🐱‍👤 Маскираният певец 🐱‍👤

• 31 635
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Толкова, 4 съботи макс ще ми е интересно.

# 556
В някакво интервю Рачков и Зуека коментираха че ще е 3мес..или не съм разбрала? Rolling Eyes

# 557
  • Испания
Добре.

В някакво интервю Рачков и Зуека коментираха че ще е 3мес..или не съм разбрала? Rolling Eyes

13 лайфа. 3 месеца.

# 558
Не можах да изгледам всичко и внимателно, но за Розата си мисля, че е Елен Колева. Шивачка от филма, там друго нещо също се покриваше, но..фигурята е като нейната в бедра, ханш, а и мимиките, артистичност...те и пеят (имат май такъв изпит при кандидатстване..) бе за мен е Елен. Май нещо, че е наранявана писа.. За Лъвът, нещо поизпуснах, но е морски. Михова е от морето, обаче краката са му тънки и за мен не е Михова, тя си е пухкавелка малко...
Другият път ще гледам внимателно, харесват ми такива неща, да има тръпка, да разпознаваш, наблюдаваш... Костюмите и те са супер, всичко почти ми хареса, ееее без Гала (преди го написах)

# 559
  • Варна
Аз за Лъва умувам, не ми прилича на Гери-Никол.
Само за този.участник мисля, че не сме го познали.
Жена, от морето, всички около нея се смеят, напуска някаква група и започва соло кариера.

Тони Димитрова ? Този участник го пропуснах, но по твоето описание за нея се сещам. Simple Smile

# 560
  • 221B Baker Street
Страхотно шоу! Костюмите са супер, не е натоварващо, няма интриги, има съспенс и участниците могат да пеят! Браво, Маги! Simple Smile

# 561
Аз за Лъва умувам, не ми прилича на Гери-Никол.
Само за този.участник мисля, че не сме го познали.
Жена, от морето, всички около нея се смеят, напуска някаква група и започва соло кариера.

Тони Димитрова ? Този участник го пропуснах, но по твоето описание за нея се сещам. Simple Smile
И на Тони, и на Албена прилича по знаците, но те са трътлести,  а Лъвът ми се видя снажен.
Нямам твърдо мнение за него и ще чакам  за още жокери.

# 562
  • Mediterraneo
На всеки лайф ще отпада по един, така ли?

# 563
На всеки лайф ще отпада по един, така ли?
Точно така.

# 564
Добре де, сериозно след другия път още 11 лайфа какво ще правят. Половината се познаха почти сигурно, другите ще се познаят след още 1 лайф с тях, макс. После нз...има нещо недоизмислено в шоуто.

# 565
  • София
Албена Михова според мен е лъвът, защото има нещо много характерно в пеенето й. Само дето ми се вижда слаба, но с този гръден кош, може той да създава тази илюзия. Тя е родена на морето.

# 566
Всеки път ли ще са със същите маски или ще ги сменят?

# 567
  • Варна
Бикът го разпознах на 100%. И фактите, и гласът... абе всичко съвпада. Той е!

# 568
  • София
Аз гледам със закъснение, но мисля че Розата е Ваня Щерева.
Паунът- Иван Звездев.

# 569
  • Испания
Добре де, сериозно след другия път още 11 лайфа какво ще правят. Половината се познаха почти сигурно, другите ще се познаят след още 1 лайф с тях, макс. После нз...има нещо недоизмислено в шоуто.

Още 12.

Щом казваш, че е недоизмислено...

Всеки път ли ще са със същите маски или ще ги сменят?

Да, със същите.
Бикът го разпознах на 100%. И фактите, и гласът... абе всичко съвпада. Той е!

Поздравления!

Общи условия

Активация на акаунт