Сполучливи имитации на маркови парфюми - 30

• 84 006
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Кои са новите на Рефан?

# 436
  • Пловдив
Рефан - ново:
044 Гучи Гилти
045 Олимпия Легенд
046 Скадал Париж
047 Код абсолю Армани
Мъжки:
069 Инвиктус Легенд
070 Код абсолю Армани

# 437
Чудесно!!! Благодаря! Hands Plus1

# 438
  • София
lora04, точно този аромат взех за любимия миналата седмица - на Degaje E 202. Разкошен!!!

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 09:49 от Mari_qana

# 439
Рефан - ново:
044 Гучи Гилти
045 Олимпия Легенд
046 Скадал Париж
047 Код абсолю Армани
Мъжки:
069 Инвиктус Легенд
070 Код абсолю Армани
Ау, супер. Толкова много харесвам Олимпия Легенд. Обаче кой знае кога ще го пуснат във всички магазини. В Стара Загора Герлен - Блуум оф Роуз чак месец след това го пуснаха.

# 440
  • Варна
Здравейте, мили, момичета, имам въпрос към живеещите във Варна, има ли там магазин на Парфен, ако е така, какъв е адресът му и добре ли е зареден? Благодаря Ви предварително! Heart
Няма във Варна магазин на Парфен. Има магазини само на Заг, Рефан и Мартинез.

# 441
  • Deutschland
Момичета, може ли мнение за Wish? Цената му е перфектна в момента

# 442
Аз не съм особено компетентна, но веднъж си пръснах китката в ДМ и щях да умра от ужасна бръснарска миризма. А доколкото бях чела преди това трябваше да е приятна ванилия, въртях се като лисица, за да видя къде му е кутията или някъде по бутилката да намеря знак дали не е за мъже, ама не открих. Така ми попадна в личния черен списък. Smiling Imp

# 443
Момичета, може ли мнение за Wish? Цената му е перфектна в момента

Имам мостра на оригинала, на мен ми харесва. Зхарен и сладък, но нежен, не прекалено, носим е в зима предимно, но като цяло е универсален аромат, не е натрапчив. Все пак е аромат от 90-те години, някои го смятат за ретро, сравнява се с Ангела на Мюглер дори, за мен нямат нищо, ама нищо общо. Аз го харесвам. Цената е бомба чак не ми се вярва, той не е скъп оригинала, но тази цена не е за изпускане.

# 444
https://www.parfimo.bg/chopard-wish-eau-de-parfum-za-jeni-75-ml-tester/
тук е на още по-добра цена.
Гледам го цяла седмица вече, но не се решавам да го взема.

# 445
  • Deutschland
Благодаря ви, момичета. Щом е ретро, вземам го.

# 446
Опитвам се да си спомня, дали има сайт или търговец,който да продава Рефан наливни, но по-малко количество от 50-53 мл.
Искам да си поръчам някои от парфюмите като за проба, че при нас в Димитровград е малко зле откъм избор, но не намирам информация.
Благодаря

# 447
Момичета, знаете ли от къде мога да си купя малки флакончета? Че повечето парфюми докато не ги пробвам на кожата аромата им е съвсем различен. Освен това знаете ли читав сайт за тестери? Ползвам си Bright Cristal от много време, но за зимата ми се иска нещо по-захарно и бонбонено. Откакто едно момиче мина покрай мен не мога да си избия един аромат ма ме досрамя да я питам. Купих си Just Cavaly но на моята кожа е ужас...

# 448
Vivru , аз си поръчах тези 6 малки бутилчета по 10 мл. от тук https://www.aliexpress.com/item/32894519166.html?spm=a2g0o.detai … 9471-566b07f7c77e

# 449
Здравейте , може ли да ми препоръчате сполучлива имитация, есетсвено и трайна Simple Smile на She Wood - Disquared или на Miracle - Lancome? Не съм поръчвала досега от никой сайт и не съм на ясно кои са ок.Предпочитам да е от български сайт. Благодаря предварително !

Общи условия

Активация на акаунт