Сполучливи имитации на маркови парфюми - 30

• 83 980
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Много странно, наистина. И другите около теб ли не усещат нищо след 20 минути или само ти? Няма начин всичките аромати по еднакъв начин да ти се губят, вариантите са два: или проблема е в носа ти, или, ако и другите освен теб нищо не усещат след 20-тата минута, може наистина да разреждат парфюмите продавачките...Но тогава аромата добива супер силно спиртно излъчване /еднакво за всичките парфюми!/, което е трудно да се сбърка. Fuckin fabulous на моята кожа, която по принцип изяжда доста аромати, особено по - леките и свежите, се държи бодро повече от 4-5 часа.
Нямаше никой около мен, в следващите часове. Носът ми, в момента, е във форма. За кожата, нямам представа. Но истината е, че аз пръснах 4 аромата, останалите ги мирисах на капачката и ми се сториха еднотипни и слаби. Със сигурност кракът ми там няма да стъпи, най-вече заради отношението.
Ароматът на Форд беше доста отчетлив, определено. Но разбрахте каква му е историята. Тия дни ще предкачам до Парфен, понеже искам да видя няколко нещица и после ще докладвам. Grinning

# 466
Ехххххх, момичета....поръчах 10 мостри от 3 мл. на Заг. Пет от тях много харесах. 378 - Gabrielle, 356 - le jardin du monsieur li, 395 - Moonlight in heaven, 315 - la petite robe noire, 330 - Botega Veneta. Не познавам оригиналите, не знам дали са добри имитации. Какво да правя сега....май искам всичките. Simple Smile

# 467
  • Deutschland
Може ли да напишеш отзив за 315. На Рефан е разбиващ откъм трайност, неведнъж си купувах по 100 мл 😊

# 468
Може ли да напишеш отзив за 315. На Рефан е разбиващ откъм трайност, неведнъж си купувах по 100 мл 😊
За съжаление не мога да описвам като вас, както казах, харесва ми. Трайност при мен около 4 ч.

# 469
ЗАГ-351 TN  LA NUIT TRESOR- LANCOME и  327 AA AQUA ALLEGORIA - MANDARIN BASILIC GUERLAIN,много добре си паснахме,да видя само трайността каква ще да е:)
Чакам Бел ,Идол на Мартинез,още няма нищо обявено в сайта....

# 470
Аз днес цял ден разносвам Скандал на Д&П и съм лудо влюбена в него 😍

# 471
  • Бургас
Ооо,да Скандал на Д&П е много як и по нищо не отстъпва на оригинала.

# 472
Ммммм... Simple Smile Току - що си взех пратката от Еконт /поръчката ми от Иво от Базар/, т.е Заг Зодиак. Тествам на блотери за сега, за да не се смесят на мен ароматите. Затова ще напиша първите си впечатления, които няма да включват въпроса с трайността /по обясними причини - тест на блотер си е тест на блотер не е като тест на кожа/.
1.Тестерче от 3 мл. на Aqva Amara Bvlgari - 230 АМ  - много свеж! Много! /жалко, че не направих както обикновено - тест с 30 мл. шише Simple Smile, но нищо, определено ще поръчвам отново, така, че не е беда. Ами, страхотен е! На блотера е точно по пирамидата - цитрус, подкрепен от жасмин и водни нотки. Никакъв проблем за унисекс. Не познавам оригинала, но имитацията ще стане част от парфюмния ми гардероб. Звучи ярко, наситено. Има нещо общо с Aqua Allegoria Mandarine Basilic Guerlain, но този май ми допада повече.
2. 30 мл. от Gucci by Gucci Eau de Toilette Gucci - 063 GG - имам оригинална мостра, и от двата аромата съм нанесла в двата противоположни края на блотера - ами 1:1 е. Не се различават дори в началните нотки, което обикновено се наблюдава. Звучи по същия начин - чисто, наситено, изглежда ще е траен. Усеща се пачулито с гуавата - много специфично звучене - харесва ми, доволна съм /разбира се, пак правя уговорката, че тествам на блотер, не на кожа за сега/
3. 30 мл. от Boucheron Quatre Boucheron - 391 QU. Много свеж! Има характера и настроението на Gucci Bloom Gucci, разбира се не са един и същи аромат, но определено са братовчеди Simple Smile Много красив. на блотера е в пълната си прелест, надявам се и на кожата ми да е така. Определено е чудесен.
4. 30 мл. от Sun di Gioia Giorgio Armani - 364 SU...Пръснах и...останах замислена...Да не е объркал Иво нещата??? От блотера усещам Poison Girl Christian Dior, а с него аз никак не дружа...Ще чакам вие да ми кажете, момичета, които сте пробвали Sun di Gioia Giorgio Armani - имат ли нещо общо двата аромата или аз нещо не съм в ред? Ще тествам още ден - два и на кожа, но, ако правилно усещам нещата - това ще отиде в темата за размяна Simple Smile
Между другото - блотера с имитацията на Gucci by Gucci Eau de Toilette Gucci е брутален - излъчва мощно, в пъти по - мощно от оригинала.

# 473

... 30 мл. от Sun di Gioia Giorgio Armani - 364 SU...Пръснах и...останах замислена...Да не е объркал Иво нещата??? От блотера усещам Poison Girl Christian Dior, а с него аз никак не дружа...
Скоро тествах оригинала, надявах се да ми хареса, но не познах - прояви се по-остър и прозрачен, отколкото очаквах, не излязоха хубави жълти цветя, не се напаснахме никак. При мен няма общо с Poison Girl, който много добре се развива и вади прекрасни нотки (за моята кожа), но различни от другия.

# 474
И аз днес разносвах Скандал, само че на Заг.В 13ч се напръсках обилно, все още го усещам близо до кожата, а при ветрец и от косата ми се носеше аромат.Имаме ли Д&П във Варна?
В Булмаг все още има промоция на Аристеа, по принцип всеки път е с червен етикет и цена 12.99(50мл), но сега има и комплекти -парфюм 50мл+лосион 75мл за 13.99лв, само че изборът е ограничен, има само номера 104,108,110 и 120, които нямаше как да видя на кои точно отговарят, защото липсваше списъка с дамските аромати.

# 475
https://makeup.bg/categorys/359223/?gclid=EAIaIQobChMIn4nH_ceA5Q … AYASAAEgIcH_D_BwE
Докато разглеждах за нещо друго, вижте какво открих!
Simple Smile
Айфел съм ползвала преди доста години - всичко на всичко веднъж и то го купих от едни "пишман търговци" през ОЛХ или Базар, не помня точно...С две думи не останах очарована.
С изненада откривам, че ги предлага и сайт като Мейкъп. Това ме кара да си мисля, че може би трябва да им дам още един шанс и да видя - може би тук произхода е по - гарантиран , а качеството по - добро...Thinking Гледам, че са напускали доста нови аромати, че и в по - различни опаковки...Thinking Огромно количество са. Още не съм успяла да ги разгледам всичките.

# 476
  • София
Рефан - ново:
044 Гучи Гилти
045 Олимпия Легенд
046 Скадал Париж
047 Код абсолю Армани
Мъжки:
069 Инвиктус Легенд
070 Код абсолю Армани
Аз ли бъркам нещо, но в списъка на Рефан има GUCCI GUILTY  под номер 164?

# 477
Здравейте,от скоро ви следя и изчетох полседната тема интересувам се някой ползвал ли е имитациите на Дейвид Уокър,и кои номера и момичета може ли да споделите на D&P (любима марка) Скандал под кой номер е

# 478
Здравейте.Van Cleef парфюми имат ли имитация?

# 479
  • Варна
 Днес помирисах новостите на Рефан  newsm78.
 Гучито е ново  не е GUILTY,което познавам
 Олимпеата.....ачаквах това легенд да я е направило по-малко отровна  Laughing ама не. Тегава от сладост.
 046 Скандал Париж е те тук ме спечелиха. Подотегнал ми е баш скандала,а тоя е доста по-мек с подчертано плодово свежарско звучене.
 047 Армани код абсолю...Не понасям Армани код  Laughing,но тоя звучи различно. Има я основната нотка,но не дразни или поне не много на първо четене.

Общи условия

Активация на акаунт