Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 33

• 52 363
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Някой има ли информация? Днес ли е била комисията?

# 646
Някой има ли информация? Днес ли е била комисията?
Казаха ми в средата на месеца,че ще е,което е др седмица 🤔

# 647
Аз се обадих на 9 юли за входящ номер, казаха ми, че за юли е минало заседанието

# 648
Аз се обадих на 9 юли за входящ номер, казаха ми, че за юли е минало заседанието

Кога подадохте документите?

# 649

Кога подадохте документите?
На 3 ти ги попълних в клиниката. На 9 ти още не бяха ги изпратили. Като се обадих в ЦАР, казаха че за юли е минало заседанието да не се притеснявам така или иначе оставам за август. Вторник или сряда ще се обадя пак за входящ номер.

# 650
Значи утре да очакваме раздвижване в сайта им.

# 651
Дано. Вие кога подадохте документите?

# 652
На 12 юни.

# 653
На 12 юни.
Значи да не се надявам да ни одобрят този месец. Ние подадохме на 3 юли.

# 654
Здравейте, туко-що се обаждах в ЦАР, казаха че в момента обработват информацията от комисията и ще я качат в Сряда 😊

# 655
Здравейте, туко-що се обаждах в ЦАР, казаха че в момента обработват информацията от комисията и ще я качат в Сряда 😊

Благодаря че сподели

# 656
Днес пуснах отново док.към ЦАР след първи неуспешен опит
Колко пъти в месеца разглеждаха док някои има ли представа

# 657
Днес пуснах отново док.към ЦАР след първи неуспешен опит
Колко пъти в месеца разглеждаха док някои има ли представа

1 път и този месец е минало вече разглеждането.

# 658
  • София
Днес в 10:30 писах маил с молба за информация за входящия номер на завлението ми, което са получили на 29.06.2020г., току що ми изпратиха отговор с информация за номера и актуалния статус "Прието заявление", в сайта който все още не е обновен няма информация за мен все още. Препоръчвам ви този варинт пред дебнене по телефона за свободен сигнал.

Daiyana, можете ли да споделите на кой e-mail писахте и след колко време получихте отговор, тъй като аз им писах в петък с молба информация за входящ номер, но все още не съм получила обратен отговор. Документите са изпратени на 06.07 и съответно на 07.07 са получени.

# 659
Писах им в делничен ден на cfar@mh.government.bg в 10:30 и ми отговориха в 13:30 на същия ден, предполагам, че сега се бави отговора им защото обработват данните от заседаниети на комисията.

Общи условия

Активация на акаунт