Всякакви въпроси относно пералнята - тема 6

• 44 218
  • 747
  •   1
Отговори
# 345
И аз съм със слим Беко и не ми е правила такъв проблем.

# 346
Ще опитам да отворя работа на сервиза.
Мислех, че всички слимки правят тоя номер.
Преди малко извадих две тънки дълги пердета и навити на същата спирала. Не блъскаха, понеже са леки.
Благодаря на всички отговорили на въпроса ми! Flowers Bouquet

пп: С всички чаршафи и покривки ми прави тази мизерия. С друго пране (дрешки и якета) нямам проблем.

# 347
Ще опитам да отворя работа на сервиза.
Мислех, че всички слимки правят тоя номер.
Преди малко извадих две тънки дълги пердета и навити на същата спирала. Не блъскаха, понеже са леки.
Благодаря на всички отговорили на въпроса ми! Flowers Bouquet

пп: С всички чаршафи и покривки ми прави тази мизерия. С друго пране (дрешки и якета) нямам проблем.
Единствено може да го прави от формата на барабана. Другото е, че малко по-скъпите преди центруфугиране разпределят прането.

# 348
  • Буркина Фасо
е каква е формата на барабана? - цилиндър.
аз друга форма не съм виждал.

# 349
  • оттам, откъдето започва България
Обяснете как по-скъпите перални (естествено коя се води по-скъпа) разпределят правилно прането.
Моята (не казвам, че е скъпа) се старае, върти, чака, намества, но при големи хавлии (халати) за пране не й се получава и се разтриса яко.

# 350
Боша ми е много тиха, старата е в кухнята, докато я ползвахме забравях че съм я пуснала, а хем съм в стаята. Новата е в банята през една врата, но пак не я чувам. Единствено може да ме подсети по това, че някой цип се удря в стъклото. Но е неизбежно това май.

# 351
  • София
Моята е много тиха, дори центрофугата не чувам, ако има и някакви други шумове в помещението - говор, телевизия и т.н.

# 352
Голямо нещо трудно се намества, но тогава помага чистата маса на уреда. Моята успя да изцентрофугира без тресене една единствена пухена възглавница, а това си е сериозна ексцентричност.

# 353
При мен усукване няма. Но имам чаршафи/плик/с отвор в горната част и като ги вадя, почти всичко е успяло да се набута вътре. Как става това, направо е загадка за мен.

# 354
Преди години имах два такива чаршафа и ги разкарах заради това, че всичко се навираше вътре и ставаше на огромна топка. шЪ им се незнае и на чаршафите!

# 355
  • Добрич
И аз нямам усукване, обаче винаги пера дрехите наопаки и ми е много странно, като ги вадя ако са налице... Не всички, само някои и невинаги. В старата пералня никога не беше ми се случвало. Иначе мисля, че е доста безшумна, даже и по време на центрофуга. Замерване не съм правила.

# 356
Тази ми е трета пералня и такова чудо за пръв път ми се случва - да вадя чаршафи сплетени на козунак.
Не прави разлика между чаршаф с дупка и от другите, които закопчавам или дърпам ципа. Същото е и с долни
чаршафи. И да, барабанът е доста тесен, но като видях, че само моята прави този номер, се ядосах още веднъж.
Сега вече не ползвам с дупки, а преди връзвах дупката на роза с памучна връв и съм нямала проблем, но и пералните не бяха слимки.
Шумът не ми пречи - в отделно помещение е монтирана, но сега се ослушвам и наблюдавам целия цикъл.
Ей това е най-изнервящо.

# 357
  • София
Делпел, сега съм с LG слим и хич не щадя да пера по 1 чаршаф, пак нямам такова усукване, за каквото говориш.
При твоята може да е някаква нова технологоя за по-добро изцеждане😂.
Шегувам се.
И определено не е от тесния барабан.

# 358
Дъщеря ми има Беко слим,може би 4 годишна. Не се е оплаквала.Стана ми интересно-ще я попитам.

# 359
И при мен не се е случвало такова оплитане-от една година съм с Беко 6633.Интересно ще ми е да споделиш, като разбереш причината на "козунако /оплитането".

Общи условия

Активация на акаунт