Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 58

• 50 172
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
Тинтири, аз също съм с болки в ребрата от страната на операцията.Минах лъчето още пред януари. Докторите са на мнение , че е по-скоро невралгия, а не от лъчето.Болките получих края на август. Отначало само при натиск, после взе да ме боли и при елементарни движения. Направих и сцинтиграфия. Няма данни за.... Уф даже не мога да го изпиша. Даже докторката която ми прави сцинтито ми каза, че се вижда някакво не специфично оцветяване, но в никакъв случай не са мети. По-скоро  е травма от самата операция.Беше категорична , че не е невралгия. Болката значително намаля вече. Усещам я само като се изкашлям по-долбоко.

# 661
Белла, снощи беше в болницата. Взели му кръв, била наред и ги пратили да си ходи. А той не им казал, че има тумори в семейството. На 1. Октомври му започва семестъра. Беше настинал преди няколко дена се сетих, а баща му (моя бивш) има синузит и се поуспокоих, защото се надявам да е това. Ох приятелката ми там дано го оправи по болниците. Тая вечер ще го взрме в Лондон при нея и ще го води. Той е в Саутхемптън сам като куче. Ако не бях започнала работа щях още утре да летя, но неискам да си загубя работата и после да се окаже настинка. Малко се успокоих да. Дано наистина да не е моя ужас😱

# 662
Марита притесняваш се за детето, което е най-нормално и естествено, затова нека направят консултации и изследвания. Така и ти ще се успокоиш. Стискам палци страховете ти да са напразни. Сега има магнитни бури може от това да е. Повече от седмица  и аз не знам къде ми е главата а изключително рядко ме боли. Миналия петък  пък моя мъж каза че го боли глава от 2 седмици (първо щях да припадна после да го пребия че трае и чака). Изстреляхме се в най-близката болница мина на преглед при УНГ (носът му е много кекав) направиха му рентгенова снимка промивки нищо. Дадоха му да пие антиалергични няколко дни каза че му е минало и аз се надявам това да е.

# 663
  • София
Марита, от синузит съм имала адско главоболие,един път и АБ пих.Дано е това или нещо още по-безобидно.

И мен много ме боли глава вече месец поне,очите също.В началото мислех,че е от лъчето,но то одвана мина.Обаче отказвам да мисля ,че е нещо лошо.Моята приятелка,която е с мети в мозъка, ме кара да правя ЯМР ,но аз не искам за всяко нещо да изтрещявам и да се хвърлям в такива изследвания.
 Чудя се от очите ли е или е свързано със Золадекса.Като ме удари топлата вълна и се засилва,като отмине-намалява.
 Отделно очите ме болят и на дневна светлина ми е много кофти и трябва да слагам слънчеви очила,вечер се чувствам по-добре. Запазила съм час да очен лекар ,но имаше чак за 31.10.Не знам как ще изкарам цял месец.

Като стана дума за медитации - ходих на един семинар на Милена Голева и съм много впечатлена.Аз имах един нейн диск,сега се сдобих с още два.Страхотна е!

# 664
  • Cherven Bryag
Програма "Виктория" за рехабилитация след рак на гърдата. Физиотерапия при рака на гьрдата НЕ е ОПАСНа!!!!!

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 06:44 от Elenah

# 665
  • София
Хайде бързо обясни, така както си го написала с главни букви.
И защо да е опасно ?
Ще ти изредят поне десет причини, с които ще ти обяснят, че е перфектна рехабилитацията и ползите от нея.

# 666
Елена писа, че не е опасно. Тя е рускиня или украинка,  така пише малко неясно, не и се карай Grinning

# 667
Елена писа, че не е опасно. Тя е рускиня или украинка,  така пише малко неясно, не и се карай Grinning
Е, щом е чужденка, значи ще има работа за Хули да й оправя времената на глаголите Smile marritaa, как е детето ти в Англия?

# 668
Ема, незнам още. Ходи по доктори и са много неадекватни. Трябва ни д-р Хаус (от сериала). Ще го пращам да си ходи в БГ да го прегледат. Утре му почва учебната година и незнам.....викат, че му няма нищо, а той мисли, че има тумор в мозъка. Вече и на психоза бие. Трети сен се занимаваме 10 човека с него. Сега отиде пък при мащехата си в Лондон и му казах да си приготви багажа за път. Незнаем какво му е, а в Англия са ужасни! Доктора днеска му рекъл да чака още малко да види няма ли да му мине от само себе си🤣 Ние се плашим да не менингит, енцефалит или тумор. Кошмар! Аз отхвърлих менингит и енцефалит, защото да не повярваш един път му взели кръв (при 5 доктора ходи вече) и детето вика, че казали, че е добре. Какво са гледали незнам, но левкоцити би трябвало да са проверили и ако са добре значи не е инфекция от бактерии, паразити, гъбички и вируси. Оф....ще видим. Гледам да не се паникьосвам. Засега съм тревожна.

Сложиха ми втора инжекция с имел и ми изписаха да си ги слагам вкъщи. 2 години🤣

П. С. Хахахааа времената на глаголите😂🤣 Не бой се, и на мен яко ми ги оправят тук, че даже не само глаголите🤣🤣🤣

Последна редакция: вт, 01 окт 2019, 00:21 от marittaa

# 669
  • В царството на игрите:)
"Здравеопазване" в  Англия е оксиморон. Нещата са много зле...Ние само мрънкаме, но не знаем колко по - зле може да бъде. Марита, да дойде и за второ мнение тук, ако въобще има първо, де Simple Smile

# 670
"Здравеопазване" в  Англия е оксиморон. Нещата са много зле...Ние само мрънкаме, но не знаем колко по - зле може да бъде. Марита, да дойде и за второ мнение тук, ако въобще има първо, де Simple Smile
Да! Детето е 10 дена зле и постоянно молим приятели да стоят с него и ходи нон стоп по доктори, а тия олигофрени нищо не му правят и го пращат да си ходи в къщи и да чака да му мине. Направо съм изумена!

# 671
Според класификацията на видовете рак е в начален стадий и е лечим. Тя сигурно вече е минала и химиотерапия и лъчетерапия. Според статистиката 90-95% от жените с такъв рак в начален стадий преживяват първите пет години.
"The cancer is in the endometrium (inner lining of the uterus) and may have grown less than halfway through the underlying muscle layer of the uterus (the myometrium) (T1a).

It has not spread to nearby lymph nodes (N0) or to distant sites (M0)."

Успех Simple Smile

# 672
Според статистиката 90-95% от жените с такъв рак в начален стадий преживяват първите пет години.

Ето това най- много ме плашеше като четях в началото из нета. Какво значи това с тези 5 години? Аз го разбирам, че ако съм от 95-те % ще поживея още 5 години, което не ме устройва🤣 И спрях да чета, а реших да вярвам на лекарите ми, които ме уверяват, че ще доживея старини🤣

# 673
След това пак така Simple Smile вече ще сме здрави.
Лейди виж какво препоръчват в една друга тема тук - https://www.amazon.com/Sivan-Health-Fitness%C2%AEAcupressure-Tre … ver/dp/B00U6G06O8
За болки в гърба и врата.

# 674
  • София
Здравейте! Дали мога да се науча да си слагам сама Золадекса? Или пък ММ да ми я слага? Оказва се, че трудно мога да намеря някой да ми я бие и да разчитам винаги на него. Личната шикалкави, сложна била инжекцията, нам си кво... Гледах клипове, гледах и докато ми я слагат. Ясно ми е къде точно се слага. Има ли нещо друго специфично? Вие как процедирате? Замислих се, че след като ще я слагам години наред, може някой път да се случи да е празник, или нещо друго. Да сме на път...

Общи условия

Активация на акаунт