Сполучливи имитации на маркови парфюми - 30

• 84 007
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, парфюмни феички, ето една новинка и от мен: за всички, които се вълнуват от имитацията на новия Идол на Ланком, вече я има тук.   https://divainparfums.com/collections/lancome/products/divain-60 … rom-lancome-woman  , сайтът и изпитан, репликите им са много добре направени, аз лично съм много доволна, за евтина доставка ползвам товарителница на: https://www.uktobg.com до Лондон, откъдето ми доставят до техен офис в Бургас за 2 лева. Heart

Последна редакция: нд, 29 сеп 2019, 19:46 от kolevaangela

# 421
Скрит текст:
Скрит текст:
Бях споделила линк преди време на един сайт, в който намерих доста видове от любимото ми Тесори и щях да се запасявам.Днес ми пристигна пратката.Заредих се със Бизантиум, който обожавам,взех си и един Ванилия и джинджифил,който също познавам като аромат и харесвам.И 2 вида отстрелях на сляпо,понеже ги няма из магазините,но пък ги "проучих" във Фрагрантика какво да  очаквам.И мога да кажа, че съм влюбена и в двата аромата.Страхотни са.

Топли,силни,ориенталски, точно каквито обожавам.Пробвах с  две пръс на всяка ръка и ще се задуша направо.Но не мога да спра да ги душа.
Само да вметна, че си намерих друг сайт,където цената им е 7.99, с доставката по Спиди,като разделя на 6 и ми идват по 8.59.А на промо в Елитис най-евтино са били по 8.99, и тези видове ги няма.Ако някой се интересува и иска да си поръча ще сложа линк към сайта.
Аз със сигурност ще се запася пак като ги поизпръскам тези.
Честити придобивки! Simple Smile От четирите на снимката познавам Бизантиум, както и Фиоре дел драгоне, а отскоро ползвам с удоволствие и Жасмин ди Гиава. С нетърпение ще чакам отзиви за "Мадагаскарските ванилия и джинджифил" .
Някои от парфюмите на Тезори Д,Ориенте имитират конкретни известни парфюми, други - не. Качеството е превъзходно, цената им е много под това, което би могла да бъде. Оформлението също е фантастично. Изобщо - любима марка са ми и на мен.
Може би трябва да ги включим и тях на първа страница в темата ни Simple Smile

Ето , за начало:

Ayurveda имитира Elixir des Merveilles Hermès
Africa имитирал Le Male Jean Paul Gaultier
Byzantium имитирал Sweet Oriental Dream Montale - не знам дали е така, но го обожавам и аз!
Fiore del Dragone имитира Hypnotic Poison Christian Dior - изпръсках го, чудесен беше и доскоро не можеше да се намери в България изобщо.
Hammam имитирал Cinéma Yves Saint Laurent
Japanese Rituals според мен е 1:1 с Frank Frank Govers
Jasmin di Giava имитира Angel Mugler - в момента го ползвам активно Simple Smile
Sandalo del Kashmir & Vetiver според мен много прилича на Amber&Cinnamon- EDT - Koton имам ги и двата - 1:1 са! ... Simple Smile Или пък и двата имитират нещо трето... Не знам Simple Smile
Имала съм също така:
White Musk, Royal Oud Dello Yemen,  Frangipani delle Indie и Te Verde - с тях се разделих.
+ добавям Thai SPA е 1:1 със Secret Obssesion / CK

# 422
Код:
Момичета, Отровното момиче на Диор и Цветната бомба - от ЗАГ трайни ли са ви? При мен всичко на ЗАГ е  трайно,а тези са ми с по 1 час трайност Frowning1					

# 423
Цветната бомба е наистина бомба при мен откъм трайност Simple Smile

# 424
От последната ми поръчка на Заг всичко ми е нетрайно.
А са аромати, които са много хвалени в темата.

# 425
От последната ми поръчка на Заг всичко ми е нетрайно.
А са аромати, които са много хвалени в темата.
Много странно.....и аз очаквах от тези силни аромати да са трайни,ама .....

# 426
От къде ги поръчахте тези Заг?

# 427
От къде ги поръчахте тези Заг?
ot Bazar.bg, тук в темата прочетох,че сте доволни и реших да пробвам.

ПП.От яд,че от 4 парфюма,нито един не е траен....минах през Парфен да се възползвам от намалението 3 бр с
 -30% и си забързах 3 стотички,един от които не познавах(незнайно как съм го изпуснала)-Montale Chocolate Greedy - БОЖЕСТВЕН Simple SmileДо сега не бях харесвала нищо на Монтал,всички ми стоят ужасно на кожата,а този е какаов,не лепкав сладкиш,много какаов,леко горчив .Дано да е и траен!

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 14:13 от Ре

# 428
LaughingLaughingCloseLaughing
Вчера си взех от Парфен Chergui - Serge Lutens. Няма такава трайност, от сутринта до вечерта преди да се изкъпя го усещах постоянно. Аромата е странен, покупка само с тест предварително.
Любим ми е Черги на Парфен. Като го спряха в The Mall си поръчах да ми доставят 500 мл ,да не би да ми свърши и да си нямам Laughing  Трайността му е брутална!

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 15:47 от Ре

# 429
Моите от Заг, които поръчах от момчето от Базар.бг ги усещам по 4-5 часа,на дрехите и на следващия ден се усеща аромата.Най-трайни и силни са ми Л'интерди и Скандал.Другите са ми Цветната бомба,Лалето,Куатре бушерон,Мон герлен и Си на Армани.

# 430
  • Бургас
Код:
Момичета, Отровното момиче на Диор и Цветната бомба - от ЗАГ трайни ли са ви? При мен всичко на ЗАГ е  трайно,а тези са ми с по 1 час трайност Frowning1
Безкрайно трайни са при мен,но не са от Базар.И в оригинал са много трайни и присъствени при мен.

# 431
[.....И в оригинал са много трайни и присъствени при мен..
Странно е,че Отровното момиче и в оригинал не го отразявам много...много странно Rolling Eyes

# 432
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте, мили, момичета, имам въпрос към живеещите във Варна, има ли там магазин на Парфен, ако е така, какъв е адресът му и добре ли е зареден? Благодаря Ви предварително! Heart

# 433
Аз проблеми с трайността на Заг Зодиак нямам /от около година вече пазарувам само от Иво от Базар/. Не знам кои са другите два парфюма, за които става въпрос /освен Пойзън гърл и Флауърбомб/, но от тези двата имам втория /Флауърбомб/ и на мен се държи стабилно на кожа около 4 часа, а на дреха - до изпиране - носих го веднъж на работа и не ми се наложи подновяване, защото го усещах от дрехата си до края на деня.
Когато се губи трайност или осезание/обоняние/, трябва да се правят "кръстосани тестове" за да се установи точно какво се случва /в парфюма ли е проблема, в носа ли е проблема или в кожата е проблема - вариантите са много/.
Аз като не усещам даден парфюм, първо го пръсвам на блотер - да видя в моята кожа ли е проблема. Ако отново не го усещам, карам сина ми да помирише /ръката ми, блотера и самото шише/ Simple Smile За да "прочистя" обонянието си, пия вода /това с кафето не ми е ОК/, реално молекулите полепват през носа по някакъв начин до гърлото и душенето на кафе не ми върши никаква работа, но пиенето на вода - да Simple Smile
Вече, ако и сина ми не усеща парфюма...Тогава проблема си е в парфюма.
Но най - често проблема си е в мен Simple Smile
Ако парфюма се държи на блотера и го усещате, а на себе си като го пръснете е нетраен - проблема е в кожата ви.
Случвало ми се е и още нещо: така да "забия" обонянието си с някой мощен парфюм, че след него нищо не мога да усетя до следващия ден Simple Smile
И още нещо: убедила съм се, че парфюмите /някои!/ имат способността да се "настояват" /т.е. след известно време, в което съм ги оставила в дъното на шкафа да си "почиват" - месец, два, понякога и повече, нещо  в тях се променя и "идват на себе си"/...

П.П. А го има и варианта да не усещаш конкретна нотка или някаква конкретна група нотки - случвало ми се е и това. Просто сякаш нямаш рецептори за тази нотка и това си е. Всички я усещат - ти не. Случвало ми се е и това.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2019, 21:30 от solar_fields

# 434
  • Пловдив
https://www.fragrantica.ru/perfume/Yves-Saint-Laurent/La-Nuit-de … Parfum-10206.html
Привет на всички!
Помогнете ми да намеря имитация на въпросния парфюм. Търсих по списъците в началото, но не открих нищо.
Рефан пуснаха нови 6 аромата, 4 дамски и 2 мъжки.
Вече са в търговската мрежа.

Общи условия

Активация на акаунт