Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 58

• 50 676
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте, минах консултацията с лъчетерапевт. На 10 септември съм на скенер преди лъче (някакъв специален бил) и седмица след това почвам. 20 терапии ми назначиха.

# 181
  • В царството на игрите:)
Комари не ме доближиха ха 2-3 години след химията и грип не ме хвана, но после кръвта ми пак стана вкусна и дори сега /на море съм/ съм цялата на пъпки. А що се отнася до пишещите и не толкова това си е напълно нормално. Когато влязох в темата през 2009 имаше много народ, точно като сега. Постепенно намалявахме и намалявахме...Сега май само Хули и аз се включваме от "старите". Така постепенно ще се случи и сега. И това е хубаво, защото означава, че всеки се връща към живота си. А за мъжете и жените не е ок да се обобщава. А и животът е непридвидим и всеки може да направи нещо, което си мисли, че никога не би. Така или иначе смятам, че в днешно време жените сме по - лошата половина, но това си е мое мнение и наблюдение.

# 182
  • София
Момичета къде в София се изследва  HER, ER, PR - ако  правилно разчитам съкращенията в направлението?
На много места.Аз бях чела,че Христова в Александровска е добра ,но вчера ходих и не пожела да ме приеме.В Токуда и Сити Клиник (На Цариградско),в Онкологията,в Трансхеликс.
 На мен първо ми ги изследваха в Токуда,после ги носих в Плевен за второ мнение и съвпаднаха .

aalko,в Надежда ще ти назначат 6 вливки за тези възли.Аз правих там ХТ и едното момиче от стаята ми беше с 2 възела,другото 3 и правиха 6 вливания.

# 183
  • assenovgrad
Момичета къде в София се изследва  HER, ER, PR - ако  правилно разчитам съкращенията в направлението?
За София - позвах услугите на Трансхеликс и съм много доволна.

# 184
  • София
А знаеш ли кой лекар ти ги е гледал или няма значение.Аз звънях вчера да питам за доцентката,но тя била отпуска до 2.09 и се чудя да ги нося ли ,пък който се падне.

# 185
Това с комарите може да има връзка и с типа химия или дори хормоните? Аз вече съм напълно повлияна и от хормонотерапията....незнам. Просто се чудех от какво ме игнорират комарите, след като цял живот ме хапят яко.

# 186
  • София
Маритка, кажи как ти се отразява хормонотерапията. Днес говорих с онколожката ми и разреши да я отложа за след морето, но искам, не искам, след 2 седмици я почвам.

# 187
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
....... А сега са се навъдили едни тигрови комарчета, мъънички чернички с жълтичко на гърба, уууужасТно гризът. Ипосле едни огромни болезнени хроли стават, мани. Имам Аутан - ролон, много ефикасен и практичен. Само той ме спасява.

Уфффф, четох за тия, че са отвратителни и опасни... не, че искам да всявам страх и смут допълнително и не, че знам как да препоръчвам да се предпазваш повече от това, което правиш...

# 188
Има връзка с хормони и други необясними за нас неща това с комарите.
Мен не ме хапеха и откакто ми махнаха яйчниците, ще ме изядат. Дори съм привилегирована пред мъжа ми, от двамата избират мен и здраво налитат. А преди той им беше вкусен, сега се задоволяват с него само ако аз не съм наблизо. Това за хормоните го разбирам, ама защо комарите смучат химическа кръв не ги знам. Баш на химия като бях започнаха да ме атакуват.

# 189
.....може да са болни и да се профилактират  Mr. Green
Обаче, теорията ти за хормоните, може и да е вярна- аз също съм с махнати женски подробности и може и затова да са решили, че вече съм мъж и имам повече кръвчица за пиене.....  Thinking?!?

# 190
.....може да са болни и да се профилактират  Mr. Green
Обаче, теорията ти за хормоните, може и да е вярна- аз също съм с махнати женски подробности и може и затова да са решили, че вече съм мъж и имам повече кръвчица за пиене.....  Thinking?!?

Да, мислят ни за мъже или за джендъри 😆

# 191
Хахахааа готини сте! Аз също изглеждам яко като джендърка, че чак взех и да се чувствам така. Срам ме е като ходим с мама на вън (тя яко женствена, русокоса и дългокоса), че изглеждаме точно като двойка, в която аз съм мъжът🤢🤣

Тинти, не бой се! Не усещам кой знае какви смущения от хормоното. Няма разлика от състоянието ми откакто ми спряха сами яйчниците след мисля 7-ма химия. Промени от тогава няма. Чат-пат имам леки вълнИ, сухота по интимностите и намалено либидо, но още "шавам".....засега се трае. Дано не се влоши😊

# 192
  • София
Аз пък се харесвам с късата ми коса и хич не ми е проблем.
 За сега съм на Золадекс само и от 2 инжекции не усещам никаква разлика.Ще видим как ще е с Тамоксифена.Него след лъчето ще го започвам.

# 193
И аз взех да се харесвам без коса– щото преди морето се минах с машинката.....Оказа се, че съм имала доста изразителни черти.....и правилен череп. Тия дни по пътищата си маах по теме, ама то в тая жега вече ми писна и от перуки и от капели.

# 194
Аз пък се харесвам с късата ми коса и хич не ми е проблем.
 За сега съм на Золадекс само и от 2 инжекции не усещам никаква разлика.Ще видим как ще е с Тамоксифена.Него след лъчето ще го започвам.

На колко време ти ги слагат? На мен на три месеца.

И аз имам хубава глава, но не съм нежна и женствена така. Абе, цял живот съм с дълги коси.

Общи условия

Активация на акаунт