Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 58

• 50 717
  • 767
  •   1
Отговори
# 270
Моят е този стягащия. Ще питам аз. Утре стават 6 седмици. Нямам вече нито един сутиен освен медицинските и трябва да купя. Най-после ще се оттърва и аз от подплънки и банели💃🍾😜

# 271
Някой да има информация за Ал?
Марита, а сега вече на наблюдение ли мина, как е при вас?
При мен наближава поредната проверка сега септември месец и лееееко почна да се прокрадва едно кофти чувство, но иначе се чувствам перфектно. И физически и психически по-добре от всякога. Спортувам си активно и постоянно от месец април и съм си в абсолютна форма. Казвам го за тези, които се съмняват дали след лечението ще бъдат пак нормални хора, щото аз бях сигурна,че няма да бъда същата. И отчасти се оказах права. Защото сега не съм същата, а съм по-пълноценна, ефективна и здраво стъпила на земята и изживявам качествено всеки един момент.

# 272
Бела, имам и терапии още - имуно и хормоно. Какво имаш предвид с наблюдение? През октомври имам контромен да. Точно три месеца след операцията. Забравих какво ще ми правят тогава.Предполагам някой скенер.

# 273
  • София
По повод последния пост на Марита да питам някой знае ли как стои въпроса с имунотерапиите в България? Кога се прилагат, ако изобщо се прилагат и къде... Изобщо всичко ми е интересно

# 274
Марита, имам предвид предвид диспансерното наблюдение на 3 месеца първата година. Явно почваш през октомври.

# 275
unabella, мерси че ни даваш кураж......че тия дни съм като парцал- тук е ужасна жега и по цял ден си седя вкъщи на хлад. Само до Онкото за лъче и обратно. Че и  сме с колата, на която няма климатик, та хич не се и мотам. Обаче, усещам как все повече ми падат батериите. А, може и да се натрупва умора от терапиите......И хич не ми харесва тая работа. Одеве, една прахосмукачка докато пусна и три пъти се задъхах. А, не живеем в замък, м**** му  #Cussing out За остатъка от почистването и простирането, ще му мисля после.....сега ще полегна със сериала....
angel5 аз имам писана имунотерапия. Но, като приключа с лъчето и таргетната, тогава ми каза доктора... Може би ще изчакат да видят до къде ми е сринат имунитета и тогва, знам ли  newsm78 Нека , по- опитните колежки да кажат.

# 276
Марита, имам предвид предвид диспансерното наблюдение на 3 месеца първата година. Явно почваш през октомври.
Явно да😊 Дано всичко ми е ок. Гледам да не го мисля и за сега успявам.

# 277
Люба, умората ти не е от лъчето, в тая жега и пек, кой издържа? Поглези се, момиче, да видим дали ще се задъхваш.
За имунотерапиите ще ви чета, че нищо не зная.
От скоро се интересувам и от ядковите млека, днес си купих едно оризово, та се замислих, оризът спада ли към ядките?

# 278
Novak, оризът е към зърнените😊

# 279
Е, не! Предните два поста са меко казано неподходящи!?Дайте да се откажем от химиото и лъчето, и да прегърнем маслото от канабис, плюнка от прилеп и ухо от мишка! Rage
Умирам си просто да гледам хора без диагноза как се надпреварват да предлагат чудодейни изцеления!!!
Здраве на всички и пазете здравия си разум! Hug

# 280
  • Враца
Някой да има информация за Ал?
Аз все още се боря!
Ако трябва да бъда честна, по едно време се бях отказала.
Преминах през интензивното, 20 дни в палиативни грижи, количка , морфин и днес     бях на лъче на глава.
Не ми се искаше да пиша това, но освен всичко нямам вече и 40 килограма,а остарях с години т.е. повече от поколение.
По дяволите! Никога не съм очаквала, че ще стигна до тук.

# 281
Ал, дръж се момиче.....няма да е все така. Сигурна съм, че духът ти е по-силен и ще победи гадината!
Изпращам ти цялата си налична енергия и вярвам в теб!
А, за цитатите- не мисля да коментирам.......щото после се правят кампании и се събират средства за лечение в чужбина на такива смелчаци...Аз, също писах за един "колега" дето ми оправя колата, но за мен това е безотговорност- към себе си, към хората които те обичат и тези, които ти твърдиш че обичаш... Ако ставаше с билки и сокчета, нямаше да се наливат толкоз пари в лечението ни, а щяха ни пращат на пазара......

# 282
Ал,  ❤🍀дръж се, мила!

# 283
И Мидко се изгуби, а последно беше на морфин? Cry
Много сила му пожелавам, също и на Ал! Обичаме ви и сме с вас, борете се! HugHeartHeartHug

# 284
  • София
Ал, липсваше ми и не само на мен. Липсва ми и Мидко. Дано драсне едно редче и той.

Общи условия

Активация на акаунт