Сполучливи имитации на маркови парфюми - 30

• 83 999
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте , може ли да ми препоръчате сполучлива имитация, есетсвено и трайна Simple Smile на She Wood - Disquared или на Miracle - Lancome? Не съм поръчвала досега от никой сайт и не съм на ясно кои са ок.Предпочитам да е от български сайт. Благодаря предварително !
375 SW SHE WOOD DSQUARED ZAG ZODIAK
от тук
https://www.olx.bg/ad/nalivni-parfyumi-zag-zodiak-bezplatna-dost … 19d99094;promoted
при мен беше траен, чак даже ми омръзна вече  Mr. Green

# 451
  • София
Здравейте , може ли да ми препоръчате сполучлива имитация, есетсвено и трайна Simple Smile на She Wood - Disquared или на Miracle - Lancome?
Сполучлива и трайна имитация на Miracle Lancome е тази на D&P.

# 452
Опитвам се да си спомня, дали има сайт или търговец,който да продава Рефан наливни, но по-малко количество от 50-53 мл.
Искам да си поръчам някои от парфюмите като за проба, че при нас в Димитровград е малко зле откъм избор, но не намирам информация.
Благодаря
И аз си търся коректен он-лайн магазин на Рефан, защото Рефаншоп много ме разочароваха, а до физическите магазини ми е трудно да се добера поради работното ми време. Има по кварталите, малки незнайни магазинчета, но честно казано зареждат само тези неща, които най - масово се търсят, в малки количества, а и им нямам голямо доверие като цяло. Имах един он-лайн магазин  на Рефан, от който бях във възторг - имаше падащи менюта - избираш си колко разтвор с колко капки и веднага ти се калкулираше цената, отделно коректен човек отвсякъде...но затвориха он-лайн магазина си. Ако намери някой подобно нещо - и аз се интересувам.

# 453
  • Пловдив
lora04, точно този аромат взех за любимия миналата седмица - на Degaje E 202. Разкошен!!!
Благодаря!

# 454
  • Пловдив
Всички нови аромати на Рефан са налични в Пловдив, магазин Рефан Тракия.
За трайност слагайте до двойно капки спрямо милилитрите на парфюмната вода.

# 455
Аз с ъптдейт относно Византията!
Не знам какво слагат в тези парфюми, какви са като качество, но при мен от 7 и 30 до 18 не мърда. Изкарвам цял работен ден и то на китките мирише-нещо,което никога не ми се е случвало с друг парфюм. И то не лек мирис или полъх,  аромата си е там, дори и след толкова много часове.
Плюс това, че е разкошен и ванилено локумен, но сладостта е такава,че да не се натрапва, и хем се усеща близо до кожата. Направо съм смаяна. Пръскам по малко, но самото пръскало пуска доста щедро.
Много,много хубав аромат. И съм доволна, защото не ме дразни, а аз рядко понасям такива сладости, пък ми се носят.
Даже колежката ми каза"абе нищо в стата ми мирише на бейлиз😆 някой да не пие кафе с нещо си. А аз бях минала преди това. Викам-не, моето кафе е чисто.
Миришело й на нещо сладко кото на ликьор. Реших,че може би е надушила аромата, но си замълчах.
Досега такава трайност съм имала само е единствено с Извънземното.

# 456
Момичета, затътрих се до Зак. Изобщо не съм доволна!
Продавачките се държаха изключително троснато, и то при положение, че бяхме три клиентки. Да, вярно, поисках сигурно 10 шишенца, но...да му се не види, нали това им е работата!? Едното момиче не беше запознато с Том Форд (тоест, че ароматите са предимно унисекс) и познайте колко изчерпателен отговор получи.
Като стана въпрос за парфюмите. Ами не, ще ме прощавате, но абсолютно всичко, де що пробвах (барабар с Fuckin fabulous) се изпари на двадесетата минута. Като за капак, имах чувството, че пръскам вода с две капки есенция. Пълен ужас.
Дано пробичките от Гиза ме позарадват.

# 457
  • Deutschland
Да не би да ги разреждат? Странно.

# 458
Не знам какво слагат в тези парфюми, какви са като качество, но при мен от 7 и 30 до 18 не мърда. Изкарвам цял работен ден и то на китките мирише-нещо,което никога не ми се е случвало с друг парфюм. И то не лек мирис или полъх,  аромата си е там, дори и след толкова много часове.
Плюс това, че е разкошен и ванилено локумен, но сладостта е такава,че да не се натрапва, и хем се усеща близо до кожата. Направо съм смаяна. Пръскам по малко, но самото пръскало пуска доста щедро.
Много,много хубав аромат. И съм доволна, защото не ме дразни, а аз рядко понасям такива сладости, пък ми се носят.
Даже колежката ми каза"абе нищо в стата ми мирише на бейлиз😆 някой да не пие кафе с нещо си. А аз бях минала преди това. Викам-не, моето кафе е чисто.
Миришело й на нещо сладко кото на ликьор. Реших,че може би е надушила аромата, но си замълчах.
Като видя ванилия и искам да го помириша. На коя фирма е?
Тук няма още новите на Рефан 😪😪😪

# 459
Като видя ванилия и искам да го помириша. На коя фирма е?
Тук няма още новите на Рефан 😪😪😪
За този става въпрос.Има ги в ДМ,Елитис и Булмаг.
https://www.fragrantica.it/perfume/Tesori-d-Oriente/Byzantium-38117.html

# 460
Да не би да ги разреждат? Странно.
Нямам представа. Сега помирисах китките си, буквално и двете миришат на детски парфюм (явно все пак миризма е останала).

# 461
Много странно, наистина. И другите около теб ли не усещат нищо след 20 минути или само ти? Няма начин всичките аромати по еднакъв начин да ти се губят, вариантите са два: или проблема е в носа ти, или, ако и другите освен теб нищо не усещат след 20-тата минута, може наистина да разреждат парфюмите продавачките...Но тогава аромата добива супер силно спиртно излъчване /еднакво за всичките парфюми!/, което е трудно да се сбърка. Fuckin fabulous на моята кожа, която по принцип изяжда доста аромати, особено по - леките и свежите, се държи бодро повече от 4-5 часа.

# 462
  • София
Tom Ford Fuckin Fabulous само Заг ли са го изимитирали?

# 463
  • Стара Загора
Мартинез също го имат.

# 464
  • Deutschland
По повод разреждането, има го или не, аз бих се допитала до фирмата. Направо щях да се оплача, честно казано. При мен винаги Заг са били много трайни, само Лалето нещо не го усещам напоследък като такъв

Общи условия

Активация на акаунт