Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
 • Плевен
 • Мнения: 1 125
А като се научат да ходят какви падания имат..... вчера падна на асфалта ожули си севсем леко челото и посиня, после вкъщи се дрънна в шкафа на същото място и се наду, слагахме лед, за да спадне чак. Ама човека реве една минута и после пак тича като отвързан. Направо е страшно.

# 31
 • Мнения: 12 093
Най- големият стрес , който изживях до момента беше като си прилича пръстите на вратата. Беше си го сложил там, където са пантите и беше от вътрешната страна на стаята и реве и едва влязохме. Без малко да си ги счупи. И това при положение, че го изтървахме за 2 Мин. Иначе сме постоянно около него..

# 32
 • Мнения: 9 326
И мойта дребната не е падала, защото от сестра ѝ знаех, че секунда и метър отдалечаване от спалнята са достатъчни за бебе на паркета.

Пийкок, аман с тия пръсти. Вчера реши да ги пъхне в последния момент преди баща ѝ да хлопне вратата на пералнята.

# 33
 • Мнения: 727
То не знам за бебе, дето не е падало. И моето е падало 2-3 пъти, с което не се гордея, разбира се, случва се. Сега проходи и тепърва целува земята. Има навика да отваря шкафовете, които са му под леглото и ги засилва с ряз, прищипа се 2 пъти и от тогава е много нежен с тях Grinning

# 34
 • Плевен
 • Мнения: 1 125
И моя като се прищипа 2-3 пъти и сега хубаво изпъва пръстите нагоре като затваря шкафовете. То опита учи. Сега на мода е да си домъкне стола до плота на кухнята, качва се и се започва едно вадене на вилици и лъжици, ровене в мивката, а бе страшно е. Кога ли ще падне и от там. Въобще не минава номера да сложа столовете легнали на пода.

# 35
 • Мнения: 12 093
Мхм...оставям го вече сам да разбере, че боли като пипа тук и там. От малък разбра, че чекмеджетата прищипват пръстите и там много внимава Wink
До кога детето спи в кошара с ограда? Моето много се върти и ако го сложа на нормално легло не знам дали няма да пада. Аз имам спомен , че като доста голяма за възрастта си ме изместиха на нормални легло.

# 36
 • Мнения: 858
Моята е на 1г.7м. И аз се замислям кога е момента да сменим кошарата. Гледах разни прегради за леглото която се захваща на външната дъска с цел да не пада детето.  Тя много се върти и нзн кога ли ще дойде тоя момент.  А пък ми се иска да спи вече на детското легло.

# 37
 • София
 • Мнения: 10 123
Моята от 1г.спи в легло с преграда под 30см.,а леглото е към 1м.с преградата,двуетажно е.Сама слиза и се качва,не е падала до сега.

# 38
 • Мнения: 270
Благодаря за отговорити. Успокоих се. Не съм казвала вкъщи, че да не всявам допълнително паника 😆 Вчера я сложих на спалнята и легнах до нея, за да я приспя, но стана обратното и така...

# 39
 • Мнения: 1 124
Първият път падна на моя имен ден, беше на почти пет месеца. А втори и трети път се случиха наскоро след като направи годинка. Защото много се върти и падна на сън и двата пъти. Иначе вече след годинката започна да се пази и знам, че ако е будна, ще слезе. Обеци слагаме на ушите и продължаваме Wink

# 40
 • Мнения: 3 823
Моята е падала няколко пъти от спалнята, докато спи, което е още по-страшно. След последното падане посред нощ, сложихме преграда на леглото. Не смея да я оставям без преграда, защото много се върти докато спи.

Тя се присламчи към нашето легло към 10-11м и оттогава спи там. Реално бебешкото легло го е ползвала много малко.

# 41
 • Германия
 • Мнения: 1 412
Аз съм казвала май, дъщеря ми я преместихме на голямо легло (90х200) малко преди да стане на 2г, много хубаво си спи на него, рядко е падала, и то май повече от лиготия, иначе обича да спи в ъгъла. А и то самото не е много високо, та и да падне е от 30-40см и на меко

На мен не ми се занимаваше с детско легло за няколко години пък после юношеско, та директно взехме голямото, на което и ние можем да легнем да я приспим, да ѝ почетем и т.н.

# 42
 • Мнения: 1 701
Моята е падала няколко пъти от спалнята, докато спи, което е още по-страшно. След последното падане посред нощ, сложихме преграда на леглото. Не смея да я оставям без преграда, защото много се върти докато спи.

Тя се присламчи към нашето легло към 10-11м и оттогава спи там. Реално бебешкото легло го е ползвала много малко.
Да разбирам ли, че сте доволни от преградата, дали може снимка?
И нашата дъщеря спи при нас, отдавна не е падала, ограждаме я с възглавници, но това не е надежден вариант.
Като бебе също падна, на около 5 месеца. Изкарах си акъла. Педиатърката каза тогава, че родителите за жалост по този начин разбират, че бебето вече не е съвсем неподвижно и без надзор не трябва да се оставя. Белята става за секунди..

# 43
 • Мнения: 3 823


Be special, ето такава е нашата преграда(Бреви) от Хиполенд. Много добра работа върши. Закача се за подматрачната рамка и се държи доста здраво, така че детето няма как да падне.

Наистина ограждането само с възглавници е рисковано. Последният път като падна, дъщеря ми беше оградена с възглавници, но ги избута. Просто вече беше станала по-голяма и по-тежка и възглавниците явно вече не вършеха работа. Беше много страшно преживяване, защото докато си спях спокойно, се чу ужасен трясък(беше се ударила на нощното шкафче) и тя започна да пищи и да реве. Слава Богу, всичко беше наред.

# 44
 • Варна
 • Мнения: 3 179
Момичета, да попитам...бебка е на 2+ месеца и тази сутрин за първи път попаднах на сух памперс. Сменихме го снощи около 11:30 и днес в 5 сутрина като се събуди и реших да го сменям беше абсолютно сух. Спокойна е, яде си, но на какво може да се дължи това с памперса? Малко е яла вчера вечерта ли? Изцяло на кърма е и яде на поискване. От сутринта до сега си има напълнени памперси...

Общи условия

Активация на акаунт