Домашно насилие

• 5 185
  • 59
  •   1
Отговори
# 30
  • над кукувичето гнездо
Асоциация Анимус предлагат и настаняване във временни центрове за защита. Wink

# 31

# 32
  • над кукувичето гнездо
Допълвам контакти https://animusassociation.org/kontakt/

# 33
бащата на детето ми не я е виждал дори самотна майка съм. от както раэбра че съм бременна си събра чукалата и не энам нищо эа него . ще послушам съвета ти и ако не стане нормално просто ще иэчакам да го няма .Не каэвам пе това се случва постоянно от блиэо два месеца не сме имали скандали побоища ,но не мога да живея в непрекъснат страх ,не толкова эарафи мен а эаради детето си не искам тя да страда

То хубаво ще се махнеш от тоя тип,ама като ти гледам критериите за подбор на мъже,настръхвам!

П.п.Съвет.Не започвай други връзки,докато не ти порасне детето,щото пак ще се закачиш на някой боклук и всичко ще почне отново.Като си я родила,имай грижата да и осигуриш спокойно детство,а не да си играеш на влюбена в този-онзи,щото за екстрата да си имаш мъж в леглото,детето плаща цената...

# 34
Абе хора, тя няма къде да отиде.
При баба ти вариант ли е?

# 35
бащата на детето ми не я е виждал дори самотна майка съм. от както раэбра че съм бременна си събра чукалата и не энам нищо эа него . ще послушам съвета ти и ако не стане нормално просто ще иэчакам да го няма .Не каэвам пе това се случва постоянно от блиэо два месеца не сме имали скандали побоища ,но не мога да живея в непрекъснат страх ,не толкова эарафи мен а эаради детето си не искам тя да страда

То хубаво ще се махнеш от тоя тип,ама като ти гледам критериите за подбор на мъже,настръхвам!

П.п.Съвет.Не започвай други връзки,докато не ти порасне детето,щото пак ще се закачиш на някой боклук и всичко ще почне отново.Като си я родила,имай грижата да и осигуриш спокойно детство,а не да си играеш на влюбена в този-онзи,щото за екстрата да си имаш мъж в леглото,детето плаща цената...
Цитат на: Какво?
link=topic=1134352.msg39129969#msg3929969 date=1565266905
Най- лесно се съдят хората от страни , виж тук вече малко прекали ,ти явно по фобре энаеш какви са критериите ми эа мъж само эащото бащата на детето ми е офейкал,коеъо не се случва само на мен има и много други такива жени.И само эащото в момента съм с човек с който не съм подоэирала че може да ми причини подобни неща.Много е лесно да се съди някой беэ да энаете какво е преживял .Няма эначение дали ще има мъж в леглото ми това не е най-важното както се иэраэи и това пе детето ми плаща эа това е много грубо. надявам се някой ден да не попадаш в пофобна ситуация .

# 36
Олеле..Прекалих викаш,а?
Я да обобщим:
1 избор - Раждаш дете от безотгворен мъж който после не го поглежда
2 избор - Събираш се да живееш с мъж,чиито деца живеят при майките им(множественото число,кърти мифките напраО!) и който бие теб и детето ти

Истината може да е грозна и нелицеприятна,но...Това е положението.

Вместо да се държиш като ощипана госпожица,вземи помисли какво да направиш за бъдещето на детето си,а не да питаш из форумите :
животът ни е като в эатвор. Не смея да изведа детето да поиграе, защото после пак ще се кара, а ако го правя, то е без той да разбира. Моля ви дайте ми съвет как да постъпя
[
/quote]

Съветът ми е следния:
Не се занимавай с мъже,докато не ти порасне детето.
А пък щом много държиш на салама,то просто знай,че за да се кефиш на салам,не е нужно да живееш с прасето!

# 37
  • Насред хаоса
Този "избор", а всъщност - липса на избор, може да се случи на всекиго - никак не са малко случаите, в които някой кретен прави дете и после си плюе на петите. Естествено, че няма да те уведоми преди това, че смята да постъпи така. Така че поне по тая точка едва ли може да бъде обвинявана.
Виж, по другите има защо. Не защото е сбъркала нарочно, а защото не се е замислила защо, аджеба, при тоя не се е задържала жена, особено при наличие на деца, и, след като сама е видяла какво говедо е, е продължила да стои там. И да го слуша как обижда детето, и да гледа как го удря. Ако посегне някакъв на децата ми, светът ще му отеснее. А тя е допуснала да се стигне дотам, че да я е страх да си покаже носа навън да изкара детето, че дебилът щял да се ядоса.
И други ти го казаха, авторке - обираш си партакешите, взимаш си детето и право при вашите. Трудно е да признаеш, че си направила такава огромна грешка, заради която си ги загубила, но това е част от цената.

# 38
И в никакъв случай не се опитвай да се разделяш с него цивилизовано, това е приложимо само ако срещу теб има цивилизован индивид. Не малко са случаите на бащи, които убиват родните си деца и жените си, а какво остава за чуждо, което явно не харесва и преди е заплашвал. Не си играй с живота на детето си!  Тихомълком си събирай багажа за да не ви дават и вас по новините. Сигурна съм, че всички жертви не са вярвали, че ще се стигне чак до там.

# 39
На прима виста се сещам за оня откачалник, детп хвърли детето от моста...

# 40
Имаше и друг, които застреля жена си и детето си и после уж щял да самоубива, но се отказал. Онзи от моста и той щял да скача, пък го разубедили. Как пък не размислиха преди да погубят децата си, а  като упря до тях бързо се отказват.

# 41
Ако родителите ти или братя/сестри са в чужбина хващай телефона, посипвай си главата с пепел пред тях, че си се хванала с тоя и казвай да ти пратят пари или да дойдат да си те приберат. По-добре да си преглътнеш гордостта и да опазиш детето си и себе си здрави, отколкото да стане най-лошото. Твоя няма да спре да ти разиграва циркове. Ще има да слушаш колко те обича или как ще се самоубие и ти ще си виновна, или как ще убие тебе и пак ти ще си виновна, защото ти си развалила всичко. Те на такива репертоара им е безкраен и ако му се връзваш твоя и живота на детето ти е прецакан тотално. Обади се на Анимус: тел  02 981 76 86, кажи си историята и чуй какво ще ти кажат и те, това е организация която помага на хора жертви на домашно насилие.
P.S Видях, че координатите на Анимус са дадени и по-горе, но не знам дали момичето се оправя с линкове, затова повторих телефона.

# 42
Този "избор", а всъщност - липса на избор, може да се случи на всекиго - никак не са малко случаите, в които някой кретен прави дете и после си плюе на петите.
Виж, по другите има защо. Не защото е сбъркала нарочно, а защото не се е замислила защо, аджеба, при тоя не се е задържала жена, особено при наличие на деца, и, след като сама е видяла какво говедо е, е продължила да стои там. И да го слуша как обижда детето, и да гледа как го удря. Ако посегне някакъв на децата ми, светът ще му отеснее. А тя е допуснала да се стигне дотам, че да я е страх да си покаже носа навън да изкара детето, че дебилът щял да се ядоса.
И други ти го казаха, авторке - обираш си партакешите, взимаш си детето и право при вашите. Трудно е да признаеш, че си направила такава огромна грешка, заради която си ги загубила, но това е част от цената.

Дрън-дрън..Като пърхат пИпИрудите и дойде сляпата неделя,всичко е ток и жица..После той изведнъж става кретен видиш ли..Винаги си има знаци в поведението на хората,но когато сме влюбени оставаме слепи за тези неща.Това е цялата работа.

По точка две също е мнго зле,няма кво да се лъжем..Мъж с деца от различни жени  и ще го избера за пастрок на детето си?!?Отпада като опция моменталически,именно поради това..
Е,може де..Ако е Рокфелер,може..

Последна редакция: чт, 08 авг 2019, 19:42 от Какво?

# 43
  • Най-красивата страна
Ако твоите близки разберат,че ти и детето сте подложени на физическо насилие,те вероятно ще ти помогнат,няма да те оставят.
Предполагам,че заради него сте се скарали и ще бъдат доволни,ако го напуснеш.

# 44
Ако твоите близки разберат,че ти и детето сте подложени на физическо насилие,те вероятно ще ти помогнат,няма да те оставят.
Предполагам,че заради него сте се скарали и ще бъдат доволни,ако го напуснеш.
Дано, дай Боже! Но семейство, което е обърнало гръб на детето си, заради кофти избор на половинка, дори и да са на 100% прави,  не се е поинтересувало за внучето си до този момент, не мисля че с по-висока стойност от въпросния мъж и едва ли са добър родителски модел. По описаното тук се съмнявам, че може да разчита на подкрепата им. Истинския родител страда с детето си, когато вижда грешките му и му помага, когато има нужда, не го загърбва и наказва с отхвърляне. Много неща са фактор за определена посока на живота ти, които не зависят от теб, така че да не осъждаме авторката сурово. Грешки всеки прави. В повечето случаи, дори не съзнаваш, че допускаш такава.

Общи условия

Активация на акаунт