ОКТОМВРИйски мами 2019 - тема 7

• 25 448
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Josefin стискам палци всичко да е наред и да си продължи бременноста както трябва...

# 241
Снощи 13 август изпращам моя към Бг да взима дъщерята. И чакам майка днес вечерта да дойде. Обаче разбира се като има нещо да се обърка и точно в промеждутъка дето съм сама..вярно дадох си зор да почистя и тъкмо да си лягам усещам течност , че ми тече..като изведнъж бльок. И ..кръвчица.  Гледах да не се панирам и звъннах на линейката, дойдоха си, взеха си ме и сега тука след 1 куп изследвания си лежа в болницата. Мнг са мили както винаги. Бебето 3 пъти го слушаха и вс е наред. Водите са идеални. Контракции нямам. Шийката не е скъсена и нямам разкритие. Еми, викам защо тогава имам кръв и те просто викат става понякога. Днес ми оглеждаха плацентата, което е най- голям проблем , но било ок, няма отлепяне..1200 гр бебе. Хемоглобина спад уникален на 82. Втори път след 24ч го видяха , че е 87. Но пак е зле. Поговориха за кръвопреливане, за кортизон за бебето ако се наложи и вс. Приемам нещата нормално, не ме боли нищо адски, по -скоро се панирам и не мога да дишам спокойно на никоя страна. Днес не ми е текло кой знае какво. Казаха , че не виждат нова кръв. Спокойни са. И утре ще ме изпишат уж. Да видим.
Стискам палци всичко да е наред! Почивай си, пък задълженията остави на ММ.
Мен днес ме изписаха. Уж ме приеха с леки контракции, а излезе и някаква инфекция. Откарах си 7 дни на венозен антибиотик. За разкош вдигнах и високо кръвно и ме задържаха 10 дни,за да уточнят  дозата лекарството. Много съм доволна от отношението на целия персонал в Шейново - любезни, внимателни, реагират веднага щом имаш някакви оплаквания!

# 242
  • Белгия
Ох, момичета, нека само всичко да ни е наред! Пожелавам ви безпроблемен остатък от бремеността!!

# 243
  • Пловдив
Благодаря! Дано! А аз лежа, взимат ми кръв, гледат ме щателно , но нищо ама нищо не ми слагат - нито система, нито хапчета са ми дали. Така било правилно. Мале в Бг досега да са ме напомпали с нещо, знам ли, поне но шпа или ...

# 244
Ох, мъчно ми става като прочета, че някой е в болница...
Силно се надявам от тук, до края, всичко да е наред, с всяка една от нас!
Моля се за това и се надявам да не виждам повече такива постове Heart

# 245
  • София
Бързо да се прибираш и всичко да е наред. Имах зацапване 3-4 дена преди 2 месеца. В спешен кабинет ми казаха, че най-вероятно от тежеста се е спусало някое капилярче, защота всичка друго беше наред.

# 246
  • Пловдив
Ами аз на 3 пъти си изхвърлих нещо като по няколко мл. Не беше хич зацапване ми цяла превръзка. Обаче от какво...явно от чистенето дето се напрягах. Но нямам нищо отлепено..горе долу се успокоявам. Но няма да мръдна от леглото до октомври..май.

# 247
  • not found
Josefin , в такива моменти много тревиално звучи да ти напиша , че всичко ще е наред , но ще е така , ще видиш . Преуморила си се и се е получило това нещо , стискам палци всичко да е ок , щом лекарите са ти казали , че няма страшно , значи няма .

# 248
Карате ме да се замисля... Аз в началото на бременността бях абсолютен парцал-само ми дай да спя и лежа, но сега се чувствам пълна с енергия и на моменти абсолютно прекалявам с натоварването. Ама като чета какви може да са последиците от едно чистене... Ще се кротна малко. Бързо възстановяване пожелавам и само спокойствие до октомври!!!

# 249
Аз бях обратното до 7ми месец като ракетка,то енергия да искаш,нищо не ме уморяваше,като напредна бременноста съм много тромава,особенно сега в 8ми месец задълженията много трудно си ги върша,и аз лежах в болница за задържане след едно чистене..не си мислех че съм прекалила но вечерта си каза думата...

# 250
Момичета на всички, които сте по болници ви пожелавам скоро да сте си вкъщи с бебешоците в коремчетата ❤️ Почивайте си, недейте така наистина да се пресилвате. Аз и аз искам немога, защото много бързо се измарям. Да пусна прахосмукачка и моп в 3 стаи, прах мрах да избърша, да прибера и съм дроб, дори си правя почивки 😁

Да ви споделя и тук, туко що поръчах количка. От няколко месеца сме се спери на кика бу мауи, но не бях на 100 процента сигурна, че това е количката. Сега обаче я намерих намалена от 650 на 550 и реших, че е знак 😁 А пък и честно казано само гледах други колички заради външния вид. Има намаление, мисля че на всички колички на кика бу в baby. bg, ако някоя от вас също си е харесала на тази марка.

# 251
  • Пловдив
Пазете се всички. Няма да избяга чистенето. Ама като се хванеш и не го знаеш и зор зор.....

Има едно сайтче за чиста козметика. Давам го тук. Аз съм зарибена мнг и съм поръчвала кашони...с каквото ми хване око.
Zoya.bg

# 252
Стискам палци всички да сме добре и да изкараме спокойно останалите месеци. Вчера нещо и аз се преумоих и вечерта се шашнах доста. През деня бях на гимнастика, после готвих, после цял следобед на разходка и се прибрах към 8 с контракции през 5 минути. Не бяха болезнени (само втвърдяване), но продължиха около 2 часа някъде. Пих 2х магнерот, легнах и се поуспокоих, но доста се бях притеснила и точно бяхме тръгнали към спешното. Днес пак имам гимнастика, но май ще я пропусна...

# 253
Аз вчера бях на последна ФМ при Сигридов и той каза, за тези които естествено мислят да раждат, да започваме да ходим, по 2 км на ден минимум иска и по 2 литра вода на ден минимум.
Иначе моето бебе е добре, вече е 1600, обърнато е надолу, всичко му в нормално.

# 254
Amerikas в коя седмица си?Аз онзи ден направих дълга разходка около 2 /3 км и вечерта много ме стягаше корема,да не говорим как ми бяха оттекли краката иначе вода пия много със сигурност повече от 2 литра...

Общи условия

Активация на акаунт