови интервал. С номера, ще може да проверявате в страницата им до какъв етап са обработени документите.
Здравейте,

днес подадох документи за първи опит. Кога да очаквам обаждане за входящ номер и решение от комисия?

# 527
Звъните след 3-4 дена за входящ номер и после с него проверявате в сайта им за издадена заповед.

# 528
  • Варна
Здравейте,

Здравейте,
Ние подадохме в събота документи по Еконт като искахме при доставяне на получа СМС.
Днес получих СМС, че е доставено и писах имейл на ЦАР - cfar@mh.government.bg
Попитах ги дали ще могат да ми изпратят по имейла входящия номер или трябва да се обадя по телефона.
Малко по-късно ми изпратиха отговор с входящия номер.

Съветът ми е или да се обадите или да им пишете. Бързо работят.

Успех и дано всички които чакаме скоро да получим заповедта. И дай боже процедурата да е успешна и да последва успешна бременност Simple Smile

# 529
Благодаря за информацията. Писах им, дано утре отговорят.

# 530
  • Варна
Здравейте, в момента при кандидатстване над 0,5 или над 1 трябва да е АМХ?

# 531
Здравейте, в момента при кандидатстване над 0,5 или над 1 трябва да е АМХ?

По новите правила изискват АМХ  да е 0.5

# 532
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, знае ли някой дали е минала комисията този месец?

# 533
Другия петък ще е явно.

# 534
Другия петък ще е явно.

Аз подадох на 12.06, дали ще съм в този месец? 🤔

# 535
Ние подадохме на 4.06,звънях в сряда до фонда да питам за входящия номер и ми казаха че другата седмица ще има заседание и ще влезем в него.

# 536
Здравейте,
 Искам да подавам на ново документи за ЦАР за втори път.Какво ми трябва наново да извадя?

# 537
Здравейте, подадох документи за първи път. Оставих ги в болницата преди 10 дни, но още нямам входящ номер. При вас как се случват нещата? Вие ли ги изпращате или болницата? И съответно кога получавате входящ номер?

# 538
  • Варна
Здравейте, подадох документи за първи път. Оставих ги в болницата преди 10 дни, но още нямам входящ номер. При вас как се случват нещата? Вие ли ги изпращате или болницата? И съответно кога получавате входящ номер?

Ние сме в Майчин дом Варна при Д-р Сариев и ни беше извикал да оправим документите на 05.06. След като попълни данните, които са за болницата ни каза какво ние да попълним и ни даде адреса на ЦАР. Като начин за получаване на заповедта маркирахме по електронен път, за да не губим излишно време. На следващия ден 06.06 ги пуснахме през Еконт като поисках да ми бъде изпратен СМС, че са предадени. В понеделник 08.06 получих смс, че са предадени и им написах имейл, в който ги питах как и кога мога да получа входящ номер. Малко по-късно получих отговор с входящия номер и ми казаха да следя сайта им за информация.
Надявам се тази седмица да е заседанието им и да получим заповедта.
По-добре се обади или напиши имейл на ЦАР за входящия номер. Бързо ще ти отговорят.
Успех : ))

# 539
  • Sofia, Bulgaria
Току що говорих с фонда, аз също подадох документи на 12.06, дадоха ми входящ номер и ми казаха, за комисията за юли.
Другия петък ще е явно.

Аз подадох на 12.06, дали ще съм в този месец? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт