Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 58

• 50 197
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
  • София /Абсурдистан
Ходих на пилатес преди и много ми харесва, ама сега половината упражнения не мога да ги правя. Тези, които се правят на пода, аз ако легна долу ниско, после някой трябва да ми помогне да стана, сама ми е много трудно.

# 541
Марита, освен за 90-дневния банален, прословут режим,  друг здравословен и полезен такъв не се сещам. Обмислям обаче да отида аз на диетолог.

# 542
  • София /Абсурдистан
Ее как да няма полезен режим - Зоната.
http://www.vzonata.com/recepti/

# 543
Момичета, режима на Атанас Узунов дали е подходящ за нас? Правила съм го преди диагнозата и съм много доволна. Работи безотказно. За 2 месеца и нещо свалих 12 килограма, при това нямаше никакъв глад. Обаче сега се притеснявам да го почна.

# 544
Относно режима на Атанас Узунов ,говорих с позната лекарка ,която горещо го препоръчва за всички . Обясни и механизма и отхвърли доста от възраженията ми . Но продължавам да съм скептична . Въпреки чудесния резултат на сина ми -за година около 50 кг смъкна . В темата имаше въпрос как се чувстват хората след 5-6 години . Никой не отговори ,явно наблюдения няма за по-дълъг период .

# 545
  • София /Абсурдистан
По- внимателно с този режим. Моя приятелка си изпати здраво и чудо голямо, че отслабна много, като сега е с увредена психика.

# 546
И аз нещо не му вярвам на този режим откъм здравословност.
Лейди, за първи път го чувам това.
90дневния си е добър, ама трябва много стриктно да се спазват правилата му и порциите да са мънички, т.е.да е глад.

# 547
  • София /Абсурдистан
Всички, които трайно са отслабнали го постигат или с разделно хранене, или със Зоната. Последното е за предпочитане.
Признавам си, че ме мързи постоянно да готвя и да мисля какво да ям и какво не може.

# 548
Относно режима на Атанас Узунов ,говорих с позната лекарка ,която горещо го препоръчва за всички . Обясни и механизма и отхвърли доста от възраженията ми . Но продължавам да съм скептична . Въпреки чудесния резултат на сина ми -за година около 50 кг смъкна . В темата имаше въпрос как се чувстват хората след 5-6 години . Никой не отговори ,явно наблюдения няма за по-дълъг период .
Въпросът е дали е подходящ за хора с онкологични заболявания и след химио и лъче терапия?
Аз, също имам приятелка дето с подобна диета си докара здравословни проблеми- при нея удари в бъбреците и придоби много измъчен и жълтеникав външен вид. Та съм леко скептична....Виж, за зоната, като че ли по ми допада... И, сега седнах, па проучих йогата и пилатеса в квартала....остава и да почна да ходя, щото докато не се запиша и не платя, май ще съм несереиозна  Embarassed

# 549
Люба, пилатеса е по-добър за тази цел. Той включва и йога и каланетика.  Но е по-ефективен от йогата за стягане и прибиране + много други добри ефекти. Казвам го от опит. Обаче си купи карта и отиди поне три пъти първата седмица, дори на сила. Ще видиш как много скоро ще ти залипсва, ако не ходиш.

# 550
Лейди, зависи и от какво са тия 1200 калории. Дали от протеини или от въглехидрати. С първите може и да поотслабнеш, ама от вторите... Ти си знаеш де Grinning
https://www.breastcancer.org/tips/nutrition/after_treat/lose_weight

# 551
  • София
Абеее, вие нормални ли сте !
Химиотерапии, лъчетерапии, хормонотерапии...
И разни там диети, които много добре си пасват с хормоналния дисбаланс в нежните ви телца.
Няма да коментирам повече, щото ще кажете - тая дъртата защо се обажда, като никой те я пита.

# 552
Ми, Хули.......като прескочихме трапа и ни се ще да сме и красиви  Embarassed Човещинка, пък и пуста женска суета...
Мен ме отрязаха от хормонотерапията. Щот съм кастрирана. Демек, няма кво да ми регулират.
Аз, ще питам доктора в четвъртък, ако каже че може- тогава. Дотогава ще си пия виното с лечебна цел и ще мезя със пържола за хемоглобин.

# 553
  • София
Аз с килата съм като Марита.Уж не съм повече(или 2-3 да съм качила),но изглеждам по-дебела .Миглите и веждите вече са ми екстра,ноктите нямаха поражения и са си ок,косата малко по малко расте,но е същата перушина(надявах се да е по-гъста,както бях чела).Ще започвам Нолвадекса тези дни .
 Това,което ме притеснява е болка в очите.Много ме болят очите и от тях и главата(поне се надявам да е от това).Някой имал ли е проблем с очите след химиите.Аз усетих напрежение още към края на бялата химия,юли се усили и се чудих дали не е от миглите,които лепя(да са тежали на клепачите),но вече от 2 седмици поне съм с моите мигли,а положението с очите и главата става даже по-зле.

# 554
По- внимателно с този режим. Моя приятелка си изпати здраво и чудо голямо, че отслабна много, като сега е с увредена психика.
Вече сте свикнали с моите "бисери" та искам да споделя нещо...Вливките минават и заминават. И нататък няма никаква спънка човекът да е слаб. Баща ми е бил ветеран на войната и е стигнал до Берлин и каза, че при освобождение на хората от концлагера нямало ни един дебел човек щом не са яли, както трябва. И ме е питал, защо на хормоналната основа или заради забавен метаболизъм някой не е останал дебел, тромав и прочее? Всеки може да постои 15 дни на гола водица, от което няма да умре...и ще отслабне. Но тук сме с онкозаболяване и дали ни е нужно това...
 unabella, много си красива...Бъди жива и здрава!
Хули, да ти кажа, че сме от старото поколение...Някой път съжалявам, че хората са сложили импланти, а аз съм без гърда, но в някои моменти просто се радвам, че уж ми се разминало....и живея.

Общи условия

Активация на акаунт