Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Имате ли отзиви за дамския Крит на Avon?
Можете ли да опишете Карат?
Коя имитация на Mon Guerlain, Versace Bright Crystal и Thierry Mugler Alien е най-добра според някоя дама?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Имате ли отзиви за дамския Крит на Avon?
-
Можете ли да опишете Карат?
-
Коя имитация на Mon Guerlain, Versace Bright Crystal и Thierry Mugler Alien е най-добра според някоя дама?
-
Можете ли да предоставите отзиви за Tabaco Vanille?
-
Коя от двете колекции е по-фина и женствена - Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Neroli Amara или Acqua di Parma Magnolia Nobile?
Сайта Рефан шоп, който препоръчах преди няколко поста, тотално ме разочарова в последните три - четири дни. Направих поръчка през сайта, не по телефона, да кажеш... Избрах доставка до адрес. Понеже неработните дни тази седмица са с един повече, върнах имейл /на този с потвърждението на поръчката/ с молба да ме информират за деня на доставката /защото в сайта им пише 24ч.!/.
От четирите на снимката познавам Бизантиум, както и Фиоре дел драгоне, а отскоро ползвам с удоволствие и Жасмин ди Гиава. С нетърпение ще чакам отзиви за "Мадагаскарските ванилия и джинджифил" .

). За капак, ръцете ми от пръстите до рамото бяха също напръскани, но си тръгнах с празни ръце. Докато вървя аз в един от онези близки, отминали топли дни, усещам, че на китката ми цитрусовият аромат нещо вече не е съвсем цитрусов. След 20 минути подуших и съставка, която беше позната, но после разбрах коя е - джинджифил. След още 10 минути се появи моят любимец, сандалчето. И така, на следващия ден деликатно заграбих Twilly-то (само да вметна, че оригиналът не ми харесва), но понеже имаха промоция за втори парфюм пак се поогледах. Още първият път Cafe Rose ми хареса (много сладка бомба с дъх на рози, която после се развива в един по-скоро какаов сладкиш), но прецених, че ще я взема като застудее още. Та хвърлих се аз на познатото Tom Ford - Black Orchid и не можех да повярвам! Съгласете се, че трудно се имитира този аромат и Рефан що-годе са успели (но истината е, че при мен няма много развитие). А Мартинез са хванали и доста от другите съствки! Та, да. Взех и него, но признавам, че още не съм го разносила. За съжаление, любимият ми Womanity, няма абсолютно нищо общо с действителността, буквално не го познах на кожата си.