От кой матрак сте доволни? - Тема 8

• 91 303
  • 755
  •   1
Отговори
# 495
Ние от година и половина сме с Ted Balance, взехме го на промоция около 200 лв същия размер, но виждам, че вече е изчерпан.
В сайта на Ted има друг модел намален на 288лв, погледнете го.
Аз съм доволна от матраците на Ted, но най - добре е какъвто и матрак да изберете, първо да отидете да го пробвате в магазина.

# 496
Jusk също имат промоции, пък и тест период от 100 нощи на серия Gold.

# 497
Здравейте,

Можете ли да препоръчате бюджетен двулицев матрак? Единственото условие е да не е с пружини.
Леглото ни е старо с еднолицев матрак с пружини и скърца ужасно много. Буквално при всяко малко движение.

Бюджетът ни е около 500лв. Не знам дали това е много или малко, защото досега не сме купували двулицев. Просто попаднах на сайтове с матраци по 1000 - 1500лв, затова предполагам, че ние сме за бюджетен вариант. Simple Smile

ПС: Забравих да кажа, че търсим размер 160/200.
С този бюджрт не мисля, че ще имате проблем да намерите в Нани или Тед, но отидете на място и вижте и пробвайте. Стария ни матрак беше пружинен, и сложихме един топ матрак на Тед и беше като все едно си бяхме купили нов матрак, но нашия не скърцаше, беше просто вече много неудобен, но при вас явно си трябва нов.

# 498
  • София
Мъжът ми не вярва в матраците само с пяна Joy по-скоро не смята, че един дунапрен може да струва 1000+.
Ние също дълго отлагахме покупката на матрак, защото мислех, че струва 1000лв. А купихме Парадайс Перла Еднолицев 144/190 само за 359лв. В този момент беше на промоция 10%. Еднолицевите са по-евтини, но така преценихме. Доволни сме втора седмица. Само пяна два вида.
Почти година след покупката сме много доволни. Препоръчвам.

# 499
Здравейте! И аз да докладвам.Във вторник ми доставиха матрак Премиум Ортопедик на Sleepy. Той е на детето,което е на почти 12 г.,но бях казала,че и аз ще го пробвам. 5 дни подред лягам на него по обяд и заспивам почти веднага.Не вярвах,а и още не вярвам,че ще ми излекува болките в гърба и кръста-дискови хернии,но не знам от матрака или лекарствата,които вземам,но факт е ,че болки сега нямам.При първото лягане ми се стори,че коремът ми е издаден нагоре,а краката и главата ми са надолу,но това беше само първо впечатление,явно старият матрак,колкото и да ми е удобен,все пак малко-почти незабелижимо е хлътнал и затова е това чувство,но при следващите лягания вече ми беше много удобен. Детето каза,че е имал същото чувство в началото.Нито твърд,нито мек-среден,с покет пружини и 4 см.мемори пяна отгоре.Сега е на някаква промоция уж,за размер 114/190 цената му е 275 лв.С непромокаем протектор ми излезе 298 лв.+ подарък мемори възглавница. Има и тест период-30 дни.

# 500
Можете ли да ми предложите матраци за децата ми?

# 501
Здравейте.
Един малко странен въпрос- какво правите със старите матраци?
Предстои ни смяна на матраците в целия апартамент и се чудим къде да изхвърлим старите.

# 502
Здравейте.
Един малко странен въпрос- какво правите със старите матраци?
Предстои ни смяна на матраците в целия апартамент и се чудим къде да изхвърлим старите.
Свекърва ми сменяха леглото и матрака тази година. Пуснаха ги в OLX и Bazar за подаряване с условието хората да дойдат, да си ги свалят и пренесът сами.
За нула време се оказало, че има желаещи.
Така хем не се занимаваха да ги мъкнат и изхвърлят, хем са влезнали в употреба на някой. Simple Smile

# 503
Оставяме ги до контейнера. То аз всъщност май само веднъж съм сменяла матрак, ама като го смъкнахме до контейнера и после докато се качим да погледнем през балкона как е и...вече го нямаше.
Според мен всеки матрак, който не е тотална щета, а изглежда горе-долу чист и здрав, едва ли ще престои над 2 часа до контейнера.

# 504
  • Sofia
И аз имам проблеми с гърба. Като марка съм се насочила към Магнифлекс. Търся твърд матрак но с мек горен слой който да поема извивките на тялото но да не хлътва от тежестта че обичам да спя по корем и ако е мек матрака сутрин  е ужасно. Някой може ли да препоръча конкретни модели
И аз съм с такива проблеми, както и спя по корем. Въпреки това преди 2 години взехме Dual Comfort Magniflex, аз спя на по-меката страна. Никога не съм спала толкова добре, а предишния матрак също беше хубав.

# 505
Здравейте! Дойде време и на нас за нов матрак - спалнята е 164/190 и съм се насочила по вашите отзиви към еднолицеви Sleepy Premium ortopedic или Paradise Perla. Ще поръчвам он лайн и моля за съвет кой да поръчам. Колебая се вече 1 седмица и не мога да реша, а няма къде да ги пробвам реално.

# 506
Здравейте! Дойде време и на нас за нов матрак - спалнята е 164/190 и съм се насочила по вашите отзиви към еднолицеви Sleepy Premium ortopedic или Paradise Perla. Ще поръчвам он лайн и моля за съвет кой да поръчам. Колебая се вече 1 седмица и не мога да реша, а няма къде да ги пробвам реално.

И по нечии отзиви ще поръчаш ей така, без проба???

# 507
Да, налага се

И по нечии отзиви ще поръчаш ей така, без проба???

# 508
  • София
Ползваме вече 8 месеца Матрак Premium Orthopedic 22 см, точно 164/190 - https://sleepy.bg/product/matrak-premium-orthopedic. В началото ми се струваше твърд, но явно предишния ми е бил по-мек. Реално потъваш с 3-4 см заради мемори пяната. Бързо свикнах с него, сега ми е удобен, с по-мекия имах болки в кръста. Не запарва, въпреки че няма охлаждащ гел, както друг техен вариант. Обаче мъжът ми е по-тежък, сигурно 110-115 кг и от неговата страна аз потъвам малко повече и усещам покет пружините някак „пукащи и хрупащи“. Макар да го обявават за устойчив на високи натоварвания, определено вече има разлика в твърдостта в двете половини, имайте го предвид, ако ще се ползва от по-едър човек. Понеже ползваме рамката на старата спалня и няма повдигащ механизъм, аз не мога да го вдигна, самият матрак е доста тежък, може би над 50 кг. Другото, аз съм с дълга коса, в дамаската редовно се набива доста навътре някой мой косъм, къса се и не може да се измъкне целия косъм от нея. Това са плюсовете и минусите от мен, миналата година не намерих някъде да може да се пробва, сега виждам, че имат тестов период, но ще си е разправия да им го връщате до Русе за ваша сметка.

# 509
Много благодаря за мнението, беше ми полезно. Съпругът ми е тежък 100 кг. и това с "хрускащите " пружини ме притеснява. Ще се насоча към Paradise.

Общи условия

Активация на акаунт