Първа кола

• 24 847
  • 334
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря на всички за мненията, обаче аз искам СИГУРНА кола, над 1.9 тона, защото ме е страх да се возя в някакви въшки. Отделно имам добре платена работа благодарение на много близък приятел, така че поддръжката не е кой знае какъв проблем. Бюджета ми е 10000лв за кола, и към 2-3 хиляди зи първоначално обслужване. Просто исках да разбера дали джипа е по добър от 5цата. Също ще се кара доста извънградско( София-пловдив), 3,4 пъти в седмицата.

# 136
  • София
Направи бюджета по две, и МОЖЕ БИ, ще успееш да намериш бройка, която ще те вози успешно до Пловдив два-три пъти седмично. И да, "джипа" е за предпочитане, особено на градско (личен опит), но не защото ще е голям и черен. Лично аз не им обръщам внимание дори в лявата лента на Цариградското, щото моя е още по-голям и черен  Simple SmileSimple SmileSimple Smile.

# 137
Хаха ще ме убиете.
Да , х5-цата е по-добра.
Карам джип на БМВ .
Това със спирачките, незнам кой го написа, ама е пълна простотия.
За 10к можеш да си вземеш прилична х5 или х3.
Разхода им не е нещо фрапантно, освен това с голяма кола е най-добре да се научиш да паркираш в града, после със всички останали ще ти е много по-лесно.
Колата е висока (върви идеално на сняг) здрава, а тези които ти казват, че малко пежо или vw било по-добре, нека си ги карат те Wink
Едно е да се удариш с х5, а съвсем друго е да се удариш с малко кашонче. Така че за първа кола, карай нещо, което е сигурно, че ще те остави жив и здрав при индивидуален сблъсък.

# 138
Да, бе. Като е като всеки друг, да си вземе едно опелче да си търкаля, докато натрупа стаж! Гъзарията обаче не прощава.

И еърбегове да няма нали, хаха , че закво са му екстри, нали е млад и неопитен, да се прасне три пъти в някое дърво , па ще се научи, ако оживее с тва опелче.

Моля ви, не давайте такива малоумни съвети на децата!!

# 139
  • Mediterraneo
Сивомишле, съвет към теб- не се допускат поредни постове. Ще отлетиш с все еърбега. За обидни квалификации да не говорим!

# 140
Знам го това отдавна, но разработката на форума е толкова добра, че дори не мога да си изтрия поста.
Относно другото, казвам само съвета какъв е, а не Вие.

# 141
  • София
Сивомишле, завий ми за в къщи две читави Х-5-ци по 10000 лева, ако обичаш. Даже ще има и почерпка за тебе Simple SmileSimple SmileSimple Smile.

# 142
Сивомишле, завий ми за в къщи две читави Х-5-ци по 10000 лева, ако обичаш. Даже ще има и почерпка за тебе Simple SmileSimple SmileSimple Smile.

Автора изрично написа, че иска да е старо х5. Ти какво искаш, от 2016та ли?
Поразгледай малко чужди сайтове и виж по колко евро вървят и тогава ми говори за пари.
Утре и най-хвалената ти кола втора ръка която си купил, може да кихне и да и стане нещо, въпреки че ти си мислил, че е читава.
Въпрос на късмет.

# 143
  • София
Сивомишле,постът ти сериозен ли е,или цели друго?
Преди колко време си бил/а млад шофьор?
Даваш ли си сметка как се овладява в мокро време(и вда сухо дори) на пътя мощен джип,и как се овладява лека кола?И как би се справил с джип един неопитен водач?
Сериозно питам.

# 144
  • София

Автора изрично написа, че иска да е старо х5. Ти какво искаш, от 2016та ли?
Поразгледай малко чужди сайтове и виж по колко евро вървят и тогава ми говори за пари.
Утре и най-хвалената ти кола втора ръка която си купил, може да кихне и да и стане нещо, въпреки че ти си мислил, че е читава.
Въпрос на късмет.

Обаче, историята показва, че късмета (в повечето случаи) е правопропорционален на количеството вложени при покупката финикийски знаци Simple SmileSimple SmileSimple Smile.

# 145
Благодаря отново за мненията, искам да уточня някои неща- НЕ искам такава кола за да мутрея, или гъзарея, или да кажа,,глеЙ къв джиБ си купих". Искам колата да ми върши работа и да ми е вярна. Колкото до цена, в мобиле.де Х3 218кс със пълна сервизна история е към 10 хиляди, Е60то също. Някои от Вас пишете, че искам да гъзарея, или де карам с 200.... НЕ искам такава кола за горепосоченото.... Във БМВ форума не ми одобриха темата, затова пиша тук с надеждата да сподели някои за какво иде реч.... Колкото до Х3 е към 4.6 метра, не смятам, че е кой знае колко голямо..... Най-вероятно към нея ще се насоча, благодаря на всички за мненията, бъдете здрави! Simple Smile

# 146
Х3 си е чудесна кола, пожелавам късмет с избора и със здраве да си я караш.

# 147
  • София
Успех ти желая,момче!Вярвам че ще управляваш разумно и внимателно,каквато и кола да си вземеш.

# 148
Увладявала съм х3 по средата на заледен мост, а ти за мокър път ми говориш.
Джипът има много по-сериозни системи и блокажи, които ще ти помогнат в такива ситуации.

# 149
И аз ти пожелавам успех, Ники! И умната!

Общи условия

Активация на акаунт