Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 58

• 50 175
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
Далеч съм от мисълта. 1 къпане в минерален басейн нищо не е. Но аз например правих 3 години почти всеки ден физио. А това е било страшна глупост. И не знам защо не го казват. Ако не се пита няма и да разбереш. Аз също не го разбрах от хирурга, а от новия рехабилитатор. Дори не от лекаря в рехабилитационния център.

# 631
Защо да е страшна глупост, какво се случи?

# 632
Лейди, някаква алтернативна медицина.

# 633
И все пак, някои от минералните води, поради състава си е добре да се избягват. Написала съм кои, със сигурност. 
И аз по трудния начин го научих. Дисковата херния се повлия добре, но пък отворих работа на хирурга след един Наречен. В Павел Баня, само като сухоземен посетител бих ходила. А, Овчата могила не я знам къде е , ама няма и да я търся......
Лейди, комплекс лечебна гимнастика, ако намериш някой да ти направи, но да е  съобразена с твоето състояние, мисля е най- доброто което можеш да направиш.

# 634
Защо да е страшна глупост, какво се случи?
Наскоро ми се наложи да отстранят доброкачествено образувание. Според доктора не е свързано. А е започнало да се развива годона след като започнах усилено физио. И съм си го отглеждала още 2 години, пак с много физио.
Може и да съм си втълпила, не знам. Но приключих с физиотерапията. И без това нищо не помогна.

# 635
  • София /Абсурдистан
С акупунктура се държа някак. Дори и в момента съм набодена. ММ е специалистът. Ама ми писна да ме бодат. Не му е сега времето и с това да се занимавам.
При мен си е за операция, ама как да стане...

# 636
Лейди, ако не е нахално, какво лекуваш по гръбнака?

# 637
Да, вярно, лечебна гимнастика. Мислих, че няма вече никъде  такова чудо, но наскоро съвсем случайно разбрах, че има, но за Варна. Не е за подценяване.

# 638
Лейди, и си траеш и го криеш ах ти Grinning може ли и ние да се възползваме от услугите му?
Humpty Dumpty, според мен не е от физиото, споко. Нали не си имала активен жив тумор и метастази?

# 639
Да, нямам. Може да съм психясала леко напоследък, но поне да знаете, че е противопоказно.

# 640
Не е противопоказно.

# 641
  • София /Абсурдистан
Лейди, ако не е нахално, какво лекуваш по гръбнака?
Сколиоза, 5 дискови хернии, стеснен гръбначно мозъчен канал, от горе до долу шипове и какво ли не. Боли много.
А ММ не го крия Simple Smile Той си е известен в определени среди, а извън кабинета лекува спортистите от националните отбори. Поддържа ме в изправено положение все още. Но всичко си има предели. Гръбначно мозъчния канал трябва да се почисти от наслагвания и да се разшири, за не притиска нервите, а това става в Германия. За сега няма как.

# 642
Това почистване е страшно сложно. Навил ли се е някой в България да оперира? Или Германия ти е единствената опция? За колко нули говорим?

# 643
  • София /Абсурдистан
В БГ не го правят. Лекарите ме посъветваха да се преместя там, за да е по каса. Трябва и да сложат дискове от някакъв специален цимент. Да изправят гръбнака също. Но много е трудно да им влезеш в системата, какво да работим там, като дума немски не знаем, а аз и едва ходя и не ставам за работа. За голяма сума иде реч, като за чужденец и отделно престой и рехабилитация.

# 644
За мен тази операция е доста рискова.  Стискам палци да овладееш болката и да не стигнеш до нея.
Пробвай стречинг, йога, пилатес. Нещо леко и разтягащо. Би трябвало да облекчи малко болката от сколиозата поне.

Общи условия

Активация на акаунт