Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 248

• 44 516
  • 710
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте! Hug

Цитат
Великая актриса Фатма Гирик снова выразила свою симпатию к Тубе Бюйюкюстюн, в программе #2sayfa
- Время от времени у меня также есть возможность посмотреть новые фильмы. Человек должен любить свою работу. Если вы это сделаете, работа тоже вас полюбит. Мне действительно очень нравится актерское мастерство Тубы Бюйюкюстюн, как она играет - сказала Фатма Гирик.
https://vk.com/video-63875573_456240486?list=da410ed9c7c4ba7538

Лека нощ! Hug

ПП И нова снимка от днес - с фен

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 23:06 от Lina_4

# 646
  • Русе
Добро утро!  Hug

Малко остава до Коледа... новините не са ни много, но... да не е без хич  Wink

Злати  Hug на патерици, но... да ти е жива и здрава щерката!  bouquet bouquet bouquet

Канти  Hug уж имам време, но... като няма и какво да сложа... пак толкова липсвам май  Joy Joy Joy

Има сериали много и още тръгват, но... освен Чукур в момента нищо друго не гледам и... по-важното е, че просто не се сещам да гледам... Като си пусна телевизора и той си ми бърбори нещо... може би разнообразието и това, че не се вкарвам в нещо, което силно да следя прави дните и вечерите ми бързо изтичащи...  hahaha Така и не разбирам къде отлита времето... залисвам се нанякъде без цел и посока, да видя едно или друго и покрай задължения... ден след ден и... Коледа почти дошла...

Та... и сега поемам пак по задачи...
Прекрасен ден да е на всички!  Peace

# 647
Добро утро!

Вичи HugЦвети Hug,благодаря ви за пожеланията! Heart Eyes

Надин Hug,и аз съжалявам за ''Скъпо минало''!  Пуснаха го в петък,с много сериали по всички канали!А Бурак Ямантурк съм го гледала и в др. сериали и също го харесвам! Peace

Линка Hug,за новата снимка с Туба! bouquet

Вчера изгледах ''Дъщерята на посланика'' и ми хареса! Peace

Приятен петък,момичета!

# 648
Здравейте Hug
Злати HugЦвети HugЛинка HugНадин Hug,благодаря ви момичета за всичко споделено.

Лека вечер,дами bouquet

# 649

Привет, привет!  Hug Hug

Поздравче от наши хора  Grinning Barcelona Gipsy balKan Orchestra

, днес изненадаха с нова музика върху български фолклор!  Peace

Хубава вечер!  Peace

# 650
Здравейте!  Hug

Най-сетне Ранини се е изказала по въпроса за проекта на Туба, но доста уклончиво.
Цитат
Ранини написала, что слышала что Тубиш предложили Девушку в окне, и она заинтересовалась сценарием. Но будет ли проект на Нетфликс не знает. Пока официально не договорятся. Видимо Туба ещё не подписала контракт

Убедена съм, че Туба няма да подпише, докато не се разбере дали ще бъде на платформа. Заради начина на снимане, т.е. работното време. Все някой трябва да се грижи за децата.  Peace

А на вас благодаря за споделеното!  Hug  Гледайте новите сериали и разказвайте. Аз искам да гледам, но не мога... Ужасно са ми  скучни и предвидими, или просто са ми глупави, а твърдо съм решила никога вече да не гледам нищо, което не ме забавлява истински! Добре, че хората сме различни и харесваме различни неща.  Wink

Понеже наближават прекрасни празници, пълни с надежди  за изпълнение на съкровени мечти, ви предлагам един интересен метод за изпълнение на желания, чрез ... дафинов лист!  Laughing
Нищо не пречи да повярваме за малко в чудеса, нищо, че сме възрастни... А дафиновият лист е толкова приятна подправка, няма да ни навреди...
https://istinskiistorii.com/%d0%b4%d0%b0%d1%84%d0%b8%d0%bd%d0%be … bd%d0%b8%d1%8f-2/

Лека нощ и внимавайте - утре е Игнажден!  Hug
Бързах да приключа поста преди полунощ! Laughing
Желая на всички утре най-добрия полазник да ви споходи!  Hug

# 651
Среднощен привет момичета

Излиза, че тази година аз ще съм нощния полазник Laughing
Да се надяваме да е за добър късмет Praynig

Благодаря ви за всичко споделено през отминалия ден  smile3525

Злати Hug благодаря ти за линка за ДП. Ще го погледна тези дни

Надин Hug много приятно съм изненадана от изпълнението на хорото от испанските брат'чеди

Здравейте!  Hug

Най-сетне Ранини се е изказала по въпроса за проекта на Туба, но доста уклончиво.
Цитат
Ранини написала, что слышала что Тубиш предложили Девушку в окне, и она заинтересовалась сценарием. Но будет ли проект на Нетфликс не знает. Пока официально не договорятся. Видимо Туба ещё не подписала контракт

Убедена съм, че Туба няма да подпише, докато не се разбере дали ще бъде на платформа. Заради начина на снимане, т.е. работното време. Все някой трябва да се грижи за децата.  Peace

Скрит текст:

А на вас благодаря за споделеното!  Hug  Гледайте новите сериали и разказвайте. Аз искам да гледам, но не мога... Ужасно са ми  скучни и предвидими, или просто са ми глупави, а твърдо съм решила никога вече да не гледам нищо, което не ме забавлява истински! Добре, че хората сме различни и харесваме различни неща.  Wink

Понеже наближават прекрасни празници, пълни с надежди  за изпълнение на съкровени мечти, ви предлагам един интересен метод за изпълнение на желания, чрез ... дафинов лист!  Laughing
Нищо не пречи да повярваме за малко в чудеса, нищо, че сме възрастни... А дафиновият лист е толкова приятна подправка, няма да ни навреди...
https://istinskiistorii.com/%d0%b4%d0%b0%d1%84%d0%b8%d0%bd%d0%be … bd%d0%b8%d1%8f-2/

Лека нощ и внимавайте - утре е Игнажден!  Hug
Бързах да приключа поста преди полунощ! Laughing
Желая на всички утре най-добрия полазник да ви споходи!  Hug

Линка Hug благодаря ти за информацията. Надявам се Туба да е харесала сценария. И  все пак има надежда да има подпис накрая. Права си, че за нея за момента предимство пред нов проект са децата Peace Да се надяваме Нетфликс да се съгласят на нейните желания относно раб.време
За дафиновия лист тези неща не го знаех. Нищо не пречи човек да опита  Whistling

Вичи Hug, Цвети Hug

"Да се присъединиш към тълпата винаги е безплатно.
 Да бъдеш себе си - струва всичко."

"В този живот не можеш да си сигурен
дали ще си поемеш дъх още веднъж.
Не го пропилявай."

“ Във Вселената има само един закон, който никога не се променя,
а именно, че всичко се променя и че всички неща
са преходни! “

Буда

"Когато се подготвяте за пътуване,
не търсете съвет от онези,
които никога не са напускали дома си!"

Rumi

Лека нощ!

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 02:09 от kanti

# 652

Привет, привет!  Hug Hug

Хубав ден на всички желая! Честит Игнажден!  Peace

Туба и ...Моцарт!  Wink Има и такова съчетание Laughing

# 653
Здравейте!
Минавам, за да ви пожелая весела Коледа и хубаво посрещане на новата година!
След 20 януари ще ви пиша, гледала ли съм сериала за Мурат и Мара Хатун - чак книга си купих,
за да разбера, за какво иде реч в осем серии. Simple Smile Дано Нетфликс България го сложи.
Ако бе пуснат по-рано, щях да пробвам другаде идната седмица, но уви.
И...дано Туба снима през 2020 година, че да оплакна око с красива жена. Simple Smile

# 654
       Добро утро!

Честит Игнажден! bouquet

Вичи HugЛинка HugКанти Hug

Надин HugСаби Hug Wink

Благодаря за инфо,снимки,колажи,четива и музика! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Приятен петък! Hug Hug Hug

# 655
Забравих да ви сложа едно предложение за гледане на добър романтичен филм през дългата почивка - "Луди азиатски богаташи" по непреведена у нас книга на Кевин Куан, С хубав римейк на песен на Елвис Пресли -

и как изглежда азиатската певица-

Надявам се, да го има в платформите за филми. Аз си го свалих. Simple Smile
Нали не си падам по азиатско кино, та сватбената сцена ми се видя кичозна, но с музиката и главните влюбени,
става за гледане Simple Smile

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Да си пожелаем и сватби през новата година!:)

# 656
Здравейте! Hug

Цитат
Суперзвезда Туба Бюйюкюстюн и ее дочери Майя и Топрак
В 9-00 на канале ТВ 100 в передаче Magazin Hattı полное интервью
https://twitter.com/sosos_ksa/status/1208083177090306048
Изглежда я питат за новия проект, но отговорът не е ясен. В соц. мрежи се опасяват, че е отрицателен... newsm78

Утре ще разберем, дано новините са добри.  Praynig

Сабинка   Hug радвам се, че си ни посетила, също, че си ни препоръчала романтичен филм. Харесвам романтични филми, но не съм фен на азиатското кино. Все пак, надявам се, че ще го намеря и изгледам.
Надин  Hug Вичи  Hug Злати  Hug благодаря за споделеното. Heart Eyes

Честит Игнажден!  Hug

Канти  Hug радвам се, че ти си ни полазникът!  Heart Eyes

Желая ви приятна вечер!  Hug

# 657

Аз въобще не очаквам ясен отговор за нов проект от Туба, във време преди премиерата на този сериал Naughty. Тя не би си позволила една голяма новина, да измести акцента от предстоящoто събитие в началото на 2020.

Сабинкова, Hug  Пък ти не шашкай  народа с това ти обявяване за азиатски филм. Той си е баш Хамерикански от поредицата сватбарски Sunglasses След 'Моята гръцка...италианска...арменска, си беше ред и на китайско-сингапурска. Актьорите са разпознаваеми и не трябва човек да се връща от средата на филма в началото, за да запомни героите с еднакви лица Wink

Лека нощ!  Hug

# 658
Добро утро!  Hug

Цитат
Аз въобще не очаквам ясен отговор за нов проект от Туба, във време преди премиерата на този сериал Naughty. Тя не би си позволила една голяма новина, да измести акцента от предстоящoто събитие в началото на 2020.
Надин   Hug благодаря за мнението. bouquet Успокоих се.  Laughing Иначе усещам, че Туба не дава точен отговор, иначе веднага биха го разтръбили. Mr. Green

Как Бирсен ще изпусне да съобщи първа новината за проект на Туба, ако Туба дава еднозначен отговор!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Никога! Госпожата е по сензациите... Joy

Туба изглежда прекрасно!  Heart Eyes

А Тубосятата  Joy гледат като зайчета!  Heart Eyes Преди да разговаря със журналюгите, Туба осигурява спокойствие на децата си. Мама!   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Желая ви успешен и едновременно с това, спокоен ден!  Heart Eyes

# 659
Здравейте Hug
Линка HugЗлати HugНадин HugЦвети HugСабинкова Hug
Благодаря ви момичета за многото информация,снимки,мисли ,четива,хубавата и разнобразна музика. bouquet

Пуснете коледното настроение в душите, вече му е време и се постарайте да го запазите! И не пропускайте да носите вързопчето си мечти навсякъде, защото не се знае, в кой момент може да се случи чудото Сбъдване! Вярваш ли в попътните чудеса, всичко е възможно!

Туба няма да каже нищо,докато не мине премиерата на 24.01.2020г,а и след това може да се разбере,след като започне да снима,подпише договор,види почти готов сценарий,който я устройва,ще чакаме,Но журналята не заслужават да научават нещо,защото са наглеци безпардонни,децата са толкова стресирани.

Цитат
#TubaBuyukustun #ТубаБюйюкюстюн #TubaBüyüküstün #DarElbise #УзкоеПлатье #HinerSaleem #HazarErguclu

Хазар Эргючлю:

Работать с Тубой Бюйюкюстюн - великолепно. С ней было очень весело и легко работать. Мы хорошо общались.

"Притежаваме само онова, което можем да дадем... Какъв е смисълът да притежаваш и да не споделяш? Споделеното носи щастие. Мен ме прави щастлива...
Въпросът не е защо, а как да изживеем живота си полезно и красиво?Независимо от страданията и обстоятелствата. Въпросът е как да изпълним живота си с радост, блясък, щедрост, широта. Не да се заровим в собственото си дребно съществуване, а да си отворим сърцата..."

Исабел Алиенде

Добър да ви е денят bouquet

Общи условия

Активация на акаунт