От кой матрак сте доволни? - Тема 8

• 91 141
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
На мен с Нани Аруба Мемори ми изпратиха 2 възглавници, пак на Нани от Брав. БГ септември месец

# 646
  • Пловдив
И все пак.....получих си възглавниците. Много хубави

# 647
  • оттам, откъдето започва България
Не казваш обаче кой ти ги изпрати. Simple Smile Любопитна съм.

# 648
Да си повдигна пак питането . Ще се радвам да споделите мнение

# 649
  • Пловдив
Не казваш обаче кой ти ги изпрати. Simple Smile Любопитна съм.
Аз писах на сайта, от който купий матраците и ми казаха, че ще ги получа, но с отделна доставка, защото възглавниците и матраците били в два различни склада. Чудя се, ако не бях им писала, дали щяха да ги пратят?!? Както и да е, много са хубави, на Нани са

# 650
търся еднолицев матрак
кои марки да гледам

# 651
  • Пловдив
търся еднолицев матрак
кои марки да гледам

Взех Нани Каспия полифлекс и са супер.

# 652
  • оттам, откъдето започва България
Радвам се, че Каспия Нани полифлекс показва отлично качество 8 години след като сме го купили.
Наистина след толкова години не смея да го хваля, за да не би да има някакви промени, но явно все още държи качество и се харесва.

# 653
Имате ли мнение и опит  с легла от Jusk? Харесала съм това
https://jysk.bg/spalnya/legla/gold/leglo-160x200-gold-c50tabla-gold-h20

# 654
Колебая се между тези два матрака: Verthe Slapping и Magniflex Magnistretch. И двата са на сходна цена и ми допадат заради характеристиките си за разтягяне на прешлените.
Какво бихте избрали? Виждали ли сте други матраци с такъв тип стреч пластини?

# 655
Здеавейте! Някой ползвал ли е матрак на Икеа и доволен ли е? На едното дете тази година взехме матрак нани тирена и сме доволни, но за другото ни трябва 80/200см, а на Нани са 82/200см. Леглото е от Икеа и има възможност за закупуване на матрак направо от там или да търся друг, но ми е трудно с избора, най-вече заради размера,защото повечето се оказа, че са 82см. 
Моля за мнение, защото до ден-два поръчваме леглото.

# 656
259 лв излиза Тирена 80/200 ако е по поръчка. 216 лв е иначе 82/200..за сравнение.
Защо не им звъннете на Нани...може да се разберете нещо, да предложат отстъпка нещо си...знам ли.

Може в икейската тема да попиташ също за техните матраци..

# 657
https://mattro.net/промоции/еднолицев-матрак-cool-silver-sense-м … Nb-EaApASEALw_wcB
Аз си харесах този на тед, твърд е, но ми харесва
Някой има ли отзиви за него

# 658
259 лв излиза Тирена 80/200 ако е по поръчка. 216 лв е иначе 82/200..за сравнение.
Защо не им звъннете на Нани...може да се разберете нещо, да предложат отстъпка нещо си...знам ли.

Може в икейската тема да попиташ също за техните матраци..
Къде видяхте колко излиза този р-р? На мен ми излиза само 82/200 и по поръчка само за голяма площ. По добре за мен би било да взема тирена, защото имаме вече един такъв у дома и знам какво да очаквам.

# 659
162 лв на кв.м видях. И го сметнах.
За нестандартни размери...
Най-добре по телефон или шмейл да си отправи запитване.

Общи условия

Активация на акаунт