Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 58

• 50 673
  • 767
  •   1
Отговори
# 165
Въпросът с комарите ми е интересен.
А преди квартиранта хапеха ли те?
И мен не ме нападат, особено, ако има други хора наоколо.
Хубав ден, момичета Heart

# 166
  • София
И при мен е така с комарите,а това лято са страшна напаст.Предишни години си ме похапваха с кеф.Приятелите ми се смеят,че съм радиоактивна и за това бягали.😂
 Марита,не знам за екстеншъните,но пък моята нова косичка си е доста тъничка и не мисля,че ще е добре да я товаря с нещо такова.

# 167
  • София
Мен не ме хапят комарите това лято. Момчетата, за сметка на това, ги хапят. Значи мен целенасочено ме пропускат. Само един се беше излъгал и сигурно много бързо е умрял 😆

# 168
  • Плевен
С тази химия в кръвта, няма как комара да си го причини.Преди да се разболея, ходейки на селото на мъжа ми, което е на брега на Дунава, комарите ме подушваха още, докато съм в колата, даже още в колата се пръсках с репеленти, мажех и т.н. , даже се майтапехме, че ме хапят, защото не ме познават...След химията, т.е. миналото лято, не съм се мазала, пръскала, изобщо! Даже комар, гледам как ме каца, явно усеща химията, и отлита.Нооо, тази година си ме ядат на поразия, явно отминава ефекта на химията вече! Поне химията да има един плюс, другият за мен е така желаните къдрички, мнооого съм доволна!

# 169
Странно.. Мен пък ме изядоха комарите, както всяка година.

# 170
Момичета къде в София се изследва  HER, ER, PR - ако  правилно разчитам съкращенията в направлението?

# 171
Въпросът с комарите ми е интересен.
А преди квартиранта хапеха ли те?
И мен не ме нападат, особено, ако има други хора наоколо.
Хубав ден, момичета Heart

Хапеха ме яко даже. Аз за това забелязах разликата.

Kacha, Zori, мерси за мненията. Моята коса също е нежна, но гледам започна да се нормализира. До 8—10 см ще е нормална мисля. Не ми се ходи с къса коса. Чувствам се лесбийски, а не ми е комфортно. Ще видя тази работа с удължаването, въпреки, че никога не съм била фен.

# 172
  • Варна
Благодаря,Ема за загрижеността,както и на другите момичета!Мен ме изядоха комарите,значи не съм многа радиоактивна или пък са някакви мутирали ,които предпочитат да вдигат адреналина 😂.Аз след лъчето сега чакам второ мнение от две клиники в Истанбул за химиото.Искам да ми препоръчат колко вливки,според тях трябва да се направят и цена за провежданего там.Има ли някой тук с по-малко от 8 такива при заразени 2 възелчета?

# 173
Хм......значи аз пак съм на опаки- мен, комарите винаги са ме пропускали, при наличието на други хора за хапане. Тая година ме предпочитат. Може би случвам на някакви шантави комари, знам ли  newsm78
И, докато бях на фест и имах прекрасната възможност да се запозная  със Спиритчето, Вие сте изписали света.....Няма да навлизам в пространни писания, но за мен един мъж, ако не можеш да се облегнеш на него в тежък момент- не е Мъжът дето да е до мен и през останалото време. Ако ме обича, ще ме обича и без коса и без цици и пъвръщаша и мрънкаща. По същия начин и аз бих била до него и в тежките му моменти. Но, факт- познавам хора дето бягат като свършат парите, като намерят по- хубав/ млад, по- здрав и потентен.......ама се чудя, като опрат да разчитат на тоя новия някой, дали ще могат?!?
 aalko, аз със 2 заразени възела, направих 7 вливки. Четири преди операцията и три- след.

# 174
Една клиентка на братовчедка ми я помолила да дам връзка с мойта болница, за да дойде тук да прави химиите. Дали не ме чете тук? Ако има някой четящ и се разпознае моля да пише, че имам още какво да кажа😊

# 175
Момичета, качвам адреса на магазина за перуки в София, за  който и Лейди споделяше добро мнение. Много голям избор! Най -скъпите перуки  са към 170 лева.  Започват от 40-50 синтетичните. Естествените са супер направо, който може да носи чужда коса. Само да предупредя, че НЕ РАБОТЯТ С ПРОТОКОЛИ!

# 176
  • Варна
И при мен е така с комарите,а това лято са страшна напаст.Предишни години си ме похапваха с кеф.Приятелите ми се смеят,че съм радиоактивна и за това бягали.😂
 Марита,не знам за екстеншъните,но пък моята нова косичка си е доста тъничка и не мисля,че ще е добре да я товаря с нещо такова.

Момичета, развеселихте ме с тези коментари около комарите. И мен не хапеха... и все още не ме хапят. И мен близките ме бъзикаха, че съм станала като отровната Айви и нищо не смее да припари до мен. Всичките наядени, пляскат се постоянно я по ръце, а по кръка, я по челото, при мен нищо от рояка не смееше да кацва. Grinning А какво чудо беше пък като ходех на лъчетерапия - радиация съм пръскала явно достатъчно за да гони не само мухи и комари, ами дори бацили, вируси... Бях си позакрепила доволно имунитета след химията преди лъчето. Целия офис киха, кашля, температури вдига, стомашни разстройства не знам си какви още сезонни грипове изкараха, моя милост яка като бик се носи из тази цялата обстановка и веднъж дори не смъркнах с носле. Има нещо в това облъчване да ви кажа честно... прави ми впечатление не точто за лъчето, а за други така по-сериозни процедури как съветват дори бременни жени и бебета да избягваме, та чак дрехите отделно да сме си изпирали... Който е по-запознат ще коригира или ще сподели професионален опит, но на мен лично ми направи впечатление, че дори най-кекавите ми стайни растения измряха. Като най-кекави и щото си ги обичам все ги наглеждах, нежно както винаги листенца от прах избърсвах, обгрижвах си ги старателно както обикновено, те взеха че изсъхнаха, иначе на издържливите тип плевел нищо им няма - те издържат на какво ли не.

# 177
Леле Спирит, направо ме оцъкли с това лъче. Май доста се радвам вече, че го пропуснах.

# 178
Спритче, аз питах и ми отговориха, че не сме чак толкова опасни. Да не се притеснявам от това, че се срещам с хора. Е, да избягвам да гушкам бебета и да се вра в хората, ама то второто е по- скоро заради спадналия ми имунитет. Макар, че уж ми е спаднал, ама и аз не хващам нищо вирусно, а наоколо все има по- някой болен....

# 179
  • SHOOT ME 10 $
По въпроса с комарите - Не ме подминават хапят ме . Ми и те имат вкус, ходят на хубавото. А Любимия образ го подминават от разстояние. Ми тебе казвам и и змия няма да те ухапе, нали сте си свои...близки по кръв. А сега са се навъдили едни тигрови комарчета, мъънички чернички с жълтичко на гърба, уууужасТно гризът. Ипосле едни огромни болезнени хроли стават, мани. Имам Аутан - ролон, много ефикасен и практичен. Само той ме спасява.

Общи условия

Активация на акаунт