Добре дошли в "Родени", ЮЛСКИ бебчета засмени! - Тема 1

• 19 935
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Вашите бебчета будуват ли много през деня? Моят от 2 дни не спи по 4-5 часа наведнъж следобед....
Ние всеки ден сме така.. Спим по 20 макс 30 мин.. А днес е ужас.. Рев, рев..само да я нося, ама да не сядам, че пак рев.. Не знам дали е скок в растежа или нещо друго, но сериозно обмислям аз дали да не скоча.. 😖🔫
1:1 иска само да се носим по апартамента и фа гледа всички тавани и лампи... до обяд спи по 3 часа след храненето, но стане ли 15-16ч и се почва... още е буден дори....

# 256
Ние от 17ч се разнасяме.. Сега я оставих в количката ама пак мрънка.. Попринцип вечерта поне спи като пън, ама май днес няма да е така..😰 Дадох я на баща и да я приспива, ама той заспа, а тя не! И готвих 3 часа миш маш дето става за 30 мин 😬 Идва ми да се застрелям!

# 257
  • София
Същата история... Днес следобед мих 3 чинии и 5 вилици сумарно два часа... 😬

Нощем и до към обяд си спи окей, ама послеее 😨 През час на гърда и нищо друго не признава.

# 258
  • София
Ох ние сме същата работа вече от 1 седмица. Като се събуди към 9-10 и през деня въобще не спи. Само вчера и днес спа по веднъж на спалнята по коремче, иначе няма успокояване. Дано е само временно...Почнахме да се оглеждаме и опознаваме света, но бързо ѝ писва на едно място.

# 259
  • София
Ох момичета са Ви се оплача и да питам на някой случвало ли му се е. Днес решихме с мъжа ми да правим секс за първи път след секциото. 45 ден е. Но е ужасно болезнено, дори не можа целия да проникне, много ме болеше. Не сме правили секс от не помня и аз кога, май последно някъде в 6,7 месец. Много се притесних, ужасна болка.... Вече с тези болки не знам. Още не съм ходила на гинеколог след раждането, но май вече трябва да посетя. Но наистина ужасно болеше и то дори не проникнат изцяло защото не издържах.

# 260
Ох момичета са Ви се оплача и да питам на някой случвало ли му се е. Днес решихме с мъжа ми да правим секс за първи път след секциото. 45 ден е. Но е ужасно болезнено, дори не можа целия да проникне, много ме болеше. Не сме правили секс от не помня и аз кога, май последно някъде в 6,7 месец. Много се притесних, ужасна болка.... Вече с тези болки не знам. Още не съм ходила на гинеколог след раждането, но май вече трябва да посетя. Но наистина ужасно болеше и то дори не проникнат изцяло защото не издържах.

Според мен, трябваше първо да отидете на преглед преди опита за секс... Лично аз си дочаквам прегледа, защото имам и вътрешни шевове и не смея без да ме е видяла АГ... А секс няма още от 3 месец... по Коледа беше Grinning

# 261
Въйй.. Аз четох някъде, че преди да отидеш на преглед трябва да правиш секс или поне опит, за да видиш дали те боли и да кажеш.. Знам ли и аз.. Моя мъж се дърпа и не иска да пробвал уж да не ми разплете чергата 😬😁.. Пък ние не сме правили сексове от 2 месец на бременността, така че да не чета оплаквания! 😅

# 262
  • София
Аз като бях на преглед АГ ми каза след 40тия ден, че може да пробваме. Ние още не сме правили секс, но мисля тези дни да пробваме, като свеки си тръгне, че ни е на гости 😄

# 263
аз също съм секцио с мъжа ми първия ни опит е не беше болезнен но беше някак странен имаше някаква лека болка но като се отпуснах всичко беше ок и от втория път вече всичко беше както трябва

# 264
  • Пловдив/София
А бебетата, които будуват денем, спят ли добре нощем?
Защото това е по-добрият вариант...
Моята вчерс почти цвл ден спа и през нощта ни побърка- от 22ч до 2ч не пожела да спи. Напъваше се (товс ли са колики- напъване, почервеняване и мрънкане? При сина ми беше просто як рев с часове...), мрънкше, хълцаше и така. Днес почти не е спала и имам надеждс за нощес...
а научи един нов номер- докато суче, започва да се напъвя и извива със зърното в уста, познайте колко е приятно.. да я прекъсвам ли? Понеже още захапва трудно и ако засуче добре, хич не ми се иска да я прекъсвам...тъпото е, че с това напъване и прекъсване не знам колко извжда. Нощес яде 5-6 пъти, но по малко, според мен не изпразни гърдите нито веднъж... после спа от 4 до 8 май без ядене и много ме боляха. Абе никакъв режим, мразя така, изкушава ме АМ- знаеш си, че през 3/4 часа, спиш си... ама ше устискам още поне медец преди да заместя да речем едно хранене.
Скоро правим един месец, какво ново да очакваме? Започнала е да се усмихва като й се лигавим, но май е рано да е съзнателно.. заглежда предмети, но маха неориентирсно с ръце. Главата я държи и повдига да ни погледне.

# 265
А ние сме на смесено...цока от мен после търча да правя АМ.. абе ужас..и моя снощи неиска да заспива от 18ч до 00ч само едно мрънкане и искане да яде през 2 часа, мислех че след баня ще заспи в 21, но той се разсъни.. научил се е да заспива на мен докато се разхождам из стаите..направо ме побърка, пък като слушах баща му колко сладко хърка още повече ме хващаха нервите.. даже след като заспа изллязох и изпуших 1 цигара, мисля, че нищо няма да и има на кърмата

# 266
А ние сме на смесено...цока от мен после търча да правя АМ.. абе ужас..и моя снощи неиска да заспива от 18ч до 00ч само едно мрънкане и искане да яде през 2 часа, мислех че след баня ще заспи в 21, но той се разсъни.. научил се е да заспива на мен докато се разхождам из стаите..направо ме побърка, пък като слушах баща му колко сладко хърка още повече ме хващаха нервите.. даже след като заспа изллязох и изпуших 1 цигара, мисля, че нищо няма да и има на кърмата
И ние сме на смесено, даже Ам давам по- често от кърма.. И аз пуша 😉

# 267
Някой с нормално раждане има ли проблем със запек и хемороиди? Аз имам ужасен запек след ксто родих и ми излезе хемороид, който вече месец и нешо си стои там, защото не мога да си оправя изхождането.. пия 2 литра вода на ден, ям сладко от рози, ям сушени сливи и счукано ленено семе.. какво ли не пробвах.. явно трябва да вземам някакъв сироп..

# 268
Някой с нормално раждане има ли проблем със запек и хемороиди? Аз имам ужасен запек след ксто родих и ми излезе хемороид, който вече месец и нешо си стои там, защото не мога да си оправя изхождането.. пия 2 литра вода на ден, ям сладко от рози, ям сушени сливи и счукано ленено семе.. какво ли не пробвах.. явно трябва да вземам някакъв сироп..
секцио съм и имам 5 хемороида външни, кървящи..запек имам защото боли при изхождане и ме е страх да се напъна Grinning пия си лактулозата и само така успявам да отида по голяма нужда

# 269

Лактулоза и за 20 минути си готова... На мен ми го дадоха още в родилното, за да се избегне този проблем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт