Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Имате ли отзиви за дамския Крит на Avon?
Можете ли да опишете Карат?
Коя имитация на Mon Guerlain, Versace Bright Crystal и Thierry Mugler Alien е най-добра според някоя дама?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Имате ли отзиви за дамския Крит на Avon?
-
Можете ли да опишете Карат?
-
Коя имитация на Mon Guerlain, Versace Bright Crystal и Thierry Mugler Alien е най-добра според някоя дама?
-
Можете ли да предоставите отзиви за Tabaco Vanille?
-
Коя от двете колекции е по-фина и женствена - Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Neroli Amara или Acqua di Parma Magnolia Nobile?
Ама аз сама съм си виновна, винаги се сещам след дъжд качулка, че искам нещо, което вече го няма изобщо, или са му удвоили необосновано цената. Сега от бг сайтовете се намира само в Нотино. Имам неприятното съмнение, че повече няма да го заредят и ще трябва да опра до ибей, а досега не съм пазарувала парфюми от там и ми е малко притеснено да не се мина.
. Изобщо не са ми ретро. Шиприте като цяло се възраждат от пепелта, ако сте забелязали...Линтерди-то ми идва по - ретро от първите два...
Макар, че не се стряскам от ретрото
Изобщо! Но в случая не става дума за "ретро" и "не ретро", а за "харесва ми" - "не ми харесва". С Пантерата и мъж и жена са ми правили комплимент в две различни ситуации. За мен е много любим аромат. За Олимпеята на Рефан също са ме гонили /младо момиче/ да ме попита за името на парфюма. Една колежка /около 40 г./ пък направо помоли да се пръсне с моя парфюм, когато бях с Nude Bill Blass, защото беше привлечена от аромата...А това е истински ретро аромат! Алдехиден!
Познавам дами, на които много им отиват шипри и им стоят чудесно. На мен по описание винаги ми се виждат супер, но сложа ли ги и ми прилошава. Затова се отказвам засега от тях и след време пак ще пробвам, може пък да намерим общ език в бъдеще, знае ли човек.