Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 58

• 50 731
  • 767
  •   1
Отговори
# 285
Midkoo е добре, но временно няма възможност да пише.

# 286
Ал,една силна прегръдка от мен.
Само не губи вяра .💋

# 287
Ал, не се давай! Духът може да победи и рак понянога. Искрено го вярвам!

# 288
  • Враца
Благодаря ти Анабела! Беше ме страх да попитам.

# 289
Ал, толкова много искам да се подобриш! Бори се! Моля те❤

# 290
Al97, не губи кураж, но важно е да се оправиш. Напиши, питам те за втори пък, как е синчето ти? Къде е то и какво прави? Радвам се, че си написала...Влизай тук, за да не се чудим, как си. Прегръдки от мен и оздравяване.

# 291
  • Враца
Ема, понякога просто нямам сили да пиша.
Синът е добре доколкото може да бъде при подобна ситуация.
Опитах се да взема най-правилното решение и надявам се, че съм го взела. Трябва ми около 2-3месеца живот.
Надявам се този път на неговия късмет.
Само как звучи!

# 292
Опитах се да взема най-правилното решение и надявам се, че съм го взела. Трябва ми около 2-3месеца живот.
Само как звучи!
Аз съм сигурна, че решението ти е правилно! Обичам те без да съм те срещнала, помня всичките ти постове тук за градинката, животинки. Al97, всеки ден излизат новите лекарства. Може нещо да предприемат за подобряването ти. Дано и Митко да напише...

# 293
  • София
Само как звучи!
Al, можем ли с нещо да помогнем?

# 294
Al липсваше ни тук, пиши как да помогнем, голямо гууш Flowers Four Leaf Clover

# 295
  • Враца
За щастие имам малко приятели, но стабилни.
Моят приятел / вече съпруг от около месец/ се оказа също доста стабилен.Подаде молба за осиновяване на сина ми.
Опитвам се...

# 296
Можете да ме нападнете или да се присмеете, но, angel5, можем да й помогнем с пари та да купи нещо на детето си по-хубаво за ядене и за нея самата...Болна е. Жената е на пенсия. Ако имам средства, щяла съм просто да й помогна по този начин. Може да има някакви по-хубави и по-ефикасни лекарства с доплащане и прочее.  А Бог щедро се отблагодарява. Баща ми е спасил един болен мад човек, останал сам в далечното руско село и в люта зима щял да замръзне в старата руска къщурка. Баща ми му е палил печката до пролет, давал му да яде, и е търсил другите му близки, които са дошли на пролет и са го взели. Баща ми и е живял до 97 г. здрав и прав. Той винаги е казвал, че това му е за спасен човешки живот. Нашите прегръдки и целувки във форума трудно ще й за полза...Боли ме сърцето като пиша...за всичките и за детето ми..

# 297
  • София
Стига Ал да каже по какъв начин, сигурна съм, че доста от нас ще се отзове, кой, с колкото разполага.

# 298
Моят приятел / вече съпруг от около месец/ се оказа също доста стабилен.Подаде молба за осиновяване на сина ми.
Опитвам се...

Ал, това са добри новини! Дори имаш повод за Честито!
Искрено и от сърце ти желая сили и много кураж да се съвземеш!

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 17:30 от unabella

# 299
Опитвам се...
Ето, че намираш и хубаво в лошото, но знам какво ти е на сърцето и ума! Ще се моля за теб, да има ефект от лечението! Ти обаче опитай да мислиш за позитивните неща в живота ти, за да не паднеш духом съвсем, приемай всички предложени лечения (дори експериментални. Те и без това са бъдещи официални) и поне знай, че те разбирам. Кошмар е какво се случва в главата на пациенти като нас, това си е ада на земята. Какво всъщност ти е положението? Какви прогнози дават лекарите?

Скъпа Емма, идеята ти е супер, но да знаеш, че Бог не възнаграждава, ако се прави добро, защото се надяваш да ти се върне добро. Това един вид е със задни мисли😊 А и кой знае....майка ми пък се ужасява да прави добро (но прави), защото е забелязала, че всеки път и се случва лошо след това. Мисля, че Ал има повече нужда от душевна подкрепа в момента. Съдя по собствен опит. По едно време ми беше все едно за всичко земно.

Общи условия

Активация на акаунт