Първа кола

• 24 878
  • 334
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Увладявала съм х3 по средата на заледен мост, а ти за мокър път ми говориш.
Джипът има много по-сериозни системи и блокажи, които ще ти помогнат в такива ситуации.

Бих се обзаложил, че той тебе те е Овладял по средата на моста и най-вероятно ти е секнал болните амбиции...Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 151
  • София
Какви са тези блокажи и системи дето само в джиповете ги има?

# 152
Здрасти Николай! Аз съм с такава Х3ка, взимай смело, не е толкова скъпо, но все пак е бмв. колата е много бърза, гледай да е черна, черни джамове и джанти, всеки се пази от теб, по цариградско всеки който се влачи в ляво като се залепиш до него веднага се дърпа, колата си е височка, взимай смело, успех!

# 153
  • София
Какви са тези блокажи и системи дето само в джиповете ги има?

БМВ Х-1/3/5/6 не е джип а малко по-високо комби с двойно предаване:sweat_smile:

Всичките му системи са еднакви с тези, които са налични при всеки по-нов и луксозен автоматик. Евентуално в повече може да има един асистент за спускане по наклон.  Нашите автоджамбази говорят за блокажи, защото така е модерно и придава тежест на обявите четени от лаиците, за които локвата в двора на блока, с дълбочина два пръста, е сериозно водно препятствие Simple SmileSimple SmileSimple Smile.

# 154
Здрасти Николай! Аз съм с такава Х3ка, взимай смело, не е толкова скъпо, но все пак е бмв. колата е много бърза, гледай да е черна, черни джамове и джанти, всеки се пази от теб, по цариградско всеки който се влачи в ляво като се залепиш до него веднага се дърпа, колата си е височка, взимай смело, успех!

Болнднатото искрено ме разсмя Joy

Нека позная - ти си или от Перник, или от Люлин Simple Smile

# 155
  • София
Доколкото виждам е новопостъпило тролче JoyJoyJoy

# 156
Аахах, много забавно станало тук, спамърчетата се появили, да не посочвам. Joy
Пич, ако ще не с черен Х5 бъди, а със самолет, пак няма да те пусна, карайки си спокойно с 80-100 по Цариградско и Околовръстното в лявата лента, пък ти си се лепи колкото искаш, и не че не те виждам, просто е така, защото ми е по-свободно и ме мързи да се престроявам, а сладури като теб са ми ясни. Ще ви изнервям нарочно да минавате най-вдясно и после най-вляво. Joy Виж ако средната летна е свободна и няма трафик, както сега, си "крузвам" спокойно в нея, даже с по-ниска скорост, возейки се плавно и приятно. Ще те принудя да си правиш маневри, като си бързак през дясната лента. Никак не ме впечатлявате с премиуми, поршета и т.н., ама ич не ви цепя басма. Smile
Това в града.
На магистралата трябва много внимателно и постоянно оглеждане, че при скорости над 120-140 е много по-опасно, и шофирането е съвсем различно, Също има идиоти с 180-200 с постоянно включени мигачи.

Едит : Поредното връзкарче, чак пък и изтъква колко добре платенo било, заради приятел. Създай нещо сам, и направи, после ще ти кажа "евала", не BMW, Ферари си купи, ако въобще разбираш какво ти казвам. Hands V

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 20:33 от FragranceFanatic

# 157
Джипът има много по-сериозни системи и блокажи, които ще ти помогнат в такива ситуации.

Бих се обзаложил, че той тебе те е Овладял по средата на моста и най-вероятно ти е секнал болните амбиции...Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Разбира се , че джипа се е справил сам, нали затова изтъквам, че блокажите им са по-добри от някоя сапунерка. Ти явно си вагаджия, дето в костите си мрази БМВ и се правиш на умник пред млада дама 😀
Честито, гоуем си умник.

# 158
Ники RR Маринов, и тук ли се появи?
Ако да, колеги, не му се връзвайте на писаниците.
Но пък, защо е това недоволство срещу бмв, задно предаване, джип. И аз не харесвам някои от тези комбинации. но все пак си има причина да съществуват и да се карат много, не е гъзарията.

# 159
Нещо не разбрах, ,,и тук ли се появи". Писал съм само в този форум за тази конкретна дилема, не знам какво имате впредвид ,,и тук ли се появи", ,,не му се връзвайте"??? Да се връзват на кое, просто задодах въпрос, защото съм харесал два модела коли. Моля пояснете от какво сте недоволен и с какво ви преча!

# 160
  • София

Разбира се , че джипа се е справил сам, нали затова изтъквам, че блокажите им са по-добри от някоя сапунерка. Ти явно си вагаджия, дето в костите си мрази БМВ и се правиш на умник пред млада дама 😀
Честито, гоуем си умник.

Ти заголи моята същност, но... не позна. Отдавна забравих, че в немско се правят и автомобили Simple SmileSimple SmileSimple Smile.

# 161
Аууу още по-голям враг си ми значи. Ха-ха шегувам се, всъщност сега даже ме зарадва.

# 162
И аз не харесвам някои от тези комбинации. но все пак си има причина да съществуват и да се карат много, не е гъзарията.

Специално задното смисълът на задното предаване е само този, че с него има по-добра динамика и може да се поднася в завой и да се дрифти. Все неща, полезни за състезатели и маниаци, но ненужни в нормалния живот. Което значи, че да си купиш задно предаване за градската кола си е чиста гъзария и комплексарщина - ще можеш да дрифтиш нощем, да "изрежеш" другите на светофара и прочее компенсиращи малката пишка дейности.

# 163
Нещо не разбрах, ,,и тук ли се появи". Писал съм само в този форум за тази конкретна дилема, не знам какво имате впредвид ,,и тук ли се появи", ,,не му се връзвайте"??? Да се връзват на кое, просто задодах въпрос, защото съм харесал два модела коли. Моля пояснете от какво сте недоволен и с какво ви преча!
Извинявам се, вероятно е съвпадение на имена.  Ето кого имах на предвид:
https://youtu.be/l3T2R2zYERs?t=114

Относно вашите въпроси за автомобил, нямам какво да кажа, май май и съфорумниците също.
Общо взето изглежда сте взел решение, не виждам какво ще помогне който и да е форум, или да ви разубеди от избора ви.

# 164
И Е60-ката, и Х3-то имат достатъчно електроника, че да пресекат навреме презавиването. Чак скучно да ти стане. Затова още си пазя дъртата Е36-ца, макар и само 140 коня - пак има повече емоция от по-новото БМВ.

Общи условия

Активация на акаунт