Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са потенциалните последици от рака на матката и риска от инсулт?
Каква е стадият T1N2M0 G2 на рак на гърдата?
Какви са страничните ефекти на хормоналната терапия с Нолвадекс и Золaдекс?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са потенциалните последици от рака на матката и риска от инсулт?
Ракът на матката може да доведе до различни последици, включително потенциален риск от инсулт. При някои форми на рак на матката, като ендометриален рак, съществува риск от развитие на тромбози, които могат да доведат до инсулт. Важно е да се консултирате с медицински специалист относно индивидуалния си риск и възможни мерки за превенция.
-
Каква е стадият T1N2M0 G2 на рак на гърдата?
-
Какви са страничните ефекти на хормоналната терапия с Нолвадекс и Золaдекс?
Страничните ефекти на хормоналната терапия с Нолвадекс включват топли вълни, мускулни крампи и повишен риск от образуване на кръвни съсиреци. Золaдекс може да причини болки в ставите, умора, главоболие, нарушения на съня и настроението, както и загуба на костна плътност. Важно е да се консултирате с вашия лекар относно всички странични ефекти и възможността за отлагане на началото на хормоналната терапия.
-
Каква е стадият G3 при рак на гърдата?
-
Какво представлява Ki-67 и какво означава високата стойност на този показател?
Единствено неотложните ангажименти и отговорността ще те спрат, а не поводите за оправдание от рода на "няма с кого да отида". Ако наистина имаш възможност и времева дупка ИДИ било то и сама, без компания. Аз така преди време се колебаех дали да отида на мечтан за мен от детството рок фестивал... и щях да бъда оправдана и имах основание да не отида ама взех пък, че изненадах всички около мен. Стъкнах една раничка с най-необходимото, купих еднопосочно билетче (понеже не стигаше и за връщане... все пак спонтанна, спонтанна и неразумна ама си бях предвидила пари за престоя ТАМ, поне вода и баничка да мога да си купя) с част от стипендията, която ми превеждаха за отличен успех и отпраших наистина незнайно накъде. Отидох там съвсем сама, но глутническия ми инстинкт освен паричките от скромната стипендийка помогна също. Прибрах се с компания и камара "връзки" така да го кажем за цяла България. От онази ми аватюра вече не го мисля кой ще ме приюти, кой къшей хляб ще ми подаде. Сприятелих се с една камара приятни хора от София, Велико Търново, Стара Загора, Бургас, Русе, срещнах мъжа, за който винаги съм мечтала, заедно чак собствен дом си изградихме... еееееее... не може всичко да е перфектно и заради моето раче раждането на деца, които също желаем ще се поотложи ако вървят нещата добре при мен или просто ще стиснем ръка със Съдбата и няма да се размножаваме, а просто ще обичаме, гледаме и възпитаваме душички невинни ама просто с друго ДНК... как да е, отплеснах се отново и пак овъртолих темата около моите там изживявания и тълкувания на житието и битието. Трябва да сте ми свикнали вече. 
Мислех си, че дупе да им е яко на мамите с близнаци и с тризнаци, какво ги чака. Ама и радост голяма е