Повече от 25 години опит в едно бурканче. Участвай в играта на Бочко и спечели награди!

• 7 596
  • 206
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Използвах крема за подсичане при раздразнение и зачервяване на кожата, особено през летните месеци.

# 61
  • на последния етаж
Още от първите дни на децата ползвах крем против подсичане.

# 62
  • София
Ползваме кремове против подсичане още от първите дни на бебето у дома. Първоначално при всяка смяна на памперс и миене. В последствие основно вечер след баня.
В по-късно възраст с баткото и при нас го ползваме при протриване/зачервяване на кожата при носене на неудобни дрехи.

# 63
 По всяко време при всякакви кожни раздразнения и зачервявания.

# 64
  • Пловдив
Използвахме кремче против подсичане при всяка смяна на памперс от първите дни. В рамките на 1 година бая кремчета се измазаха. След това при нужда.

# 65
  • София
Имам бебенце на 2 месеца и в момента използвам крем против подсичане на всяка смяна на памперса.

# 66
  • Лясковец
Когато се роди февруари месец не сме го ползвали често,но сега в жегите е постоянно подсечен и изринат и мажа редовно

# 67
Аз нямам бебе все още , но моята близка приятелка използва крем против подсичане още от първите дни след раждането.

# 68
  • София
Още от първият ден използавх крем против подсичане.

# 69
Крем против подсичане ползвахме през цялото време ,докато спряхме да ползваме пелени.

# 70
Използвахме кремът против подсичане при всяка смяна на памперс още от първите дни. А сега при всяко раздразнение на кожата използвам Бочко, таткото също го ползва и е много доволен, че винаги сме запасени с крема.

# 71
Моя Бочко е на два месеца и една седмица Heart Eyes използвам продуктите на марката още от раждането му. Харесва ми крема при подсичане и крема за тяло, има много хубав аромат. Шампоана с лавандула също ми харесва и полз ам редовно.

# 72
Ежедневно ползвах крем против подсичане и при двете деца, но жизнено необходим ми беше по време на захранването на децата, защото тогава се подсичаха най-усезаемо. Вече не се подсичат, но продължавам да използвам такъв крем при кожни раздразнения, най-вече лятото.

# 73
Ползвахме коремчето при подсичане най-често по време на памперсите. Харесваме и ползваме всичките ви продукти!

# 74
Здравейте, бебето ми е на 3 месеца. От първия ден използваме крем против подсичане и сме доволни. Мисля, че най-много е необходимо да се използва докато се използват и памперси, а след това при нужда в следствие на някакво дразнене.

Общи условия

Активация на акаунт