Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 58

• 50 144
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
[/b]Cengiz Emin 636883,
Моля те не снимай частта от документите, от които се виждат имена и дата на раждане. Това са лични данни и не е редно да ги разпространяваш така.

# 691
Аз съм си пускала туморен маркер в онкологията в Дървеница срещу заплащане по спомен мисля че струва 20 лв. Първо се плаща на касата.

# 692
  • Варна
Привет от мен!На 8.10 ми е втората вливка,надявам се да мине гладко като първата.От вчера обаче почна як косопад,в петък съм на фризьор,но идея нямам как трябва да я подстрижа,може би къса прическа.Не ми се иска да я обръсна отсега.И за перуката се чудя-естествената струва доста,а и незнам дали ще ми я направят както аз искам.Синтетичните са по-нормални цени,има и някакви косъм по косъм,но досега не съм открила каква и откъде да закупя.Желая ви страхотен и усмихнат ден!

# 693
jul@e туморни маркери и всякакви други изследвания може да си направиш във всяка една лаборатория. Аз си правя в лаборатория Ноневи, че са ми близо. Правила съм и в лаборатория Сана.
В сайта "офертомед" има непрекъснато оферти за изследвания на промоционални цени - https://www.omed.bg/product/index.php?product_category_id=18&city_id=1
В болниците цените обикновено са по-високи, поне това са моите наблюдения.

# 694
Ние ги правим в Бодимед на Позитано. От приятелка лаборантка знам, че трябва да се избират оборотни лаборатории, за сме спокойни, че не ползват китове с изтекъл срок на годност.

# 695
aalko, по-късичко....че да не събираш много косми. А и няма да тежи толкова косата и се надявам да не ти окапе цялата.
Аз, нали се сдобих с 4 перуки, но реално си изкарах основно с тая дето си взех първа- с протокол от социалните. Синтетика е, но седи прилично, поддържа се лесно-съхне за час и  понеже свикнах с нея, другите така си ми останаха  и седят основно в кутиите. Едната съм я обещала, другите също мисля да подаря на някой който има нужда, но е добре да е наблизо, че да мери....щото е много важно да ти е удобна перуката. Тюрбани и шапки също бях насъбрала една торба, ама вече ги пораздадох. Оставила съм си два- три за всеки случай....да ми се намират.Та, не се презапасявайте. Особено ако ще минете с една порция химиотерапии, 

# 696
  • Варна
aalko, и аз на 8-ми съм на втора вливка Simple Smile
И моята коса вчера започна да капе, ама на масури, затова днес махнах всичко. Сутринта я подстригах късо, но, прокарвайки ръка по нея, оставаше по дланите, затова, бам, с бръсначката. На гости на третата планета е положението. Misc Alien
Купих си перука от едно ателие във Варна, на ул. Шипка се намира. Изкуствена е, но е направена от памук и много успешно имитира истинска коса. Пробвах и с естествен косъм, но те ми се сториха тежки.
Днес разходих перучката - като дегизиран престъпник се чувствах, но пък всеки, който ме срещна, не отбеляза никаква разлика. Измамата - успешна. Sunglasses

На някоя от вас случвало ли й се е да се сдобие с такова зацапване в тъмен цвят? Би трябвало сега да съм в овулация, а не в цикъл. Надявам се да е от химията, а не нещо друго... Thinking

# 697
  • Варна
Благодаря ви,момичета за съветите!И аз ходих до ателието на Шипка и си харесах една еко перука,но да видим дали няма да намеря нещо по-добро,че не ми се дават луди пари.И аз имам такова зацапване ,Тинтири...нямам идея от какво се получава.

# 698
Някой да знае как се оправя прекаляване с пробиотик? 🤣 🤪

# 699
  • Варна
Марита,спри го за малко:grinning:Аз също пия от месец ,но нямам проблем засега!

# 700
Марита,спри го за малко:grinning:Аз също пия от месец ,но нямам проблем засега!
Аз го пих само две, три седмици. Мисля и в България има Биофлорин? Е това пих. Едно сутрин и едно вечер, но отдаена го спрях. Има две седмици поне, ако не и повече, откакто не го пия. Днес се оаках на работа🤣 Добре, че е водица само и беше на края. Леко, леко се гъзничосах като усрана и пръднала в буквалния смисъл и си постлах якето (работно, което перат на работа) на седалката на колата и напалих за у дом🤣🤣🤣 Това вече взе да ме притеснява. Станах като пациентите ми ха ха хаааа
Ти дай отчет как си след втората вливка, че съм любопитна. На мен ми беше най-гадната от всички.

Последна редакция: ср, 02 окт 2019, 23:20 от marittaa

# 701
jul@e, следи маркера. Сега се опитай да се засилиш с нещо. Много смъква маркера селеногин. Когато съм го взимала по една сутрин и вечер, туморният маркер е станал 2. Та са се зачудили в лабораторията. Това ми е изписвал онкологът.
marritaa, прилича ми състоянието на детето като нещо на психическата основа, стресова. Те така се усещат хората някой път. Но ако по главата нещо сериозно, то ще е губене на равновесие, световъртеж, гадене, болки, температура понякога...Но добре, че е отишъл на лекар. През моята глава какво ли не е минало. И съм се нааквала като теб. Та пък пробиотик ме е спасил. Мислила съм, че имам рак на червото. Отново в онкологията са ми го изписвали.

# 702
Ема, от днес инфото е, че има завишен билирубин. Той и преди е имал. Купил си е билет и лети утре за София. Ще се изследва отвсякъде: черен дроб, хормони, алергии, кръв, ЯМР и всичко, възможно. Дано е нещо малко. Сега го чух и звучеше съвсем здрав. Смееше се, имаше чувство за хумор. Добре е.

# 703
Ема, от днес инфото е, че има завишен билирубин. Той и преди е имал. Купил си е билет и лети утре за София. Ще се изследва отвсякъде: черен дроб, хормони, алергии, кръв, ЯМР и всичко, възможно. Дано е нещо малко. Сега го чух и звучеше съвсем здрав. Смееше се, имаше чувство за хумор. Добре е.
Ние чакаме МРТ за дъщерята на коремни органи... Ехографът показва нещо като стеаноза на черен дроб...има и много други проблеми със здравето....Се разболя при нея и червата....болки и е ужас. Във  форума ми пишат да бъда позитивна, но момичето се разболява все повече...Диагнозите стават все повече на брой....Косите ми падат на кичурите без химиотерапия...Не мога и да спя...Но при нас са асъл болести...   marritaa, а детенцето ти тамън има повод да дойде... Пожелавам му много хубави емоции, здраве и късмет...Все още ти завиждам на циците...и че имаш сега страшен сексапил...

# 704
  • Варна
Марита,знам,че черният въглен повлиява добре стомаха!Отчета ще дам във вторник,стискайте палци да мине ок!

Общи условия

Активация на акаунт