ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 7

• 25 448
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
Mimi кога ти е термина защото и аз вървя по същия начин
На 02.10 ми е термина

# 226
Аз първото си дете го родих нормално и се възстанових бързо,за това и сега съм се насочила към нормалното,стига да няма усложнения и да не се наложи секцио.Бебко беше застанал с главичката на долу миналия пут. Другата седмица съм на преглед и ще го видя.

# 227
Имам една позната дето ми беше казала, че след нормално раждане, предната и заднага дупка й станали едно цяло 😆😆😆😆😆😆, такива разкъсвания и шевове...
Разбира се, при всички е индивидуално, има много леки раждания. Докато започне и свършва, има и тежко секцио...
Важно е бебето да е добре накрая. При нас е ясно и в единия , и в другия случай, първите дни няма да сме ок. Тежко ще е и аз съм наясно..
Моята АГ вчера ми каза, че при добри индикации за естествено, било направо грехота това секцио... ама тя не изражда и няма да съм на нейната глава 😆
И аз бях на преглед вчера, малкия е 1500г в 31 г.с ❤ апък аз съм с още 2кг отгоре 😄

# 228
Здравей те, взех втора употреба maxi cosi mura, мисля че най стария модел, но имам проблем. Не знам как да я разглобя за да изпера калъфите. Може ли малко помощ от тези които я имат?

# 229
Има клипчета в ютуб за нея, мисля че съм гледала. Някъде отдолу лятната седалка се сваляше тапиьврията.
За коша за новородено, едва ли се сваля всичко, виж само вътрешните. Тази количка ми беше фаворит много дълго време.

Ето го https://www.youtube.com/watch?v=GBZwX_6w16w

Последна редакция: ср, 14 авг 2019, 11:16 от Amerikkas

# 230
Момичета,дайте идея как да се справя с болката в корема от приемам на антибиотик.Мисля че е от него защото ме боли целия корем постоянно,а не на моменти.Вземам го точно от 2 дни Sad

# 231
Likeawind - твоят термин кога е? И аз да питам за болка, боли ме главата вече от 1 седмица непрекъснато.Спя, отварям си очите и усещам веднага болката, не минава почти през целия ден. За козметиката - поръчах Мустела душ гел и шампоан и олио за начало мисля това да е, за подсичане взех судокрем.

# 232
Момичета,дайте идея как да се справя с болката в корема от приемам на антибиотик.Мисля че е от него защото ме боли целия корем постоянно,а не на моменти.Вземам го точно от 2 дни Sad
Какъв антибиотик, за какво?
Не намирам връзка между него и болка в целия корем. Стомах,да...но корема не ми звучи като да е от него. Да не са контракции?

И аз днес взех козметика. Ходих до аптеката за магнезии и видях, че имат промо комплект за новородено на Мустела. Има 4 неща в него + чанта и подложка за повиване. 50лв беше ,намален.

# 233
Имам бактерии в урината и вземам Цефзил. Болката не е ниско в корема, а по нагоре и с миналия антибиотик имах болки,но нямам спомен как ме болеше Sad Когато болките са ми ниско ме отпуска от но-шпа и магнезия,а сега не става.

# 234
Каква помпа за кърма  и каква козметика за зърна мислите да си взимате?

# 235
Mimi96 термин 3ти окт,но божа работа,когато му е писано...
Fffrrr от коя аптека взе козметичния комплект?Направо си като фурия докато ни пишеше че нищо не си направила вече си готова 😁😜

# 236
Mimi96 термин 3ти окт,но божа работа,когато му е писано...
Fffrrr от коя аптека взе козметичния комплект?Направо си като фурия докато ни пишеше че нищо не си направила вече си готова 😁😜
Хахаха стоенето вкъщи ми се отразавя така. Обикалям магазини , за разнообразие 😆😆😆😆
Иначе комплекта го взех от So pharmacy, голяма верига е има ги на доста места.

# 237

Питай Аг-то да ти изпише проботик. Той може да се пие по време на бременност, но все пак лекарят да каже.

# 238
Каква помпа за кърма  и каква козметика за зърна мислите да си взимате?

Помпа - Медела
За зърната - чист ланолин на Лансинох.

# 239
  • Пловдив
Снощи 13 август изпращам моя към Бг да взима дъщерята. И чакам майка днес вечерта да дойде. Обаче разбира се като има нещо да се обърка и точно в промеждутъка дето съм сама..вярно дадох си зор да почистя и тъкмо да си лягам усещам течност , че ми тече..като изведнъж бльок. И ..кръвчица.  Гледах да не се панирам и звъннах на линейката, дойдоха си, взеха си ме и сега тука след 1 куп изследвания си лежа в болницата. Мнг са мили както винаги. Бебето 3 пъти го слушаха и вс е наред. Водите са идеални. Контракции нямам. Шийката не е скъсена и нямам разкритие. Еми, викам защо тогава имам кръв и те просто викат става понякога. Днес ми оглеждаха плацентата, което е най- голям проблем , но било ок, няма отлепяне..1200 гр бебе. Хемоглобина спад уникален на 82. Втори път след 24ч го видяха , че е 87. Но пак е зле. Поговориха за кръвопреливане, за кортизон за бебето ако се наложи и вс. Приемам нещата нормално, не ме боли нищо адски, по -скоро се панирам и не мога да дишам спокойно на никоя страна. Днес не ми е текло кой знае какво. Казаха , че не виждат нова кръв. Спокойни са. И утре ще ме изпишат уж. Да видим.

Общи условия

Активация на акаунт