Отговори
# 675
  • Плевен
Точно тази е. Аз я купих от магазин на топ шоп за 23 лв, явно беше някакво тяхно си намаление. Ако имате магазин в близост може да проверите

# 676
Малката постоянно си пипа и чеша ушите. Никога не съм я подстигвала и косата й стига горе-долу до входа на ухото и от двете страни. Дали косата я гъделичка и затова се чеша?

# 677
Може и от зъби да е. И мойта дребната, преди да ѝ избият предкътниците, си беше разранила ушите.

# 678
Да, и аз съм чела, че когато ги дразнят венците, си пипат и чешат ушите. И моят го прави отвреме навреме.

# 679
Моята дъщеря потвърждава това твърдение. Щом никне зъб, започва да чеше ушите.
При първите зъби си беше разранила ушето. Тогава не разбрах от какво е. Сега вече съм сигурна, че двете неща са свързани, поне при нея.

# 680
Един глас и от мен за същото Grinning

# 681
Случавало ли ви се е детето ви да хапе? Моето не знам защо започна да го прави. не се гордея с това и търся решение на проблема. Майките по площадките ми четат морал, а е ясно, че аз самата не одобрявам това поведение. Опитвам се д аму говоря, да го убеждавам, да решаваме ситуации по друг начин, но той продължава да постъпва така.. Sad

# 682
  • Плевен
Моя хапе, но засега само мен и сестра си, особено сестра си. Такъв тормоз й налага, че... но пък се случва да удари друго дете. Те пък тия майки какво се възмущават, нормално е и трябва да им е ясно, че ти не го толерираш и не искаш той да го прави.
Когато го прави от гняв е добър вариант да му даваш да хапе или удря определена играчка. Един вид да си изкара яда на нея. Друг е въпросът дали ще може да разбере какво искаш от него. Моя още не схваща идеята, но и той го прави от радост или когато иска да му обърнеш внимание.

# 683
Помня, че брат ми ги хапеше много в яслата - особено гаджетата, тогава "ходеше" с дъщерята на кмета - бая срам е изяла майка ми. Така де, успокоителното е, че само който харесва, хапеше 😂 Период е, ще мине Wink Щом постоянно обясняваш, все в даден момент ще вдене Hug

# 684
Моят хапе! Като акула е, като има предпочитания към едно конкретно дете, но не подбира много. Хапе, за да получи нещо или като брани своето. Когато почне  го отмествам и никога не допускам да стане неговата. Много го наблюдавам, вече знам кога ще нападне, но понякога става за секунди и не успявам да го спра. Говоря, но той е на 1.3 и гледам да съм кратка. Май понамалява с времето, но още го прави, а и усвой скубане и бутане (пуста ясла). Седя до него и пазя децата, а майките си мислят, че него го пазя от техните Grinning Много неприятно, но е период.

# 685
Дано е период! Не съм щастлива от това, което се случва. Но излиза така, че моят син е лош , съответно аз съм лоша майка в очите на другите.

# 686
Много ти пука кой кво мисли и ква излизаш в нечии плоски очи. Детето е важно какво казва Wink Обича ли мама? Многоооо Simple Smile

# 687
Сега е позабравила хапането, но лятото беше ужас. Само нас ни хапеше де, с децата тогава беше много внимателна, и го правеше основно на игра или от радост. Например, втурне се да ме гушне и ми остави лилава оградка. Joy Удря сестра си чат-пат. Не знам дали си представяте близо 1.60см. девойка как реве, че тодлърът я е ударил.

Ми зверчета са малките, какво да се прави. Хапят, скубят, удрят, хвърлят пясък в очите, изсипват кофички върху главите...седиш на ръка разстояние и правиш всичко възможно да оцелеят.

# 688
Педиатър ме посъветва да сложа лепенка на пъпчето да се прибрере. Обаче сега незнам как да я сваля изглежда много силно залепена страх ме е да не го боли бебчо или да не му се разрани кожата. На колко дни да я махам или сама ще се отлепи? Лепенката е тегадерм

# 689
Херния ли има? Би трябвало лекар да е казал на колко време ще се сменя.

Общи условия

Активация на акаунт