🐱‍👤 Маскираният певец 🐱‍👤

• 31 646
  • 733
  •   1
Отговори
# 630
Само Принцесата съм сигурна ,че е Алисия  Grinning

# 631
daydream, много аргументирани предположения, браво. Simple Smile
Моите предположения.

Принцесата - Алисия

Гласът е на Алисия - 100%. Дори само по него, без визитката, се разбира. Изборът на песен също я издава - гръцка песен на испански език. Алисия е завършила испанската гимназия и е поп-фолк певица.
Направи ми впечатление, че визитката започва с навиване на музикална кутия и след това Принцесата се върти като кукла в музикалната кутия т.е. Принцесата не е просто кифла от рода на модел, плеймейтка, миска, а се занимава с музика.
"А една принцеса не може без дворец. Сега съм принцеса, но да ви кажа честно, невинаги съм била такава. Не съм родена в дворец, а съвсем близо до София. По магистралата стигаш за има-няма 20 минутки." В момента Алисия живее в къщата на настоящето си гадже в "Бояна", но е родена във Вакарел/Ихтиман.
Аз за момента разпознах само Алисия, както пишеш и ти първоначално само по  гласа, а като допълнение към горенаписаното се сещам, че във визитката споменава нещо за огън, че изгаря всички. Може пък да има  нейна песен с подобно заглавие Thinking

# 632
  • Sofia
Има песен "Запали"от 2018год
https://m.youtube.com/watch?v=xEcbqJ0cJyQ

# 633
Една от първите и най-известни песни на Алисия е “Палиш, палиш”.

# 634
Ще разучим творчеството на Алисия покрай този формат.
Аз отново да кажа, че според мен лъвът е Нели от Сървайвър. Това би обяснило песента, която вървеше във визитката. И че не точно е печелила музикален формат. По спомени пееше доста добре.

# 635
  • Ланкър, планините Овнерог
Албена участва в Капките и мисля, че беше финалист. За това може да каза "Не точно" за печеленето. За брадърското кресло - участваше в Баш Бай Брадър на Господарите. Костюмът малко или много прикриваше тялото, та не е много видно колко е едро телосложението вътре. Почти съм убедена, че обувките бяха на платформа с токове, та може визуално да са издължени краката и да изглеждат по-слаби. А и в крайна сметка аз скоро не съм я виждала, може да е отслабнала жената.

# 636
  • Пловдив
Гледах озвучаването на "Цар Лъв" - Ненчо Балабанов изпълнява някои от песните, включително и "Тази нощ любов изгря".

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B0%D1%80_%D0%BB%D1%8A%D0 … D0%B8%D1%86%D0%B0)

Не знам защо при цъкането на линка не се отчита последната скоба и не се отваря цялата страница. Статията е от Уикипедия, информация за анимациите.

# 637
daydream, много аргументирани предположения, браво. Simple Smile
Моите предположения.

Принцесата - Алисия

Гласът е на Алисия - 100%. Дори само по него, без визитката, се разбира. Изборът на песен също я издава - гръцка песен на испански език. Алисия е завършила испанската гимназия и е поп-фолк певица.
Направи ми впечатление, че визитката започва с навиване на музикална кутия и след това Принцесата се върти като кукла в музикалната кутия т.е. Принцесата не е просто кифла от рода на модел, плеймейтка, миска, а се занимава с музика.
"А една принцеса не може без дворец. Сега съм принцеса, но да ви кажа честно, невинаги съм била такава. Не съм родена в дворец, а съвсем близо до София. По магистралата стигаш за има-няма 20 минутки." В момента Алисия живее в къщата на настоящето си гадже в "Бояна", но е родена във Вакарел/Ихтиман.
Аз за момента разпознах само Алисия, както пишеш и ти първоначално само по  гласа, а като допълнение към горенаписаното се сещам, че във визитката споменава нещо за огън, че изгаря всички. Може пък да има  нейна песен с подобно заглавие Thinking

А те пеят ли в предаването на плейбек. Алисия може да пее, но не чак толкова добре. А и видях, че снощи е имала участие в Велико Търново

# 638
Ми то може Алисия да е в Търново, а в костюма някой друг и да пуснат плейбек. Sunglasses

# 639
  • Пловдив
И ако отпадне и свали маската какво става?

# 640
Да, сега се сетих за това. Embarassed
А пък и много знаем ние как гласува драгия зрител и по договор в колко предавания участват. Така може да се лъже в случая...

# 641
  • Далечният изток
На мен ми се стори много бързо обработването на гласовете от гласуването. Докато затворят линиите и бързичко казват кой е победителят.

# 642
Единственият, когото мисля, че разпознах, е Рицарят. За мен е Владо Карамазов. Гласът, макар и премодулиран, много приличаше на неговия.

# 643
Рицарят е 192. Карамазов е 180 +/- 1-2 сантиметра. Много е набит, а Рицарят е снажен.

# 644
До тук май само за Филип Аврамов съм сигурна, че е Бикът

Общи условия

Активация на акаунт