ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 7

• 25 469
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Ние взехме easywalker harvey 2 с двата коша,от толкова чудене каква да е скъпа ли евтина ли,видяхме я на промоция и хич не се замислихме,дано е добър избор.За козметика и аз много се чудя,ходих на една лекция там представяха продуктите на Хип,на думи жената ме спечели,но май първата козметика ще ни е Мустела.Не знам много съм объркана...

# 181
Аз ли се бъркам, или преди време в Тина Киркова, като родиш и ти даваха чантичка с мостри за бебето, от сорта на кремче, памперс, душ гелче....

# 182
Ние взехме easywalker harvey 2 с двата коша,от толкова чудене каква да е скъпа ли евтина ли,видяхме я на промоция и хич не се замислихме,дано е добър избор.За козметика и аз много се чудя,ходих на една лекция там представяха продуктите на Хип,на думи жената ме спечели,но май първата козметика ще ни е Мустела.Не знам много съм объркана...
И аз това мисля поне първата козметика да е Мустела. Попринцип за нея само хубави отзиви съм чувала, а сега като се разрових прочетох и не толкова хубави. Но всичко си зависи от кожата на бебето де.. винаги ще има и доволни и недоволни.

# 183
И аз това мисля поне първата козметика да е Мустела. Попринцип за нея само хубави отзиви съм чувала, а сега като се разрових прочетох и не толкова хубави. Но всичко си зависи от кожата на бебето де.. винаги ще има и доволни и недоволни.
Аз ходих по аптеките да питам за мостри,ама все нямат Sleepy

# 184
Момичета, моите впечатления и тези на приятелки от Мустела не са добри.
Бих препоръчала Адерма или Биодерма.
Все пак това с козметиката е много индивидуално!

# 185
Аз за козметика съм се насочила към Биодерма. Вече взех измиващ гел и хидратиращ крем и някакво олио, че бяха на промоция. Имам и едно Цикабио в списъка, но още не съм го взела. Чудя се и за мицеларната вода за бебета? Иначе и аз слушах за Хипп хубави неща, както и за Бочко и Себамед, но за сега ще изчакам.
За дрешки купих 5-6 неща 56 размер и 62 р., Събрах и от роднини и приятели доста бебешки дрехи и засега ще изчакам за следващи покупки. То като се роди бебче, после по-лесно ще се ориентира с размер и какво ще е най-удобно.
Планувала съм следващите 2-3 седмици да изпълня списъка за родилното и да е готово в сака всичко Simple Smile 😁
За плацентата АГ ми каза, че е втора степен вече и че е добре. Въобще не съм се сетила да разпитвам какво трябва да значи това. В 31 г.с. съм.
Креватчето още е в кашона, но може би ще взема поне да го отворя, да почне да се отмерисва, че като чета...
За количката и аз още съм в чуденка. 2 в 1, 3 в 1 ли!? Нова или втора, оглеждах по магазините, но все си викам има време 😁😀

# 186
  • Пловдив
Хип не е равно на мустела. Хип е супермаркетна евтина козметика тип бочко.
Аптечните популярни биодерма авен ла рош посе веледа мустела...аз ги въртях и си имах любими продукти за коса, за тяло, за дупе...крема на авен за дупе най вече помня. Не избирам една марка , още повече зависи и какво ще има нужда. Ще си проличи.

# 187
Аз съм със супермаркетната евтина козметика на Хипп и съм изключително доволна от нея. Да не говорим, че супермаркетното евтино адаптивно мляко на Хипп е едно от най-хубавите.
Много се извинявам, но това определение, което сте дала е изключително обидно и според мен не отговаря на истината. Има и майки, които са ползвали и Бочко и също са изключително доволни. Не забравяйте, че всеки е на различно място в социалната и икономическа стълбица и не всеки може да си позволи великите Мустела, Биодерма, Авент и т.н.

# 188
Аз ще използвам био козметика на марката Urtekram, Дания като производство.
Ако не свърши работа, ще търся някакъв друг вариант, може би Мустела.

# 189
Аз съм се насочила към Мустела засега, сестра ми каза, че я ползва и ми я препоръча... Понякога има промоции, ако ги уцелим ще е супер.

# 190
Момичета,да ви кажа - около мен всеки ми казва нещо различно за козметика,от Бочко и Хип до Мустела като ценови клас.Е,всички са страшно доволни от марката,която препоръчват.Не винаги цената е определяща според мен,бих пробвала от козметиката по-нисък клас и ако не съм доволна да мина на друг. Не че не мога да си го позволя откровено казано,просто не виждам смисъл ако съм доволна от нещо,което е 2 пъти по-ефтино като цена,да го сменям с по-скъпото. Това си е мое мнение,а и всяко бебче си е индивидуално,някои могат да се обринат от Бочко,други от Мустела. Simple Smile

# 191
  • Пловдив
Аз съм със супермаркетната евтина козметика на Хипп и съм изключително доволна от нея. Да не говорим, че супермаркетното евтино адаптивно мляко на Хипп е едно от най-хубавите.
Много се извинявам, но това определение, което сте дала е изключително обидно и според мен не отговаря на истината. Има и майки, които са ползвали и Бочко и също са изключително доволни. Не забравяйте, че всеки е на различно място в социалната и икономическа стълбица и не всеки може да си позволи великите Мустела, Биодерма, Авент и т.н.

Това определение си е просто така..не съм го измислила сега аз. Какво има толкова обидно даже не мога да разбера. Едните са аптечни, другите хипермаркетни.И аз купувам хип сапуни и пяни , още повече в австрия съм заобиколена. За млякото на хип и милупа няма някой тук, който е пил колкото дъщеря ми- до 4 годишна адаптирано редовно и после до 7 годишна като се присети. Хип имат до 1ви клас такова мляко. Тук хип казметика заедно с бюбхен са по 2 евро повечето им неща. Авен и биодерма също явно ги гледаш из Бг. Аз съм си ги купувала с поръчки от франция и ми излизаха на цените на Хип в Бг. Бочко за комари и него. Така, че не става дума за икон. стълбички само, а за предварителен разчет и търсене откъде и как.

# 192
Ние количка взехме Cybex Balios S с три коша. Доста е стабилна и изглежда удобна, ще видим живот и здраве, като започнем да я използваме. Simple Smile

За козметика и аз още съм в размисъл.
Преди 10 години, като се роди големия ми син, не съм имала възможност за скъпа козметика и бях супер доволна от Бочко. Сега се оглеждам за Мустела, Биодерма и други подобни, но не съм решила. Може би това ще е последната ми покупка.

# 193
Здравейте, банда! 
Гледам заговорили сте се за козметика.
Аз още нищо не съм купила /като всичкот останало/ , но при избора имам др водещи фактори.Аз съм човек, който обожава козметика.И гримове, и козметика 😂. НО!  Като започнах преди време с баткото , реших да купя нещо от масовките и купих Бюбхен.Прецених,че ако не му понася ще търся алтернативи.Основана ми идея беше да не го приучавам от ден 1 на префинени неща.Още повече , че е мъж. Кактове казваше баба ми , "да не стане така , че един ден да не може да се из*ка на някоя бензиностанция, в случай на нужда,щото видиш ли няма кремчета".
Та, по този ,макар и смешен съвет, реших да действам и слава Богу не сме имали проблем.
Сега чакам девойка.И пак ще подходя така. Има време, мама ще я научи каква козметика да избира, като му дойде времето. ☺

# 194
  • not found
Момичета,за козметиката всичко е индивидуално,със сина ми съм пробвала всичко ,към годинката прояви атопичен дерматит и спряхме с козметиката ,сещам се ,че му бяха изписали меедицински сапун и от тези кремчета ,които правят по аптеките.Сестра ми е с чувствителна кожа и е доволна от биодерма ,аз проблеми нямам ,но на мен не ми допада на кожата ,бебчовците са по същия начин ,всяко му понася различна козметика.Аз принципно не знам дали ще взема от нашия пазар независимо дали от аптека или магазин ,по-скоро бих си поръчала ,не е тайна за никого ,че за нашия пазар изнасят трето качество стока ,пък и да не говорим на какви цени .
Днес ходих на обучение на И за мама ...останах със смесени чувства ,може би вече не съм за тези мероприятия-топло ми беше ,не ме свърта след половин час ,кръста ме заболя ...гледам другите жени ,нямаше една като мен ,явно съм голяма лигла Blush

Общи условия

Активация на акаунт