Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Имате ли отзиви за дамския Крит на Avon?
Можете ли да опишете Карат?
Коя имитация на Mon Guerlain, Versace Bright Crystal и Thierry Mugler Alien е най-добра според някоя дама?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Имате ли отзиви за дамския Крит на Avon?
-
Можете ли да опишете Карат?
-
Коя имитация на Mon Guerlain, Versace Bright Crystal и Thierry Mugler Alien е най-добра според някоя дама?
-
Можете ли да предоставите отзиви за Tabaco Vanille?
-
Коя от двете колекции е по-фина и женствена - Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Neroli Amara или Acqua di Parma Magnolia Nobile?

Щастието ми е до тук обаче, след 3 часа едва се усеща, в дилема съм дали да го взема въпреки нетрайността. Хареса ми също Because it's u Armani, но кожата ми се зачерви там където пръснах. Скандалът им не е добре докаран, но сам по себе си е хубав- по-цветен и не накъртващо сладък. Линтердит/Лянтердит или както там беше спорът за произношението, ми харесва повече на Заг, на Мартинез драйдауна не е ок, бие ми на кофти одеколон. Забравих да пробвам Бърбъри Хър, голяма съм шматка. Бонбонът на Мартинез не е така добре направен както е на Баргело, не е толкова траен също така. Най-голяма ми изненада беше Мукхалата, който по чудо се отказах да поръчам преди време на сляпо както в имитация, така и в оригинал. Ами, наистина мирише на вкиснат компот, а бях сигурна, че ще ми хареса. От любопитство пробвах на блотер Инсомния, момичето каза, че всеки ден се продава поне по 1 бр. Аз останах в потрес, честно казано и то не в добрия смисъл. След него вече нищо не можех да регистрирам. Със съжаление констатирам, че Мартинез или поне това което пробвах на кожа, нещо не ми се задържат.