Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 58

• 50 241
  • 767
  •   1
Отговори
# 390

Ще ви разочаровам, но причините за проблемите ви са на друго място, лъчето е невинно Grinning. Това че съвпадат по време с процедурите , а и като не ходите на процедури сте по-добре си има тривиално обяснение.
Като най-очевиден пример - сърцебиенето и пробождането около сърцето са с два коренно различни вероятни източника, нали ...

# 391
А недей така.... Тамън си имах обяснение.... Confused

# 392
Grinning Имаме склонност да си обясняваме проблемите с най-лесното и близко до ума, много често се случва.

# 393
  • София
Специално световъртежите може да са от лъчето,защото всяка седмица ми взимаха кръв и преди това провеждаха анкета дали имам световъртежи, гадене и не помня още какво.

# 394
  • София /Абсурдистан
Специално световъртежите може да са от лъчето,защото всяка седмица ми взимаха кръв и преди това провеждаха анкета дали имам световъртежи, гадене и не помня още какво.
И при мен беше така. Аз правих 2 пъти по 25 процедури лъче, от което се сдобих и с анемия, а кръвното тръгна решително нагоре и сега няма спирка.

# 395
Лъчетерапия съм понасяла сякаш имам слънчев удар или съм се прегряла на слънцето...Било ми е много лошо.

# 396
Момичета, възможно ли е след седми Херцептин да се получи някаква алергична реакция? В четвъртък ми го сложиха и вечерта започна да ме сърби около очите и малко по-късно леко се поду, най-вече под очите и повече под дясното око.. Вече два дни съм така, пия от днес алергозан , но не виждам ефект за сега. Ако не е от Херцептина , какво би могло да е? Единственото по различно от обичайното е , че ядох козе сирене. До сега не бях опитвала.Не се гримирам, не си мажа лицето с нищо. Нямам никакви алергии.

Последна редакция: сб, 07 сеп 2019, 22:20 от kacha

# 397
  • София /Абсурдистан
Вземи да пиеш сутрин и вечер Ериус, по една табл. Алергия може от всичко да е, може и късна реакция да имаш. Аз от Херцептина правех обрив и високо кръвно за около седмица.
Аз пак го закъсах яко. От болната гърда започна да тече кръв и гной. Идея си нямам какво е и от къде се взе. Чакам да стане 10 часа, че да звъня на хирурга да каже какво да правя. А в София ще се прибера чак другата събота. Ама че късмет имам...

# 398
Мале Лейди, как бе? Та нали нямаш жлеза. Мислех, че без жлеза край дори и с тези функции на гърдите.

# 399
Леди, нали няма гърдата..само кожа има както пишe marittaa..
Kакво ще тече? Не можеш да се бавиш да не се получи някой абсцес

# 400
  • София /Абсурдистан
Еми нямам, ама това е. Мястото, което се разрастваше преди и никой не знаеше от какво е, е било набирало. Свързах се с хирурга и той каза, че вероятно е мъртва мастна тъкан, от лъчето понякога ставало така. Ама ще ме види чак след седмица, като се прибера в София. Сега вече почнах да пия антибиотик,ще го пия поне 2 седмици, а като се върна, ще се види какво е. Ако не е минало, ще го отварят и ще вземат биопсия. И дано да не е от гадните изненади...
Жлеза нямам, но има кожа и подкожие, доста дебели, между другото. Де да го знам сега какво точно е набрало, човек да няма спокойствие...

# 401
Лейди, дано е малкия дявол.🍀🍀🍀 Права си - няма спокойствие. И справедливост няма, ама това е друга дълга тема.

# 402
Лейди, и аз се кръстя да е мастна тъкан! 🤗Мисля, че това ще е😊

# 403
Лейди, дано да е най- малката злина. И ако може да се оправи само от антибиотика, ще е най-добре  Praynig
kacha, дано вече да се е поуспокоило,, но съвет и от мен- почвай Ериус-а. Аз, си го пиех преди химиите и Слава Богу, не съм имала други реакции, след оная с мехурчетата.

# 404
Лейди, дано да е най- малката злина. И ако може да се оправи само от антибиотика, ще е най-добре  Praynig
kacha, дано вече да се е поуспокоило,, но съвет и от мен- почвай Ериус-а. Аз, си го пиех преди химиите и Слава Богу, не съм имала други реакции, след оная с мехурчетата.
Да, значително е по-добре. Почти не се забелязва, но все още на моменти имам сърбеж. Утре ще взема Ериус и от него ще пия няколко дни.
Стискайте ми палци, момичета! Утре съм на сцинтиграфия.

Общи условия

Активация на акаунт