Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Имате ли отзиви за дамския Крит на Avon?
Можете ли да опишете Карат?
Коя имитация на Mon Guerlain, Versace Bright Crystal и Thierry Mugler Alien е най-добра според някоя дама?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Имате ли отзиви за дамския Крит на Avon?
-
Можете ли да опишете Карат?
-
Коя имитация на Mon Guerlain, Versace Bright Crystal и Thierry Mugler Alien е най-добра според някоя дама?
-
Можете ли да предоставите отзиви за Tabaco Vanille?
-
Коя от двете колекции е по-фина и женствена - Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Neroli Amara или Acqua di Parma Magnolia Nobile?
! За мен е 1:1 с оригинала! Прекрасна ванилия с бадеми, като бадемът има превес. Ароматът няма много голямо развитие, но е много красив за мен
. Искам още много неща да пробвам от Парфен, но за съжаление с тези милилитри за друг парфюм, който не познавам - няма смисъл.
, докато NEROLI PORTOFINO е изключително свеж и има цитрусово развитие. 4711 го използвам като ароматизатор в нас
Shiny,Карат е много фина флорална композиция,излъчваща чистота и лукс.Букет от пролетни цветя,момини сълзи,лалета,зюмбюли с избухващо начало от люляк ПРИ МЕН,пиша го с главни букви,защото при теб може да не е така допълнени от цитруси.Един различен и магнетичен парфюм за мен отново обаче не стои добре на всяка кожа и трябва тес
Първоначлано си казах - страхотен е! Много експлозивно начало точно на сладко от ягоди! Е, да ама не! След около 15 мин. ми изби някаква непоносима нотка, кожа примесена с дървесина и в комбинация от плодовете, просто не ми понесе. Много ми напомня на друг парфюм и не мога да се сетя кой е. А, още го усещам на китката си .....Може просто да е асоциация някаква, не знам. Та, реших да изпера банските на щерката от басейн - 3 чифта непоносима смрад на хлор!!! Бе, викам си, аз човек ли съм?! Я да си поглезя сетивата. Все пак имаме допирни точки с Кристалчето
А какво ще кажеш за Моновете,там нещо харесва ли ти от тази серия.