Отговори
# 225
  • София
Аз съм "богата еврейка"...  А постоянното набиване в главите на девойките, че трябва да си намерят богат мъж,  ги обрича на вечно подчинена позиция. На нас, жените, някак си не ни хрумва да се майтапим с мъжете на тема избор на партньор в живота, ако не си намират лесно работа? 

# 226
  • София
Аз съм "богата еврейка"...  А постоянното набиване в главите на девойките, че трябва да си намерят богат мъж,  ги обрича на вечно подчинена позиция. На нас, жените, някак си не ни хрумва да се майтапим с мъжете на тема избор на партньор в живота, ако не си намират лесно работа? 

И ти си в дома на Нотарис, та знаеш какво набива постоянно в главата на дъщеря си? Wink

# 227
  • София
Набива го в нашите Simple Smile.

# 228
  • София
Привет! Повече ми харесва гледната точка на Шарки! Ориенталското у българите не ми допада дори и в шегите. Wink

Русалке, супер рими си сътворила в предишната тема, браво! (Прочетох ги и си спестих 30-ина страници Simple Smile)

Та, "бакалавър в Бг или в чужбина" ли обсъждаме сега или вече темата е друга?

# 229
Аз съм "богата еврейка"...  А постоянното набиване в главите на девойките, че трябва да си намерят богат мъж,  ги обрича на вечно подчинена позиция. На нас, жените, някак си не ни хрумва да се майтапим с мъжете на тема избор на партньор в живота, ако не си намират лесно работа?  
Ако не си забравила, аз си търся снахи Grinning

Та, "бакалавър в Бг или в чужбина" ли обсъждаме сега или вече темата е друга?
Един от критериите е шансът за скорошно/успешно задомяване Grinning

ПС Под успешно да се разбира одобрен от тъщата/свекървата партньор.

Последна редакция: ср, 21 авг 2019, 16:43 от Ezhko

# 230
Стига, не се впрягайте, няма повече. Щом ви дразни. И искате чаровен безперспективен зет шушляк.
На мен първият път не ми се получи, та затова. Иначе принципно не е лишено от логика

# 231
Препоръчайте му да си търси богати снахи. Simple Smile
Не е важно дали младежът е богат, а дали го бива, защото, ако го бива, и беден да е, ще се издигне и ще забогатее. Ако пък не го бива, дори и богат да е, ще профука богатството и ще остане без нищо.

Така че, ако Нотарис говори сериозно, не е прав, разбира се. Но едва ли говори сериозно в този форум, това не му е съдебната зала все пак.

# 232
Стефан,
Ще се съглася, че и 8 к за средни позиции става. Но когато са без данък и добавиш бонус за ваканция и подобни, пак си взимат над 10 к необложени. А европейските институции само се множат

# 233
Мецане, ако всеки умен забогатяваше, тук щяхме да сме само милиардери. В шегата ми има и малко истина.

# 234
И нямаше хиляди български младежи да заминават да учат и работят някъде си ежегодно

# 235
Дали?

Ботев е казал свестните но го противопоставя с глупава, тоест явно има предвид умните.
Та умните у нас считат за луди...
А ако много знаеш ще ти мине котка път..
https://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=1&WorkID=10&Level=1

# 236
Хайде стига де!
"Зад всеки велик мъж стои една още по-велика жена."  А зад нея съпругата му. Wink

# 237
Та умните у нас считат за луди...
А ако много знаеш ще ти мине котка път..

"...защото, голяма мъдрост - голямо страдание, и който трупа познание, трупа тъга..."
Grinning

# 238
Велико.

# 239
  • София

В нашите глави вече трудно някой може нещо да набие. То и набитото изчезва лека-полека. Joy

Мецане, ако всеки умен забогатяваше, тук щяхме да сме само милиардери.

Дори бих казала, че повечкото ум пречи на забогатяването. Smirk

Русалка, няма да ми стигнат няколко страници за всички вицове за адвокати, които знам. Joy

Общи условия

Активация на акаунт