Нали едно време чаках Дядо Мраз, а сега "съм" Дядо Коледа, трябва да разнасям подаръци и репетирам за Бъдни вечер. Пия сутрешното кафе и виждам в туитър - някой е засякъл Туба и си конущусват за нещо. Но сте прави. Виртуално, но сме разбрали манталитета на Туба. Ще мълчи до 20 януари.
Но пък ние сме гвардия търпеливи почитатели. И да снима за Нетфликс, все ще ги свали някой майстор по тази част, който например много обича жена, почитателка на Туба,:) Малесев, у дома това не може да стане, освен аз да се науча
Ще моля руснаците. Ще сложа снимка на секси Туба, белким се хване някой на въдицата:)Надинкова(от емотиконките не виждам прегръдка и не мога да сложа), знам, че е американски, че и актьорите били известни и търсени (гуш), но подготвям евентуалната публика особено за семейството на приятелката й от колежа - тези вЕрно бяха луди.
Линка, Злати,Вичи,Канти, на вас се надявам за новините за Туба, а на Надин - за нова музика и клипове -(гуш)

И този влЕво ми прилича на рицар от западната империя, ама ще видим. И Мара с много хубави рокли за епохата, ама пропуснал ли е някой да рекламира чрез Туба?
Чак и съпругът ми в командировка се похвалил на колежка туркиня, колко е луда жена му и как й е помогнал за една турска актриса. Чак му пратих статията на бат'Али Ей...оглу за доказателство.
прегръдки има на старата версия! 

,благодаря за инфото за Туба,снимки,колажи,видеа и музика!

Сабинкова да вика Алито... 

е права, да си пожелаем