Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 33

• 52 438
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
"... И задължетлно ли е да се обадя по телефона?... "

Според мен това ще ускори процеса. Аз когато звъвнах жената ми каза, че ако заповедта е подписана ще ми я "качи" в системата. Ако не, до два-три дни ще я видя в системата. Явно беше подписана, защото след 10 мин. я видях.
Бях от първите 100 номера, след като имаше актуализация от кой до кой номер ще връчват на одобрените.
Може ли да споделите къде гледахте в системата че ви е качена заповедта! На получени съобщения ли?

# 571
Здравейте момичета,
Предстои ми подаване на документи  към фонда. Интересуваме, ако го направя другата седмица, дали ще мина на комисия през Юли месец?
И каква опция за получаване да отбележа, за да стане възможно най-бързо?

# 572
Когато влезете в системата на входящи. Там ще ви стои като неотворено писмо. Ще получите и имейл, който трябва да разпечатате за болницата. Т.е. Разпечатаната заповед и скрийн шот от имейла с потвърждението ги носите в болницата.

# 573
  • Варна
Здравейте момичета,
Предстои ми подаване на документи  към фонда. Интересуваме, ако го направя другата седмица, дали ще мина на комисия през Юли месец?
И каква опция за получаване да отбележа, за да стане възможно най-бързо?

Според мен, колкото по-рано подадеш документите, толкова по-напред ще си в списъка и е възможно да минеш в следващия месец. Относно начина на получаване, мисля че по електронен път ще бъде много по-бързо, защото ще се избегне чакането от Еконт - доколкото разбрах след като се подпишат заповедите ЦАР поръчват вземане на пратка от куриер, т.е. от тях зависи кога ще отидат да вземат готовите заповеди, а след това от тях зависи и кога ще ги доставят до адрес. А по електронен път след подписване просто ще я качат в системата и това е.
Успех  Simple Smile

# 574
Когато влезете в системата на входящи. Там ще ви стои като неотворено писмо. Ще получите и имейл, който трябва да разпечатате за болницата. Т.е. Разпечатаната заповед и скрийн шот от имейла с потвърждението ги носите в болницата.
Т.е. влизам в системата и на получени съобщения гледам

# 575
Да.

Т.е. влизам в системата и на получени съобщения гледам
[/quote]

# 576
Благодаря, момичета, че ме посъветвахте да пиша e-mail на фонда, иначе и тази седмица щях да си скъсам нервите да звъня по телефона! Отговориха бързо на е-mail-a, вече се сдобих със заветния входящ номер!

# 577
Момичета някой получи ли си тази седмица заповедта по Еконт или Ел.път до кой номер ли са стигнали?

# 578
Аз съм 51994 и още се разглежда от комисията !

# 579
Аз съм 51994 и още чакам одобрение
Не сте удобрена ли ? Или още си чакате заповед за да си я получите?

# 580
Не сте удобрена ли ? Или още си чакате заповед за да си я получите?
пише статус:разглежда се от комисия

Последна редакция: ср, 24 юни 2020, 13:40 от AnMary

# 581
Вашия номер не е за този месец , а за следващия!

# 582
Нали в сайта пише "   Заповедите за финансово и организационно подпомагане ще бъдат предавани на куриерските фирми по реда на входящите номера на заявленията както следва:
от 22.06.2020 до 03.07.2020г. - входящи номера 51873 до 52238", според мен номер 51994 е одобрен или се бъркам нещо?

# 583
Нали в сайта пише "   Заповедите за финансово и организационно подпомагане ще бъдат предавани на куриерските фирми по реда на входящите номера на заявленията както следва:
от 22.06.2020 до 03.07.2020г. - входящи номера 51873 до 52238", според мен номер 51994 е одобрен или се бъркам нещо?
звънях им ,одобрена съм . Simple Smile Може би не са сменили статуса .

# 584
И аз така мисля! Защо да е за следващия месец!?! Рончо, не подвеждайте като не сте сигурен..!

Общи условия

Активация на акаунт