Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 33

• 52 701
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Трудно ли се свързахте с тях? Звънях няколкл пъти и аз за входящ номер, но само заето дава..

# 541
  • Sofia, Bulgaria
Честно казано да, лесно, звънях постоянно от 14:20 до 14:50 и успях да ги уцеля. Очаквах да не успея днес.
А при положение, че в петък съм подала документите и днес ми дадоха входящ номер в системата ми изписва "няюа намерени резултати" грешно съм си записала входящия номер или още е рано?
Трудно ли се свързахте с тях? Звънях няколкл пъти и аз за входящ номер, но само заето дава..

# 542
Бях чела на едно място, че не е въведен най вероятно и отново след няколко дни да проверите.

# 543
В петък в 13:00 ч. отидох до адреса на ЦАР и пуснах лично документите си в тяхната кутия. Днес звънях за входящ номер, но още не бяха входирали документите ми. Казаха да се обадя утре. Комисията за този месец вече била минала, това ми отговориха, като ги питах.

# 544
Данните в сайта се обновяват периодично, вероятно за това вашия вх номер все още не излиза. Ние последния път директно видяхме одобрена, дори нямаше прието заявление. Така че следете надписа най-долу в ляво. Там пише към коя дата са актуални. Успех.

# 545
  • Варна
Здравейте, момичета : )))
Можете да си проверите данните в сайта на ЦАР дали сте одобрени. Комисията е минала. Преди малко ъпдейтнаха сайта си. От понеделник започват с изпращането на заповедите.

Успех на всички и Дай Боже процедурата да е успешна и да се радваме на живи и здрави деца Heart : ) Simple Smile)

Приятен ден : )))

# 546
Здравейте само да питам след като вече заповед за финансиране е издадена ще ми се обадят за адрес да дам къде да я получа или аз трабва да се обадя, не помня дали съм писала адрес къде да ми бъде доставена Благодаря

# 547
Здравейте само да питам след като вече заповед за финансиране е издадена ще ми се обадят за адрес да дам къде да я получа или аз трабва да се обадя, не помня дали съм писала адрес къде да ми бъде доставена Благодаря
Ако нещо не е добре адреса, ще се обадят. На мен звъняха 2 пъти да уточним.

# 548
Ако нещо не е добре адреса, ще се обадят. На мен звъняха 2 пъти да уточним.
Благодаря много

# 549
  • София
Здравейте! Към днешна дата стойността на амх за кандидатстване трябва да бъде над 0.5 нг/мл, както прочетох на сайта на Надежда или над 1 нг/мл ?

Благодаря предварително!

# 550
АМХ трябва да е със стойности не по-малко от 0.5 ng/ml

# 551
  • София
Благодаря ❤️

# 552
  • София
Момичета - тези от вас, които вече са получавали заповед електронно през Система за сигурни електронни връчвания - може ли да споделите колко дни минаха от датата, на която комисията ви е издала заповедта, до получаването ѝ през Системата за електронно връчване? Става ли по-бързо по този начин връчването? Иска ми се да започна процедура в края на юли, но тъй като подадох документи на 16 юни останах за комисията през м. юли. Въпросът ми е има ли шанс, ако комисията заседава към средата на юли, да си получа по електронен път заповедта до края на юли, за да стартирам опита.

# 553
Аз получих заповедта си с ел.подпис. Два дни след като актуализираха информацията в сайта вече я имах. Важно е да се обадите по телефона и да кажете, че искате така да я получите.

"... може ли да споделите колко дни минаха от датата, на която комисията ви е издала заповедта, до получаването ѝ през Системата за електронно връчване? Става ли по-бързо по този начин връчването?..."

# 554
  • Варна
Аз получих заповедта си с ел.подпис. Два дни след като актуализираха информацията в сайта вече я имах. Важно е да се обадите по телефона и да кажете, че искате така да я получите.

"... може ли да споделите колко дни минаха от датата, на която комисията ви е издала заповедта, до получаването ѝ през Системата за електронно връчване? Става ли по-бързо по този начин връчването?..."

Страхотно. А след коя актуализация- след общото известие от кои до кои номера имат заповед или след разписанието от коя до коя дата конкретни номера ще получат заповед? И като номер кога се падаше да я вземеш? Защото аз също съм отбелязала по ел. път, но като номер съм към края и не знам дали ще я получа по-рано щом съм по ел. път или ще си изчакам до края? И задължетлно ли е да се обадя по телефона?

Общи условия

Активация на акаунт