Милано - 11

• 47 526
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • Milano
Днес е Санто Стефано - пак празник.
В момента е 2 градуса, ясно и слънчево без облаци. Ще стане 11гр.наобед. Вчера бяха 15.
Аз нося нормално зимно яке и обувки.
Може да е приятно наобед, но вечер и сутрин е студено. Зависи от индивидуалното възприятие.

Понякога ние сме с якета, а германци, англичани и т.н. се разхождат по къс ръкав.

# 166
Благодаря ти , Регина Flowers Hibiscus
Е, ние няма да излизаме в ранни зори, към 10, 30 надявам се, че сме повече хора, но сме сме снабдени с термобельо и топли пуловери, та ще заложим на по- леки якета, тип скиорски. По- дебелите якета, които носим при минусови температури, май ще са излишни за сега.

# 167
Здравейте, от линка на 1-ва страница проверих за билети за Тайната вечеря. Виждам, че са свършили за април. Знаете ли кога ще може да се купуват за месец май?  На 11 декември са пуснали билетите за февруари, март и април и вече са свършили...

# 168
  • София (Възраждане)
Честита Коледа и весело посрещане на новата 2020!
Аз бих искала да помоля Реджи за малко помощ... изпълнявам тийн прещевки и съм в напълно несвойствена среда за мен - посещение на концерт в МIND Milan, Били Айлиш през юли. Опитваме се да установим дали има възрастови ограничения за посетителите (10 години в нашия случай)?? Виждам, че там са и концертите на Васко, билети през линковете, публикувани в сайта ли се купуват?

# 169
  • Milano
https://www.teamworld.it/concerti-festival/eta-concerti-italia-m … mpagnati-ammessi/

В Италия няма възрастови ограничения, за да присъстваш на концерт. Важното е да имаш билет. Може и непридружена да отиде даже, но не е желателно.
С новия закон от юли 2019 всеки билет е поименен (за концерти над 5000 души) и ще трябва да се показва документ за самоличност.

Билети можеш да купиш от Ticketone или Ticketmaster. Сайта на I-Days те те пренасочва за билети на едно от двете места в случая.

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 11:22 от regina di cuori

# 170
  • София (Възраждане)
Ооо, Реджи, супер, имаш си билет - фенски златен, яко фън пожелавам. Благодаря за изчерпателното инфо, аз си мислех, че ограниченията зависят от залата, лелишки тежнения разни...надявам да джиросам детето на друга майка-фенка, за да не се налага да преживявам Били Айлиш лайф, въпреки тежката ежедневна закалка...

# 171
  • Milano
😄😄😄
Има време още да стане тийн.😊
Деца под 4г.са безплатно - музикална нация.😄
И моето го водих на Сан Сиро 2 пъти тази година (аз на всички 6😊).
Аеросмит са на 13.06.

# 172
  • София (Възраждане)
Моята кокона е на 12 1/2, най-малкият фен ще е на 10 през юли. А билетите със седящо място са на практика който където свари, нали?

# 173
  • Milano
Какво седящо място??😄😄😄
Това е където беше бившото изложение Експо (Ро Фиера), има една голяма поляна.

https://photos.app.goo.gl/L6jBnqxFWKFAQumd7

От миналата година се провежда там рок-фестивала, преди беше в парка на Монца.

Аз също ще бъда там на концерт за първи път. Била съм на изложението.
Нооо, от входа до мястото за концерта се върви към 2км под слънце, дъжд.
Юли месец е ужасно топло обикновено.
Не дават да се внася вода. Сменяш парите с "токен" и с тях се пазарува.
От коментарите, които четох - на излизане оставят само 2 врати и става много бавно.

И сега ще бъда виновна, че мама няма да им купи билети...🤤.

# 174
  • София (Възраждане)
Хм, аз си настоявах до последно, че е зала и тъй като през някакъв американски доставчик броят билети се избираха с пиктограма "кресло" и се твърдеше, че всички сме настанени един до друг, аз си чакам и си търся креслото...мухаха. Би ли обяснила моля това с токена, къде го полчаваш?
Преди истинските фенове и майките им с тапи в ушите пречки няма, на ливадата до дупка!

# 175
  • Milano
https://photos.app.goo.gl/ncWsDoghD6U4fDJk9

Това горе са "токен".
Обикновено има "сергии" за смяна. Може да е там, където се продават напитките.
После като отида ще напиша къде са разположени.

На ливадата можеш и да полегнеш преди концерта.😂😂😂
Това сериозно.

Билети има Пит Голд - първия пръстен по-близо до сцената и "посто унико" отзад.
Кви кресла, кви 5 лева тези американци?😂😂😂

Да не би някакъв Вип пакет? Гледах, че пише някакви тераси.

Ааа защо с тапи? Четох, че момичето има много голям успех. Може да е добра на живо, не като Мадонна и Енрике Иглесиас.

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 14:42 от regina di cuori

# 176
  • София (Възраждане)
Нищо ВИП, най-евтиният клас, просто такъв им е интефейсът на сайта, а и аз...шматка.
Аз пък си помислих, че токен е едно дребно устройство с дисплейче и копчета и се получи поредния весел нонсенс..ппппп.
Билито ми е трудна и за слушане и за гледане...не мисля, че ще има сценичното дълголетие на Мадона и Енрике, но пиарът й към днешна дата е успешен, тийновете си припадат и голямо имитиране пада...Мисля, че й посветихме прекалено много време, което си е спам...моля за извинение!

# 177
Здравейте от Милано.
Регина, помагай, моля, един от групата се е подвел по това, че постоянно казвах, че в Милано ще е по- топло от София и е пристигнал с есенно яке, тънки блузи и без шал и шапка. А сме до 2.01. Та ще трябва да си напазарува нещо спешно. Моля те, предложи от къде може да си купи нещо топло и по- бюджетно. В Карфур дали е възможно да има ?

# 178
  • In transit
Здравейте от Милано.
Регина, помагай, моля, един от групата се е подвел по това, че постоянно казвах, че в Милано ще е по- топло от София и е пристигнал с есенно яке, тънки блузи и без шал и шапка. А сме до 2.01. Та ще трябва да си напазарува нещо спешно. Моля те, предложи от къде може да си купи нещо топло и по- бюджетно. В Карфур дали е възможно да има ?
За по-бюджетно търсете магазини като: Piazza Italia, OVS, H&M, C&A. В големите хипермаркети също продават дрехи.

# 179
Благодаря за отговора.
Нашият апартамент е тук

Има ли някой от тези магазини наблизо?

Общи условия

Активация на акаунт