Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 248

• 44 502
  • 710
  •   1
Отговори
# 660
Хо-хо-хо...Simple Smile Нали едно време чаках Дядо Мраз, а сега "съм" Дядо Коледа, трябва да разнасям подаръци и репетирам за Бъдни вечер. Пия сутрешното кафе и виждам в туитър - някой е засякъл Туба и си конущусват за нещо. Но сте прави. Виртуално, но сме разбрали манталитета на Туба. Ще мълчи до 20 януари. Simple Smile Но пък ние сме гвардия търпеливи почитатели. И да снима за Нетфликс, все ще ги свали някой майстор по тази част, който например много обича жена, почитателка на Туба,:) Малесев, у дома това не може да стане, освен аз да се науча Simple Smile Ще моля руснаците. Ще сложа снимка на секси Туба, белким се хване някой на въдицата:)
Надинкова(от емотиконките не виждам прегръдка и не мога да сложа), знам, че е американски, че и актьорите били известни и търсени (гуш), но подготвям евентуалната публика особено за семейството на приятелката й от колежа - тези вЕрно бяха луди.
Линка, Злати,Вичи,Канти, на вас се надявам за новините за Туба, а на Надин - за нова музика и клипове -(гуш)

И този влЕво ми прилича на рицар от западната империя, ама ще видим. И Мара с много хубави рокли за епохата, ама пропуснал ли е някой да рекламира чрез Туба?Simple SmileЧак и съпругът ми в командировка се похвалил на колежка туркиня, колко е луда жена му и как й е помогнал за една турска актриса. Чак му пратих статията на бат'Али Ей...оглу за доказателство.Laughing

# 661

Сабинка  Hug прегръдки има на старата версия! Joy
Следя внимателно, в ТТ излезе репортажа
https://twitter.com/sosos_ksa/status/1208279877037776896

Доколкото се досещам, без да разбирам и една дума - много съм абна по езиците  ooooh! ooooh! ooooh! - Туба и тубосятата са били на представление на Илкин, вероятно за деца, и са много доволни. Що се отнася до нов проект, ето коментар на една от турските почитателки
https://twitter.com/julializy/status/1208277459776540677
Включих телевизора и #TubaBüyüküstün беше последната част от интервюто #CamdakiKız "eee vs post в момента не е ясно", каза той 😍 Не може да се скрие, не може да лъже. 😂 Затова мисля, че приятелите казаха, че историята е наред, но чакат сценария 💃🏻 Проектът не искаше да говори, преди да стане ясно
превод гуги
Както предполагахме, не казва, че има проект, но май  Joy има!
Дано!  Praynig Praynig Praynig

# 662
Добро утро!

Линка HugНадин HugВичи HugСаби Hug Wink,благодаря за инфото за Туба,снимки,колажи,видеа и музика! bouquet bouquet bouquet bouquet

Ние си я знаем Туба! WinkЩе чакаме да мине премиерата и тогава ще видим,след като не е отрекла! Peace

видеото с Туба и в Контакта...
https://vk.com/club143398602?z=video-143398602_456239887%2F9f3a6 … -143398602_223238

Приятна събота,момичета! Hug Hug Hug

# 663

Много Киво, малко Туба...но е новичък клип все пак Wink От онези сбърканите, които оприличавам с главата ми Embarassed Да взема да объркам в пост Скорсезе с Тарантино от бързане, и "мамата" да не ми даде функция за редактиране по-късно ooooh! Та ей така и ще си остана за вечни времена в архивите на форума... Blush Laughing Срам!

Привет, привет! Hug Hug
Вчера ме "пролази" най-малкият ми внук, та ако предсказанието е вярно, отиде годината Rolling Eyes Ще пиша в темата с внук на шията. И като имам предвид, че очите му са все в някакви екрани от рода на телефони, таблети и компютри...Туба ще има още един малък почитател Heart Eyes Сабинкова да вика Алито... Joy Joy

Хубав ден на всички желая!  Peace Hug

# 664
Привет! santa2

превод на репортажа с Туба от видеото...
Цитат
Туба Бюйюкюстюн со своими близнецами в театре, на премьере спектакля, в котором играет её подруга Илькин Тюфекчи. Туба даже побывала на сцене. Вместе со своими близнецами прошла за кулисы. Туба получила наслаждение от премьеры.
- Мама, они нас фотографируют.
- Илкин там, моя сладкая, давай пойдём в ту сторону.
- Какой была игра? Что скажете? Вы здесь, чтобы поддержать?
- Спектакль был очень прекрасный, я хочу, чтобы все приходили и посмотрели.
- Как известно, Туба сыграла в документальном сериале «Возрождение Османской империи». Туба Бюйюкюстюн, в сериале «Девушка в окне» тоже будет играть?
- На данный момент ничего определённого нет.

Цитат
Турецкая пресса прочла статью в Time.😎

Туба сделала важный ход для турдизи. Одна из главных причин, лежащих в основе большого интереса к турецким сериалам во всем мире, заключается в том, что они представляют культуру и выделяются своими ценностями.
Этих особенностей не существует в американских сериалах. Турецкие истории, украшенные семейными традициями, обычаями привлекают большое внимание в мире.
Это было внесено в повестку дня Time Magazine. Туба Бюйюкюстюн дала интервью журналу и продемонстрировала разницу турецкого и американского сериалов.
«У нас есть ценности, но американские сериалы и кинопродукция не имеют ничего общего с ценностями, даже с культурными ценностями», - сказал она.
Приятен следобед! Hug

# 665
Здравейте Hug
Момичета HugБлагодаря ви за всички новини през днешния ден.

"Какво е Коледа? Нежността на отминалите дни, стойността на настоящето и очакванията на бъдещето!"
Агнес Фаро

Цитат
Туба Бюйюкюстюн. И всё о ней. Tuba Büyüküstün.

Ферзан Озпетек (режиссер фильма "Красный Стамбул":

Когда ко мне пришла Туба, и я увидел её в первый раз, то сразу сказал себе: "Это Неваль. Взгляд Неваль был такой" и решил, что она очень подходит. Те, кто занимался кастингом, были тоже очень довольны. Я спросил почему, они ответили, что девушка звезда, очень успешная. Неджат, например, должен был играть роль Мехмета.
Мы разговаривали, обсуждали, у нас сложились хорошие отношения. Вообще были прекрасные отношения у всех между собой.... Я был очень счастлив. Знаете, очень важно, каким получится фильм, работа и все, но самое главное - это твои чувства, когда снимаешь фильм.

Лека вечер,дами bouquet

# 666

Цитат
🆕Арабы в твиттере;

✅До Тубы: турецкие сериалы, были неизвестны в мире. Затем: турецкая драма достигла всех континентов мира
✅Перед Тубой: Турки соперничали за бабочку, после: Турки достигли Монте-Карло и Эмми
✅До Тубы: у турок был барьер языковой. Затем: первая турецкий сериал на английском языке !
https://twitter.com/thetariq01/status/1208434401861873664

Топрак - балерина
https://vk.com/videos249702570?z=video181759269_456240293/9e53ed65cd31e875a6

Лека нощ! Hug

# 667
Добро утро!

Надин HugВичи HugЛинка Hug,за откритото и споделено в темата! bouquet bouquet bouquet

сравнение...

ТМТ

Приятна неделя! Hug Hug Hug

# 668
  • Русе
Здравейте!  Hug

Прекрасна да е неделята, а и всички следващи дни...
В навечерието на празника... си посрещаме децата или ходим на гости...  Heart Eyes
Време за други неща или не остава, или успяваме да открием дупчица за да се вмъкнем, но... за всеки случай и с всяко влизане не пречи да си пожелаваме ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ, да не би пък да пропуснем и да минем без това  Wink
Бъдете здрави и щастливи!  Hug Hug Hug

# 669

Хубав ден на всички желая!  Hug Praynig

"Азиатецът" на Сабинкова- Хенри Голдинг, си партнира с Емилия Кларк в рекламиран, като коледен филмов хит през тази година в Щатите. Още не съм го гледала, но ви слагам музиката за шаренийка и настроение Heart Eyes

# 670
Добро утро! Heart Exl

Кафето е от вас...
Цвети Kiss е права, да си пожелаем

Весели празници!
Много усмивки и приятни срещи с близките ни хора!
Много щастие и благоденствие, здраве и добър късмет!
Нека вълшебството на любовта да бъде наш спътник!

Салвадор Дали, "Cristmas Tree of Butterflies".1959

Хубав ден!
А аз потеглям на път...
KissKissKiss

# 671
Здравейте Hug
Злати HugЦвети HugНадин HugКанти HugЛинка HugСабинка Hug
Благодаря ви момичета Hug за всичко споделено,снимки,новини,мнения,музика,за всичко.

Броени дни остават до Коледа.Да отворим сърцата си за любовта,добротата и щедростта.Да направим света около нас по-добър и по-хубав,защото
,,злоба има много...любов не достига''

Спокоен ден,дами и не се претоварвайте с приготовленията. bouquet

# 672
Добро утро,момичета!

Кафето е от мен... Wink

Линка HugВичи Hug

Приятен ден и щастлива празнична седмица!

# 673

Хубав ден на всички желая!  Hug Peace

# 674
  • Русе
Здравейте, момичета и на 24.12.!   Hug

Мили приятелки, желая на всички да имате прекрасна вечер и още по-прекрасни всички празнични дни да са... Да сме всички заедно с обичните ни близки, да ни е топло и уютно, много радостно и щастливо!

txtloves newsm51 newsm51 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт