🐱‍👤 Маскираният певец 🐱‍👤

• 31 875
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
Лъвът е певицата Nadia. Родена е във Варна. Беше вокалистка в DEEP ZONE Project, но ги напусна и се отдаде на самостоятелна кариера. Тя също така не е ниска.
Услужливо DEEP ZONE Project са коментирали под публикацията с представянето на лъвът с „Пълна мистерия Stuck Out Tongue ”,
Много интересно!
Ами малка държава сме. За съжаление трудно може нещо да остане скрито-покрито.

# 586
Лъвът е певицата Nadia- таз пък коя е?
Казах коя е. https://youtube.com/watch?v=p93pKqOWaRQ

# 587
Значи, аз половината дето ги споменавате не ги знам((
Ни таз Надя съм чувала, а и други((
Значи във визитките им има подсказки? Аз предимно слушах, но не наблягах на снимките. Май доста съм изпуснала. Повечето гледах фигурите и песните (ама всички ми харесаха как пеят, пък и артистични))

# 588
И аз съм сигурна за принцесата - Алисия и за кукера - Ненчо Балабанов. Алисия е родена в Ихтиман, на 20 км. от София. Ненчо е роден в Котел.

# 589
  • Испания

Не отговаря на изискването "известна личност".

# 590
Много тъпо от страна на DeepZone. Сега гледам са почнали да се оправдават под поста.
Ако е наистина въпросната, това си подлежи на санкции.
Големи мерки за сигурност и договори, а такива коментари..пародия.

# 591
  • тук, на мястото си
Лъва и аз мисля, че е   Жана Бергендорф,  червения стол който дадоха не помня точно от кой БигБрадър беше.

Лъвът не го ли попитаха дали е печелил музикален формат и той отговори "Не"? Ако съм запомнила правилно тогава зад маската не е Жана Бергендорф, защото тя спечели формата.

Да, нещо питаха, но ми излезе от ума.
Запомних само червеното кресло, значи е някой участвал в Брадъра.

# 592
Отговори: Не точно.

# 593
  • 221B Baker Street
Изобщо не мисля, че тя. В коментарите не се споменава нейното име, а това на Нелина, сегашната им вокалистка. Това първо. И второ - лъвът е известна личност, а тази Надя я познават само роднините ѝ. Никога никой няма да се досети за нея, ако тя е скрита под маската! Абсурд е просто!

# 594
  • Варна
Лъвът го питаха дали е печелил музикален формат, отговорът е "Не точно..." Приемам, че е участвал, стигнал е до някъде, но не е спечелил. Продължава Дара да ми се върти...

# 595
  • Испания
Мария попита:

- Бил ли си победител в Х Фактор?

Отговорът беше:

- Не точно.

# 596
Бих искал и аз да дам мойте предположения за маските от тази вечер. И аз мисля че Бикът е Филип Аврамов, макар че в началото мислех че е Папи Ханс. Рицарят според мен е или Константин или Иван Юруков. Розата мисля, че е Преслава. За принцесата съм сигурен че е Алисия. Кукерът ще се съглася за Ненчо Балабанов, макар че за мен беше най- трудният за отгатване. Пилето е възможно да е Дивна, а за Лъвът ще е някой от Х Фактор.

# 597
Мария попита:

Отговорът беше:

- Не точно.

Значи Жана отпада.

# 598
Мария попита:

Отговорът беше:

- Не точно.

Значи Жана отпада.
Може да е Михаела Маринова.

# 599
  • София
Лъвът трябва да е Гери Никол- участвала е в музикален формат, без да победи. Беше в група и после се отдели. Има някаква мания за величие и все повтаря- I'm the queen, даже може би песен имаше такава.

Общи условия

Активация на акаунт