Сполучливи имитации на маркови парфюми - 30

• 84 012
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Да да няма проблеми просто исках да знам кой парфюм мъжки е траен аромста няма значение нека който е купил да каже да знам щото има много парфюми имитиращи на много фирми и не мога да преценя кой номер
Аз ще ти напиша няколко  много трайни парфюма лично пробвани и употребявани от сина и мъжа ми, но е хубаво да отидеш в магазин на Мартинез или Заг и да пробваш на  твоята кожа дали ще ти хареса аромата.
Мартинез:       528 - AVENTUS - CREED;           561 - INVICTUS - PACO RABANNE;        567 - SAUVAGE - DIOR
Заг:       253 YL Y YSL;                230 AM / AQUA AMARA - BVLGARI

НОВИТЕ АРОМАТИ НА ПАРФЕН
Мъжки
414   SPICEBOMB- VICTOR & ROLF
415   STRONGER WITH YOU -ARMANI
416   TERRE D'HERMES VETIVER EAU  INTEASE - HERMES
417   WOOD ESSENCE - BULGARI
418   MAN BLUE - JIMMY CHOO
 Унисекс
749   FUCKING FABULOUS- TOM FORD                                                                                                                                                  750   GAIAC - LE LABO

Последна редакция: нд, 22 сеп 2019, 12:47 от Nell999

# 391
Дали скоро, ще има имитация и този аромат. Много ми хареса😉

# 392
BLEU DE CHANEL на martinez ли е траен и хубав? Търся мъжко да мирише мъжко не сладък аромат благодаря все пак
Пробвал ли си Avant Garde Lanvin на Заг Зодиак? ПРОБВАЙ, ако не си:) Пчелен восък, тютюн, бензоин - разкошен е!
Другият ми МНОГО любим мъжки парфюм е Zino Davidoff Davidoff - на Рефан е разкошен /с двойни капки, естествено!/ Пачули, розово дърво, лавандула, сандалово дърво - прекрасен е!!!
Blue Jeans Versace има и ванилия, но е СВЕЖ!!! Лавандула , цитруси, мента - прелест е, аз самата съм го носила - много го харесвам! На Рефан с двойни капки.
L’Homme Ideal Cologne Guerlain - на Заг Зодиак. Важи същото - свеж, грейпфрут, мъх, портокал, джинджифил..Като швепс! Simple Smile Много любим също!  И аз го нося, нищо, че е мъжки.
Simple Smile

С двойни капки като казваш дали ги има в интернет страницата на рефан с двойни капки?

# 393
Тази марка Jean Marc мисля, че съм я виждала в dm или пък Елитис 🤔
Да, в Елитис ги има, но само мъжки. Мисля, че съм ги виждала и в Кауфланд.

# 394
Помагайте, снимала съм описанието на парфюма, но сега не откривам конкретно кой е.

# 395
https://www.pazaruvaj.com/parfjumi-c3262/victoria-s-secret/night … -50ml-p272935447/
Като напишеш основното от текста и веднага излиза.

# 396
Здравейте дами, взех си Lady Million имитация от Prouve. Уж били нови в България. Не познавам оригинала и затова не мога да кажа дали се доближава до оригинала, но ми се стори траен. Ако искате може да ви кача списък с асортимента, нямат голям избор. Поръчах ги от едно момиче от Варна. Някоя от вас ползвала ли е техни парфюми ?

# 397
Скрит текст:
BLEU DE CHANEL на martinez ли е траен и хубав? Търся мъжко да мирише мъжко не сладък аромат благодаря все пак
Пробвал ли си Avant Garde Lanvin на Заг Зодиак? ПРОБВАЙ, ако не си:) Пчелен восък, тютюн, бензоин - разкошен е!
Другият ми МНОГО любим мъжки парфюм е Zino Davidoff Davidoff - на Рефан е разкошен /с двойни капки, естествено!/ Пачули, розово дърво, лавандула, сандалово дърво - прекрасен е!!!
Blue Jeans Versace има и ванилия, но е СВЕЖ!!! Лавандула , цитруси, мента - прелест е, аз самата съм го носила - много го харесвам! На Рефан с двойни капки.
L’Homme Ideal Cologne Guerlain - на Заг Зодиак. Важи същото - свеж, грейпфрут, мъх, портокал, джинджифил..Като швепс! Simple Smile Много любим също!  И аз го нося, нищо, че е мъжки.
Simple Smile
"С двойни капки като казваш дали ги има в интернет страницата на рефан с двойни капки?"
На този сайт:
http://www.refanshop.bg/%D0%BF%D0%B0%D1%80%D1%84%D1%8E%D0%BC%D0% … D1%8E%D0%BC%D0%B8
са с малко над 1:1 течност + капки.
Мисля, че Нел писа тук, че можеш да им пишеш да ти долеят допълнително капки когато поръчваш.
Иначе във физически магазин може да ти накапят колкото капки им кажеш.
Междувременно се сетих за още интересни мъжки парфюми: Black Afgano Nasomatto - виж на стр.1 кои фирми го имитират, Black Suede Avon /този няма имитация, за любителите на по - ретро ароматите е, но е прекрасен!, Mesmerize Avon - този също няма имитация, става дума за синият, мъжки.

# 398
  • Бургас
Таси,дааа Мартинез скоро ще пуснат Идола.

# 399
  • Варна
В сайта на Рефаншоп слагат допълнително колкото капки искаш, но трябва да им се обадиш и да дадеш заявката си  по телефона. Цена на капката 5 ст.

# 400
  • вкъщи
Кристал че, кога се очаква Идола в Мартинез?

# 401
  • Бургас
Казаха ми,че се очаква скоро.

# 402
  • Somewhere over the Rainbow
Дами, знаете ли дали има имитация на Tom Ford Orchid Soleil ?

# 403
Проверихте ли списъците на  началната страница?

# 404
  • София
Имало десетина нови парфюми на Дегаже, някой да знае подробности?

Общи условия

Активация на акаунт