Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 33

• 52 403
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Момичета, имайте търпение.

Съвсем скоро сте подали документи, а вече нервничите.
Ами ако трябваше да чакате година и кусур, както се е чакало преди ?!
Толкова бързо става вече, само малко търпение трябва.

Успех на всички и нека всяка получена заповед да доведе до сбъдната мечта за детенце ! HeartFlowers Four Leaf Clover
А защо не и доста от тях да си останат неизползвани в
шкафа - както моята. Blush

# 586
Жената пита.. Чак пък определения, че нервничи... Thinking

# 587
Нали в сайта пише "   Заповедите за финансово и организационно подпомагане ще бъдат предавани на куриерските фирми по реда на входящите номера на заявленията както следва:
от 22.06.2020 до 03.07.2020г. - входящи номера 51873 до 52238", според мен номер 51994 е одобрен или се бъркам нещо?

Моя номер е 52283, дали има объркване в едната цифра или няма и през Юли да ми я разгледат?

# 588
Нали в сайта пише "   Заповедите за финансово и организационно подпомагане ще бъдат предавани на куриерските фирми по реда на входящите номера на заявленията както следва:
от 22.06.2020 до 03.07.2020г. - входящи номера 51873 до 52238", според мен номер 51994 е одобрен или се бъркам нещо?

Моя номер е 52283, дали има объркване в едната цифра или няма и през Юли да ми я разгледат?
Едва ли има грешка. Аз съм 52289, ще ни разгледат юли.. Успех Flowers Four Leaf Clover

# 589
Здравейте аз съм номер 51930 и вече ми пратиха заповедта, споделям за да знаете че са почнали да ги пускат по еконт заповедта за получаване, успех на всички

# 590
Според вас на коя дата ще е заседанието юли месец?

# 591
Предполагам до 10-то число на месеца. Като пуснах моите документи на 12.06., комисията за месец юни беше минала.

# 592
  • София
Здравейте, дали знаете колко време след подаване на документи входящият номер излиза в системата като валиден? Онзи ден подадох документи и получих входящ номер по телефона. За съжаление от тогава при опит за проверка онлайн ми излиза:

" Няма намерени резултати!

При неточна или липсваща информация се обадете на тел. 02-895 31 46 - старши експерт Красимира Йовчева."

# 593
  • Варна
Здравейте, дали знаете колко време след подаване на документи входящият номер излиза в системата като валиден? Онзи ден подадох документи и получих входящ номер по телефона. За съжаление от тогава при опит за проверка онлайн ми излиза:

" Няма намерени резултати!

При неточна или липсваща информация се обадете на тел. 02-895 31 46 - старши експерт Красимира Йовчева."

Здравейте, данните Ви най-вероятно не са въведени все още в системата, ако сте получила входящия номер след 16.06. В сайта им винаги пишат кога е правена актуализация. Последната е била на 16,06,2020.

Най-вероятно след следващата актуализация ще Ви има вече в системата.
Успех : )

Последна редакция: пт, 26 юни 2020, 15:19 от madlen.jordanova

# 594
  • София
Много ти благодаря, Мадлен! Така е, просто аз не бях прочела тази забележка на сайта им.

# 595
Здравейте, попълвам си заявлението.. Моля, за малко помощ, "издаденият индивидуален административен акт да бъде получен".. какво да отбележа, предполагам че сега след като ги пускаме по куриер, и неможем да отидем там, няма и как да отбележа "лично в центъра".. ако е по електронна поща трябва след това да си я разпечатам..

# 596
Току що получх смс от Еконт, че документите ни са предадени на служител на ЦАР, планирам в сряда или четвъртък да им пиша за входящ номер и остава да чакаме със стиснати палци. Съветвам всички, на които им предстои подаване на документи да четат много внимателно какво точно трябва да съдържа комплекта им от документи и стриктно да проверяват всичко, защото служителите които "съдействат" по клиниките допускат пропуски. Аз съм с тубарен фактор и ме пратиха да подавам без спермограма, защото бяха забравили че и това трябвало, а после ми я дадоха без подпис от изготвил. Бъдете внимателни и успех!!!

# 597
Здравейте, днес ще си пускам документите, трябва ли да изискам обратна разписка или само смс, че са ги получили?

# 598
Аз поисках смс уведомление, иначе ви дават бележка с номера на пратката и с него може да проследите движението й в сайта на еконт.

# 599
Аз поисках смс уведомление, иначе ви дават бележка с номера на пратката и с него може да проследите движението й в сайта на еконт.

Благодаря 🙂

Общи условия

Активация на акаунт