🐱‍👤 Маскираният певец 🐱‍👤

• 31 645
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Рицарят според мен е Плачков или Донков

# 646
Калановски е нисък за рицар. Мисля си да не е Юлиан Константинов или Пламен Константинов.

Юлиян Константинов има неправилен изговор на звук "р". Това щеше да го издаде.

# 647
Да си кажа мнението за журито. Геро доста се лигавише и даваше абсурдни предположения. Кънчев и той в някои моменти. Хареса ми само Мария Илиева, стремеше се да се аргументира и само тя даваше смислени предположения.
Не знам дали предварително са им дали кои ще са участниците и те трябва да изберат кой кой е?

# 648
Аз съм сигурна само, че Кукера е Ненчо. Познавам го и му познах гласа бързо. Сега ще е голям майтап, ако не е.
За Бикът - Аврамов и Принцесата-Алисия ме убедихте вие с доказателствата. За Розата мисля Елен Колева по-скоро. Другите не знам.

# 649
  • Далечният изток
И аз клонях към Елен, но тя е висока 166 см, а Розата изписаха, че е 170. По-скоро също мисля, както беше писано тук, че е София Джамджиева. Не знам само дали е била шивачка... За Принцесата - Алисия е, пеенето е нейно 100%, но от уликите как се връзват тестените неща и точенето с нея, не знам...

# 650
А защо трябва да се появява Маги? Той е продуцент, но какво да прави на екран?
Защото, всеки, който е гледал форматите на Халваджиян знае, че той винаги се появава. Wink

# 651
  • София
Да, сега се сетих за това. Embarassed
А пък и много знаем ние как гласува драгия зрител и по договор в колко предавания участват. Така може да се лъже в случая...
Драгия зрител изобщо не би трябвало да гласува, а само наличната на място публика и то безплатно,с пултове,а не с смс-и.Драгия зрител гласува за любимец само в безплатни анкети на сайта на предаването...ако правеха всичко по регламента.

# 652
  • Rock & Roll feeling ...
Е,ако правеха всичко по регламента... После как ще има кола, на облегалките на която да си бродират инициалите?!

# 653
  • Испания
Никога не гласувам във формати, така че ми е все едно. Интересува ме шоуто.

# 654
Чудя се дали изобщо има хора, които гласуват? Аз единствено се забавлявам с такива формати и дори и да можех, не бих гласувала. На мен засега ми е интересно и ми харесва шоуто. Със сигурност ще продължа да гледам.

# 655
  • ENGLAND
Кой спечели гласуването, пилето или лъва и какво стана след това? Извинявам се но до там успях да го гледам.

# 656
Пилето спечели,а първият напуснал е паунът- Ив. Звездев.

# 657
  • ENGLAND
Пилето спечели,а първият напуснал е паунът- Ив. Звездев.
Благодаря. Сега погледнах моя край, лъвът има маниерите на Албена Михова, как стои, как маха с ръце.

# 658
Някой може ли да помогне с линл за чужбина ? Доста интересно звучи, като ви чета. Или като се прибера след месец ще наваксам Grinning

# 659
Принцесата много ми прилича на гласът на фолк певицата Андреа. Слушах 1-2 песни на Алисия и ми се струва, че гласът и няма нищо общо с този който пя Принцесата

Общи условия

Активация на акаунт